Youll get the particular detailed description once you encounter issues during your 1Z0-868 study. Actualtests provide you the particular 1Z0-868 Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Upgrade Exam tips legibly in the 1Z0-868 places. These are significantly conserving your expenses to take part in the particular Oracle classes.

2021 Jun 1Z0-868 practice test

Q81. SOAP was selected as an integration technology for the flexibility of messaging styles it supports (in particular, how an XML payload can be presented in a SOAP message). Which message-style statement is correct? 

A. The body of an RPC-style SOAP message cannot be a literal message. 

B. The XML payload for a document-style message cannot be an encoded message. 

C. The XML payload for RPC and document-style messages guarantee XML payload delivery. 

D. An RPC-style message has the XML payload wrapped inside an operation element in a SOAP body. 

Answer: D 


Q82. Your company has defined a set of business operations that it makes accessible to client applications. These operations, which are modeled as methods on a stateless session bean component, act as building blocks for complex state changing activities that need to possess atomicity, consistency, isolation, and durability (ACID) semantics. Which remoting technology is most appropriate out of the box? 

A. RMI 

B. JMS 

C. Web services 

D. XML over HTTP 

Answer: A 


Q83. You are asked to architect an SOA solution that leverages Java web services. The architecture needs to be flexible and allow for the SOAP 1.1, SOAP 1.2, and REST implementations. Which Java EE technology should you use? 

A. JAXP 

B. JAXB 

C. JAX-WS 

D. JAX-RPC 

Answer: C 


Q84. Your company supports multiple versions of a web service implemented using a stateless session bean. Initially, it was expected that the interface would grow over time with the addition of new methods, but now substantial changes are needed to several of the existing methods. Your company's clients are concerned that having old and new methods side by side would result in unwieldy interfaces. As you review the changes, you realize that the behavior behind the old and new operations is identical and the suggested changes are only a matter of refactoring the operation signatures and the data types used. Which approach would you recommend to handle this situation with minimal disruption? 

A. customize the existing web service interface using annotations until it identical to the new one 

B. have the existing stateless session bean class implement the new web services interface alongside the old one 

C. create a new stateless session bean with the new web service interface and have it delegate to the existing web service implementation class 

D. duplicate the code in the existing stateless session bean class, then make the necessary changes to its web interface and rename them accordingly 

Answer: C 


Q85. You are a client of an XML over HTTP web service. You need a Java API that can enable your application to parse and transform XML documents independent of a particular XML processing implementation. Which Java API can you use? 

A. SAAJ 

B. JAXP 

C. JAXR 

D. JAX-RPC 

Answer: B 


2passeasy.com

Abreast of the times 1Z0-868 question:

Q86. What are two capabilities of the Decorator pattern? (Choose two.) 

A. provides a unified interface to a subsystem 

B. converts the interface of a class into another interface 

C. is used when the base class is unavailable for subclassing 

D. promotes loose coupling by keeping objects from referring to each other 

E. modifies responsibilities to individual objects dynamically and transparently 

Answer: C,E 


Q87. You are the architect on a project to build a bridge between the legacy customer service tool, an outdated VT100 terminal server, and a company's new Java EE web application. You do NOT have access to the terminal server and cannot deploy any code to it. Which approach should you use to integrate the systems? 

A. use a DAO wrapped around a JDBC connection to query the legacy system 

B. deploy a CORBA server to the legacy system and use RMI-over-IIOP to communicate to it C. develop a session bean that wraps a screen-scraping tool to interact with the legacy system D. develop a web services-based service and use XML to communicate with the terminal server 

Answer: C 


Q88. A company has retained you to advise them on which standard methodology they should use when building their next-generation product suite using Java EE. 

The core requirements are as follows: 

The presentation tier must run inside a browser and deliver a compelling end-user experience. 

The business logic tier must support transactions. 

The persistence tier must be easy to develop, but not at the expense of runtime performance. 

The company is designing for the future, and wants to use the most future-proof approach possible. 

Which high-level solution most closely meets the stated requirements? 

A. JSPs using JSTL communicating with controllers / POJOs, with the persistence model implemented using JPA 

B. JSPs using scriptlets communicating with stateful session beans using controllers, with the persistence model implemented using JPA 

C. JSPs using JSTL communicating with stateless session beans using controllers, with the persistence model implemented using BMP entity beans 

D. JSPs using JSTL coupled with an Ajax-enabling JavaScript library communicating with stateless session beans using controllers, with the persistence model implemented using JPA 

Answer: D 


Q89. Which approach is best suited to combat cross-site scripting attacks? 

A. authentication 

B. positive validation of input 

C. principle of least privilege 

D. negative/blacklist validation of input 

Answer: B 


Q90. A small company that sells avatar skins for virtual reality environments, has a static web site for advertising their wares. The web site was created by a talented graphic artist using a popular WYSIWYG (What You See Is What You Get) HTML editor and contains a great deal of JavaScript. The company wants to add server-side processing capabilities for the purpose of developing a shopping application. They are considering using JavaServer Faces (JSF). What is a potential disadvantage the JSF framework? 

A. The JavaScript will have to be rewritten to conform to JSF standards. 

B. JSF tags cannot be integrated into the HTML generated by WYSIWYG editors. 

C. The graphic artist cannot accurately preview the web pages offline with a generic WYSIWYG HTML editor. 

D. All the web pages will need to be converted into JSF before going into production, to keep the end users from losing a session context. 

Answer: C