Want to know Examcollection 1Z0-869 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam certification experience? Study Virtual Oracle 1Z0-869 answers to Latest 1Z0-869 questions at Examcollection. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-869 (Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam) test on your first attempt.

2021 Aug 1Z0-869 exam prep

Q61. - (Topic 3) 

Given: 10. MessageConnection connection; 

11. 

12.

 public void startApp() { 

13.

 //... 

14.

 connection 

15.

 = (MessageConnection) Connector.open("sms://:6222"); 

16.

 connection.setMessageListener(this); 

17.

 // ... 

28.

 } 

29. 

30.

 public void notifyIncomingMessage(MessageConnection conn) { 

31.

 //... 

40.

 } 

41. 

42.

 public void run() { 

43.

 Message msg = conn.receive(); 

44.

 //... 

60. } 

Which two security permissions must this application request to be able to receive messages? (Choose two.) 

A. javax.wireless.messaging.sms.PushRegistry 

B. javax.microedition.io.Connector 

C. javax.wireless.messaging.sms.listener 

D. javax.microedition.io.Connector.sms 

E. javax.microedition.io.PushRegistry 

F. javax.wireless.messaging.sms.receive 

Answer: D,F 


Q62. - (Topic 3) 

Which creates a new record store of type javax.microedition.rms.RecordStore that can be shared between MIDlet suites? 

A. openRecordStore("cust", false, AUTHMODE_ANY, false); 

B. openRecordStore("cust", true, AUTHMODE_ANY, false); 

C. openRecordStore("cust", true, AUTHMODE_SHARED, false); 

D. openRecordStore("cust", false, AUTHMODE_SHARED, false); 

Answer: B 


Q63. - (Topic 2) 

Which is true about CLDC support for accessing system property information? 

A. CLDC supports a subset of java.util.Properties and also provides additional property information using System.getProperty(). 

B. Full support for java.util.Properties is available within CLDC. 

C. Property information is available in CLDC using System.getProperty(). 

D. CLDC supports a subset of java.util.Properties. 

Answer: C 


Q64. - (Topic 1) 

Given 

10. // ... 

20.

 VolumeControl vc; 

21.

 vc = (VolumeControl) player.getControl("VolumeControl"); 

22.

 vc.setLevel(4); 

23.

 // ... 

Which is true about the volume of audio playback from player when the code is executed? 

A. The volume of the audio is exactly 40 dB. 

B. The volume of the audio must be the same on all MIDP devices. 

C. The volume of the audio is up to the MIDP device. 

D. The volume of the audio is approximately 0.4 dB. 

Answer: C 


Q65. - (Topic 1) 

Which three are basic interface types addressed by the Generic Connection Framework? (Choose three.) 

A. telephony-oriented mechanism 

B. circuit-oriented mechanism 

C. location-oriented mechanism 

D. basic serial output connection 

E. basic serial input connection 

Answer: B,D,E 


1Z0-869  test

Renew 1Z0-869 exam answers:

Q66. - (Topic 1) 

Click the Exhibit button. 

Which two are true assuming this method is in a MIDlet? (Choose two.) 

A. The Chocolate Prefs choice is never displayed to the user. 

B. Compilation fails due to a problem with code related to event handling. 

C. The text "You made a choice" is displayed immediately after the user makes a selection. 

D. The user can select more than one type of chocolate. 

E. An exception occurs at runtime due to a problem related to the event handling code. 

F. Anonymous inner classes must NOT be used as event handlers within a MIDlet. 

Answer: C,D 


Q67. - (Topic 3) 

Which two events can result in the removal of a MIDlet's dynamic push connection registration? (Choose two.) 

A. Using a call to PushRegistry.removeConnection(). 

B. Using a call to PushRegistry.unregisterConnection(). 

C. Opening the connection using Connector.open(). 

D. Using a call to PushRegistry.registerConnection(). 

E. When MIDlet.destroyApp() is called. 

F. When the MIDlet is uninstalled. 

Answer: B,F 


Q68. - (Topic 2) 

Given the MIDlet code: 

7.

 public void exitApp() { 

8.

 Runtime rt = Runtime.getRuntime(); 

9.

 rt.exit(0); 

10.

 } 

What is the result of a call to exitApp()? 

A. A SecurityException is thrown at line 9. 

B. Compilation fails because of an error on line 8. 

C. Compilation fails because of an error on line 9. 

D. exitApp() completes execution successfully. 

Answer: A 


Q69. - (Topic 3) 

Which two are true about the javax.wireless.messaging.MessageConnection interface? (Choose two.) 

A. Threads that are waiting to receive messages must be blocking threads. 

B. This interface is intended for all wireless messaging protocols. 

C. When creating a client mode message, a string that identifies an endpoint on the local host should be passed to Connector.open(). 

D. It provides methods to create Connector objects. 

E. An application can have both client and server mode MessageConnection instances open simultaneously. 

Answer: B,E 


Q70. - (Topic 1) 

Click the Exhibit button. 

NewsMIDlet and CalendarMIDlet are in different MIDlet suites. Neither has any static push 

registrations. 

Suppose NewsMIDlet registers dynamically for datagram push notifications on port 79. 

What happens if a method CalendarMIDlet.init() attempts to open a 

UDPDatagramConnection on port 79? 

A. init() succeeds without user confirmation, and removes NewsMIDlet's registration for datagram push connections. 

B. init() fails to open the connection. 

C. init() succeeds only with user confirmation. 

D. init() succeeds without user confirmation, and leaves untouched NewsMIDlet's registration for datagram push connections. 

Answer: B