Exam Code: 1Z0-868 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Upgrade Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-868 Exam.

2021 Jun 1Z0-868 Study Guide Questions:

Q21. A travel company wants to outsource the credit card processing functionality needed by their online flight reservations system. The company wants their application to support the ability to swap third-party vendors without impacting their application's business model. The credit card processing operation must participate in transactions, to ensure business constraints are obeyed. Which Java EE technology would most easily support this requirement? 

A. JMS 

B. UDDI 

C. Web Services 

D. Java Connector Architecture (JCA) 

Answer: D 


Q22. A stock trading company is writing a new application for stock market forecasting. A significant portion of the work required by the business logic involves navigating through the persistent object model. As lead architect on this project, you have chosen JPA over EJB2 entity beans to implement these persistent objects. You have done this to maximize performance when navigating through the model. Why does JPA offer better performance for this task? 

A. JPA guarantees referential integrity at the object level. 

B. JPA allows the application to specify lazy or eager retrievals. 

C. JPA simplifies the source code that implements the object model. 

D. The guaranteed referential integrity in EJB2 entity beans is expensive. 

Answer: B 


Q23. Security restrictions in a use-case require that the behavior of an EJB business method vary according to the role of the user. How should this be achieved? 

A. The deployment descriptor is written using the roles determined by the programmer. 

B. The programmer determines a role reference and uses it in the code. This is mapped to a role in the deployment descriptor. 

C. The business method determines the role of the user using JNDI and configuration information in the deployment descriptor. 

D. The business method determines the role of the user using JAAS and configuration information in the deployment descriptor. 

Answer: B 


1Z0-868  actual exam

Renovate 1Z0-868 test preparation:

Q24. Your web site's daily active user sessions have greatly increased. This is degrading performance because your application container is using all of its resources to manage the volume of active sessions. You need to deploy in a cluster to scale the application. You have been setting Java beans into your HTTPsession. Which interface should you implement when re-factoring your beans to successfully deploy in a cluster supporting session fail-over? 

A. BeanContext 

B. Serializable 

C. Cloneable 

D. Accessible 

E. Comparable 

Answer: B 


Q25. The current architecture of a fashion web site consists of one web server, three application servers, and a database. You, as the lead architect, recommend adding more web servers. What are two valid justifications for the new architecture? (Choose two.) 

A. New web servers will decrease latency for I/O-bound requests. 

B. Adding multiple web servers will have a positive impact on scalability. 

C. Adding new web servers will increase the overall availability of the web site. 

D. New web servers will increase the number of user accounts that can be supported. 

Answer: B,C 


Q26. A company has a web service that provides the most recent price for stocks, mutual funds, and commodities. The company has the only web service that allows a person to check prices on all three financial assets with one call. Its system does not store this information but sends individual calls to each of the primary vendors for an asset and then aggregates the response to the requester. The company has committed to support a non-functional requirement (NFR) for performance that states it must process all requests within three seconds and each of the three vendors is obligated to support the NFR as dictated by the company. Where, in the message flow, is it appropriate to measure whether all the NFRs are met? 

A. when a request is received and a response is sent to the requester 

B. when a request is received, first call to vendor, last response from vendors, response is sent to a requester 

C. when a requester sends a request, the request is received, each call to vendor, each response from vendor, requester receives response 

D. when a request is received, each call to vendor, each response from a vendor, a response is sent to a requester 

Answer: D 


2passeasy.com

Vivid 1Z0-868 resource:

Q27. RAG DROP 

Answer: 


Q28. Your company is starting its first project using EJB 3. The developers are familiar with developing web applications using servlets and MVC web frameworks. Which argument supports the decision of using EJB 3 on the project? 

A. EJB 3 session beans are POJO classes. 

B. EJB 3 session beans use the same threading model that servlets use. 

C. Database resources are available to every EJB 3 session bean without any developer intervention. 

D. EJB 3 session beans can be defined directly inside a WAR file, without requiring a separate EJB JAR file. 

Answer: A 


Q29. Your client is interested in the benefits of integration with an external system using RMI-IIOP, RMI- JRMP, and CORBA for external integration. What should you tell your client? 

A. An RMI-JRMP client can call a CORBA server. 

B. A CORBA client can call an RMI-JRMP server. 

C. An RMI-JRMP client can call an RMI-IIOP server. 

D. A CORBA client CANNOT call an RMI-IIOP server. 

Answer: C 


Q30. What is a purpose of the Web Services Metadata for the Java Platform specification (JSR-181)? 

A. to simplify development of web services from JSPs 

B. to simplify development of web services from POJOs 

C. to simplify development of web services from JMS destinations 

D. to simplify development of web services from MDB components 

Answer: B