Exam Code: 1Z0-864 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Exam (Step 1 of 3)
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-864 Exam.

2021 May 1Z0-864 Study Guide Questions:

Q131. You are architecting a document storage system for next season's fashion designs. The system must support many different encryption algorithms to secure those documents. Security of the documents is the highest priority of the system. What are two valid concerns in this situation? (Choose two.)

A. The most scalable solution is to use public key encryption for all encryption.

B. The system software must be able to be updated without decrypting all the files in the system.

C. A single API should be used for all encryption algorithms allowing them to be used interchangeably.

D. Each encryption algorithm should be deployed to its own server to keep deployment and configuration simple.

E. Documents in the system can be stored unencrypted if the storage servers are properly secured behind a firewall and DMZ.

Answer: BC


Q132. You are architecting a DVD rental application that accepts customer feedback. Users can rank movies from one to five by clicking on buttons, as well as input comments about the movie into a text box. Which two can be addressed by filtering special characters from text boxes on JSP forms? (Choose two.)

A. SQL injection

B. buffer overflow

C. authorization errors

D. cross-site scripting

Answer: AD


Q133. You are designing an extension to an existing, high-volume Java EE-based e-commerce application that provides enhanced customization and personalization features to users. Users must be able to change both the content and look and feel of what they see on the home page, add favorite items to a "My Favorites" area, and have items suggested to them by the application based on prior purchasing behavior. All site actions participate in a new or existing transaction to track and audit user behavior across the site for later analysis. Given these requirements, what is the most appropriate server-side component, or method to use to provide access to the configurable options stored by the e-commerce application?

A. Accessing the persistence tier directly from the presentation tier (JSPs)

B. A stateful session bean accessing a well-defined persistence tier using the DAO design pattern.

C. A stateless session bean accessing a well-defined persistence tier using the DAO design pattern.

D. A Plain Old Java Object (POJO) accessing a well-defined persistence tier using the DAO design pattern

Answer: C


1Z0-864  practice exam

Down to date 1Z0-864 test engine:

Q134. What is a disadvantage of JSP technology as compared to JSF technology?

A. JSP requires scriptlets to access request parameters.

B. Developers of JSP pages must be Java programmers.

C. JSP technology does NOT provide APIs for form validation.

D. JSP pages are slower because they are interpreted by the web container.

Answer: C


Q135. ABC Travel offers a flight reservation service, exposed as a web service. XYZ Stays offers a hotel reservation service, also exposed as a web service. ABC and XYZ will not change their web services. A startup company has contacted you for advice about designing a new service that combines flight and hotel reservations, which they will offer as a web service. The startup company plans to provide their service by implementing a portable Java EE solution that aggregates the two services offered by ABC Travel and XYZ Stays. A combined reservation succeeds only if both the flight reservation and the hotel reservation succeed. What is the most effective way to meet the business requirement?

A. The startup company should implement their new service as a web service that uses an XA transaction manager.

B. The startup company cannot implement their new service as a web service, but must use an EJB component to gain transaction propagation.

C. The startup company should implement their new service as a web service by calling the two existing services, and implementing their ow compensating transaction.

D. The startup company can implement their new service as a web service by calling the two existing services in a single transaction, relying on transaction propagation to support this business rule.

Answer: C


Q136. A travel company built two prototypes of their application using two different architectures. The first was a two-tier application (where each client ran its own copy of the application against a shared database).The second was a three-tier solution: presentation, business logic, and persistence. For profiling and testing, the second prototype was deployed with each tier in its own server. The three-tier solution exhibited worse performance than the two-tier solution. Which statement explains this result?

A. Concurrent update clients must wait for others to complete.

B. The three-tier solution has more resources replicated across clients.

C. The three-tier solution exhibits additional communication traffic between tiers.

D. Concurrent read clients must wait for others to complete, thus slowing performance.

Answer: C


2passeasy.com

Real 1Z0-864 bootcamp:

Q137. A company is designing a customer relationship management (CRM) system. All data is to be stored in a relational database and accessed by multiple applications using a single persistence layer. The data model includes complex relationships between tables. Application requirements include disconnected operations to benefit the sales force in the field, complex queries to discover under-served customer segments, and the ability to perform bulk updates on data as corporate clients relocate or are acquired by former competitors. Which persistence technology best supports these requirements?

A. JPA

B. CMP entity bean

C. BMP entity bean with JPA persistence layer

D. BMP entity bean with JDBC persistence layer

Answer: A


Q138. Which two are benefits of using the Intercepting Filter pattern? (Choose two.)

A. Allows the recombination of filters

B. Provides efficient data sharing between filters

C. Facilitates creating a generic command interface

D. Facilitates common processing across heterogeneous requests

E. Helps to minimize coupling between the presentation and business tiers

Answer: AD


Q139. Given the following architecture: browser clients one web server one database server You are considering modifying the architecture by replacing the single web server with a cluster of web servers that are capable of load balancing. All servers being considered have the same specification. Which two are true? (Choose two.)

A. It would simplify security.

B. It would improve scalability.

C. It would improve availability.

D. It would improve performance.

E. It would improve maintainability.

Answer: BC


Q140. Which is NOT a valid reason to separate presentation from business logic?

A. Improved scalability

B. Improved performance

C. Separation of concerns

D. Improved maintainability

Answer: B