Tested of 1Z0-864 exam answers materials and preparation exams for Oracle certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-864 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Exam (Step 1 of 3) exam Today!

2021 Jun 1Z0-864 Study Guide Questions:

Q71. The current architecture of a fashion web site consists of one web server, three application servers, and a database. You, as the lead architect, recommend adding more web servers. What are two valid justifications for the new architecture? (Choose two.)

A. New web servers will decrease latency for I/O-bound requests.

B. Adding multiple web servers will have a positive impact on scalability.

C. Adding new web servers will increase the overall availability of the web site.

D. New web servers will increase the number of user accounts that can be supported.

Answer: BC


Q72. Your company is creating a Java EE corporate-wide workflow system in which significant internal business events are consumed by multiple applications. Due to multi-year development and deployment plans, many of these applications do not exist yet, even at the design stage. IT has defined standard data formats for these events in the form of small XML documents. Also, the rules for how an application filters and processes events are not fixed in advance and can change over the life of the application. Which combination of technologies is best at distributing and consuming these events throughout the company?

A. Relational database and JDBC

B. HTTP client library and servlets

C. RMI and stateless session beans

D. JMS topics and message-driven beans

E. JMS queues and message-driven beans

Answer: D


Q73. What are two benefits of using the Value List Handler pattern? (Choose two.)

A. Improves network performance

B. Facilitates exposing existing services

C. Provides an alternative to potentially inefficient EJB finders

D. Facilitates post-processing across heterogeneous requests

E. Provides a mechanism to support shared elements of composite views

Answer: AC


1Z0-864  exam answers

Updated 1Z0-864 free practice questions:

Q74. A company has retained you to advise them on which standard methodology they should use when building their next-generation product suite using Java EE.

The core requirements are as follows:

The presentation tier must run inside a browser and deliver a compelling end-user experience.

The business logic tier must support transactions.

The persistence tier must be easy to develop, but not at the expense of runtime performance. The company is designing for the future, and wants to use the most future-proof approach possible. Which high-level solution most closely meets the stated requirements?

A. JSPs using JSTL communicating with controllers / POJOs, with the persistence model implemented using JPA

B. JSPs using scriptlets communicating with stateful session beans using controllers, with the persistence model implemented using JPA

C. JSPs using JSTL communicating with stateless session beans using controllers, with the persistence model implemented using BMP entity beans

D. JSPs using JSTL coupled with an Ajax-enabling JavaScript library communicating with stateless session beans using controllers, with the persistence model implemented using JPA

Answer: D


Q75. An application sends four messages (1, 2, 3, and 4) to a JMS destination. Three consumers (A, B, and C) consume messages from the destination. There are no delivery failures.

A receives messages 1 and 2.

B receives messages 1 and 3.

C receives messages 1 and 4.

How do consumers receive these messages?

A. A, B, and C listen to a JMS queue with message selectors.

B. A, B, and C listen to a JMS queue without message selectors.

C. A, B, and C subscribe to a JMS topic with message selectors.

D. A, B, and C subscribe to a JMS topic without message selectors.

Answer: C


Q76. Your company supports multiple versions of a web service implemented using a stateless session bean. Initially, it was expected that the interface would grow over time with the addition of new methods, but now substantial changes are needed to several of the existing methods. Your company's clients are concerned that having old and new methods side by side would result in unwieldy interfaces. As you review the changes, you realize that the behavior behind the old and new operations is identical and the suggested changes are only a matter of refactoring the operation signatures and the data types used. Which approach would you recommend to handle this situation with minimal disruption?

A. Customize the existing web service interface using annotations until it identical to the new one

B. Have the existing stateless session bean class implement the new web services interface alongside the old one

C. Create a new stateless session bean with the new web service interface and have it delegate to the existing web service implementation class

D. Duplicate the code in the existing stateless session bean class, then make the necessary changes to its web interface and rename them accordingly

Answer: C


2passeasy.com

Actual 1Z0-864 class:

Q77. Which non-functional requirement is a disadvantage for a two-tier architecture?

A. Security

B. Reliability

C. Availability

D. Manageability

Answer: D


Q78. Your new architecture needs to access the business logic of an Enterprise Information Solution (EIS). What are three benefits of using the Java Connector Architecture to connect to EIS instead of implementing a proprietary solution? (Choose three.)

A. Security

B. Performance

C. Loose coupling

D. Connection pooling

E. Common Client Interface

Answer: ADE


Q79. A mortgage company is building a system that allows customers to apply for a mortgage using a web application. A mortgage typically takes several days to process, so the customers receive results through an email message. When a customer completes the mortgage form, the customer must click the Submit button. When the Submit button is clicked, the application sends the mortgage data to an external system for processing and displays a JSP indicating that the application has been accepted. Because the company's core business is mortgages, the architecture must guarantee the delivery of mortgage data between the web application and the external processing system. In this situation, which technology should the web application use to send the mortgage data to the external processing system?

A. a JMS queue

B. XML over HTTP

C. a synchronous web service

D. an asynchronous web service

Answer: A


Q80. Which two statements are true when comparing JPA to EJB 2.x? (Choose two.)

A. JPA implementations are more scalable than EJB 2.x CMP or BMP entity beans.

B. Developers can use JPA to construct persistence models that map closely to business domain models including inheritance and polymorphism.

C. JPA implementations are faster than EJB 2.x CMP or BMP entity beans.

D. Developers using the JPA need to implement fewer interfaces than in EJB 2.x.

Answer: BD