Exam Code: 1Z0-863 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Upgrade Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-863 Exam.

2021 May 1Z0-863 Study Guide Questions:

Q31. A company is building a customer relationship management system that is to be deployed on a customer's network, and they want software functions to be reused and combined in different modules in the system. The Director of Technology has determined that the new system should utilize both Web services and a Service Oriented Architecture (SOA). Which two statements about Web services in an SOA are correct? (Choose two.) 

A. A Web service must be discovered from a UDDI registry in an SOA. 

B. SOA and Web services both use the HTTP protocol at the transport layer. 

C. A Web service must publish itself to a UDDI registry to become part of an SOA. 

D. SOA is a way to design a system and Web services are a possible implementation. 

E. SOA is used for stateless invocations, and Web services for stateful invocations. 

F. SOA emphasizes the concept of service encapsulation and Web services fulfill a service contract. 

Answer: D,F 


Q32. A developer must describe a message that contains multiple parts using non-primitive data types. Which two code fragments produce equivalent composite message structure definitions? (Choose two.) 

A. <types> 

<schema .... > 

<complexType name="FOO" type="tns:FOOType"/> 

<element name="FOOType"> 

</element > 

<complexType name="BAR" type="tns:BARType"/> 

<element name="BARType"> . 

</element > 

</schema> 

</types> 

<message name="FOO"> 

<part name="FOO" complexType="tns:FOO"/> 

<part name="BAR" complexType="tns:BAR"/> 

</message> 

B. <types> 

<schema .... > 

<element name="FOO" type="tns:FOOType"/> 

<complexType name="FOOType"> . 

</complexType> 

<element name="BAR" type="tns:BARType"/> 

<complexType name="BARType"> . 

</complexType> 

</schema> 

</types> 

<message name="FOO"> 

<part name="FOO" element="tns:FOO"/> 

<part name="BAR" element="tns:BAR"/> 

</message> 

C. <types> 

<schema .... > 

. <complexType name="Composite"> <complexType name="Composite"> 

<choice> 

<element name="FOO" minOccurs="1" maxOccurs="1" type="tns:FOOType"/> 

<element name="BAR" minOccurs="0" maxOccurs="unbounded" type="tns:BARType"/> 

</choice> 

</complexType> 

</schema> 

</types> 

<message name="FOO"> 

<part name="composite" type="Composite"/> 

</message> 

D. <types> 

<schema .... > 

. <complexType name="Composite"> 

<choice> 

<element name="FOO" minOccurs="1" maxOccurs="1" type="tns:FOOType"/> 

<element name="BAR" minOccurs="0" maxOccurs="unbounded" type="tns:BARType"/> 

</choice> 

</complexType> 

</schema> 

</types> 

<message name="FOO"> 

<part name="composite" type="tns:Composite"/> 

</message> 

Answer: B,D 


Q33. Which two code fragments are valid for adding an attachment in SAAJ? (Choose two.) 

A. SOAPMessage object. 

AttachmentPart attachment=request.createAttachementPart(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.addAttachmentPart(attachment); 

B. SOAPMessage object. 

Attachment attachment=request.createAttachement(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.addAttachment(attachment); 

C. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg); 

DataHandler datahandler = new DataHandler(url); 

AttachmentPart attachment = 

request.createAttachmentPart(dataHandler); 

attachment.setContentID (attached_image); request.addAttachmentPart(attachment); 

D. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg); 

DataHandler datahandler = new DataHandler(url); 

Attachment attachment = 

request.createAttachment(dataHandler); 

attachment.setContentID (attached_image); 

request.addAttachment(attachment); 

E. SOAPMessage object. 

Attachment attachment=request.newAttachement(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.setAttachment(attachment); 

Answer: A,C 


2passeasy.com

Rebirth 1Z0-863 practice exam:

Q34. Which two statements are true about the I-Stack and annotations technologies? (Choose two.) 

A. With 64-bit Java, JAXB compatible parameters are preferred for performance. 

B. @WebMethod is required for private methods, but public methods are exposed in any service automatically. 

C. Declaring business methods final is a good way to protect the integrity of the implementation class. 

D. Method parameters and return types must be compatible with the JAXB 2.0. 

E. JAX-WS uses annotations to invoke Web service requests at runtime. 

Answer: D,E 


Q35. A company is implementing an accounting system, where every transaction is monitored and audited. They must implement message-oriented Web services in their accounting package to integrate various modules. All errors in computation or transmission must be logged. Which two technologies will they use? (Choose two.) 

A. SOAP 

B. REST 

C. JAXR 

D. XML 

E. JSON 

F. JSP 

Answer: A,D 


Q36. What are two reasons for choosing message-level security in a Web service? (Choose two.) 

A. to support the use of SSL 

B. to support multiple transport protocols 

C. to selectively encrypt message content 

D. to remove security information from SOAP headers 

E. to support encrypted attachments 

Answer: B,C 


2passeasy.com

Exact 1Z0-863 item pool:

Q37. What is an accurate description of the handling of application exceptions thrown by a JAX-WS service endpoint? 

A. Application exceptions can be mapped to faults in WSDL. 

B. Application exceptions are NOT handled by JAX-WS clients. 

C. Application exceptions are always propagated to JAX-WS clients as RemoteExceptions. 

D. Application exceptions are always propagated to JAX-WS clients as WebServiceExceptions. 

E. Application exceptions are always propagated to JAX-WS clients as SOAPFaultExceptions. 

Answer: A 


Q38. A developer needs to implement stateful Web services for their new application by maintaining a session with the client application. Which two technologies should the developer use to implement Web services? (Choose two.) 

A. EJB Endpoint 

B. Servlet Endpoint 

C. JSON 

D. REST 

E. SOAP 

F. JAXP 

Answer: B,E 


Q39. What are three best practices that can be implemented when generating WS-I Basic Profile compliant Web services? (Choose three.) 

A. send arrays of nulls to ensure .NET and Java clients receive the same data 

B. define data types early in the integration cycle 

C. use complex data types to reduce the number of items exchanged 

D. test interoperability at every stage of development 

E. insert conformance headers in all SOAP messages 

F. keep data types simple for speed and stability 

Answer: B,D,F 


Q40. A company's new investment management Java application and a legacy stock trader application need to communicate, but they use different JMS implementations. A developer decides to implement a JMS bridge to solve the problem. Which two advantages does this pattern provide? (Choose two.) 

A. It converts the interface of a class into another interface that clients expect. 

B. It decouples an abstraction from its implementation so that the two can vary independently. 

C. It dynamically attaches additional responsibilities to an object. 

D. It optimizes network traffic. 

E. It is vendor independent. 

Answer: B,E