The particular Exambible Oracle research manuals are already playing an even more and much more important role within candidates studying existence, that save a lot of time for folks steer clear of to attend this course. The Oracle [productsort] places include several simulation workouts queries. The particular simulation workouts queries tend to be mixed to the Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam responses of our Oracle [productsort] manuals. All of us assure an individual you will get the achievement deffinately if you work hard with your [productsort] certification research materials. The greater an individual practice the Exambible [productsort] places, the higher indicate you are able to achieve. It is possible to take Oracle [productsort] publications or even the electronic books everywhere and when you need in the purpose regarding they all are transportable. Exambible will make sure the increase benefits of consumers due to the high-quality products.

2021 Aug 1Z0-869 free exam

Q81. - (Topic 3) 

Given the MIDlet code: 

3.

 public void go() { 

4.

 try { 

5.

 doStuff(); 

6.

 } catch(java.lang.IllegalAccessError e) { 

7.

 aForm.append("An Error"); 

8.

 } 

9.

 } 

Assuming the aForm variable on line 7 is a correctly initialized Form and set to the current display, what is the result? 

A. An Error is printed to the display if an IllegalAccessError occurs. 

B. Compilation fails due to a problem on line 7. 

C. The MIDlet fails at runtime due to a problem on line 6. 

D. The MIDlet fails at runtime due to a problem on line 7. 

E. Compilation fails due to a problem on line 6. 

Answer: E 


Q82. - (Topic 3) 

Which is true about PushRegistry.registerAlarm()? 

A. PushRegistry.registerAlarm() works independently of the network protocols available for push connections. 

B. PushRegistry.registerAlarm() supports several outstanding activation times per MIDlet. 

C. JTWI devices may choose NOT to implement PushRegistry.registerAlarm(). 

D. PushRegistry.registerAlarm() is overloaded to play audio file arguments. 

Answer: A 


Q83. - (Topic 3) 

The binding of networking protocols to a MIDlet at runtime can be compared to a type of relationship. Which relationship most closely matches the binding? 

A. mark and sweep 

B. specification and implementation 

C. caller and callee 

D. application and device drivers 

Answer: D 


Q84. - (Topic 2) 

Given: 

10.

 Player p = Manager.createPlayer(Manager.TONE_DEVICE_LOCATOR); 

11.

 VolumeControl vc = p.getVolumeControl(); 

12.

 vc.setLevel(42); 

13.

 vc.setMute(true); 

14.

 System.out.println(vc.getLevel()); 

Which is printed to the console? 

A. -1 

B. 0 

C. null 

D. 42 

Answer: D 


Q85. - (Topic 3) 

A MIDlet suite has several signer certification paths using X.509 PKI. Which is true? 

A. A JTWI device must validate all the certification paths to install the MIDlet suite. The signer certificates may contain different public keys. 

B. A JTWI device must validate all the certification paths to install the MIDlet suite. The signer certificates must contain the same public keys. 

C. A JTWI device needs to only validate one of the certification paths to install the MIDlet suite. The signer certificates may contain different public keys. 

D. A JTWI device needs to only validate one of the certification paths to install the MIDlet suite. The signer certificates must contain the same public keys. 

Answer: D 


1Z0-869  sample question

Renewal 1Z0-869 exam cost:

Q86. - (Topic 1) 

Given: 

DataInputStream incoming = 

Connector.openDataInputStream("sms://+3125551234:3434"); 

Which is true? 

A. The + in the URL is positioned incorrectly. 

B. The port number indicated is a protected SMS port. 

C. Port numbers are NOT allowed in SMS URLs. 

D. MessageConnection does NOT support InputStream objects. 

Answer: D 


Q87. - (Topic 2) 

Given the MIDlet code: 

15.

 boolean main_called; 

16.

 public static void main(String args[]) { 

17.

 main_called = true; 

18.

 } 

19.

 public void startApp() { 

20.

 int a; 

21.

 if (true == main_called) { 

22.

 a = 1; 

23.

 } else { 

24.

 a = 5; 

25.

 } 

26.

 } 

What is the result? 

A. A compilation error occurs when compiling this source. 

B. An error occurs at compile time. 

C. The source compiles. The MIDlet is started and a = 1. 

D. The source compiles. The MIDlet is started and a = 5. 

E. The source compiles. The application management system will not load this MIDlet. 

Answer: D 


Q88. - (Topic 2) 

Which three dimensions of a standard-size application does the JTWI 1.0 specification define? (Choose three.) 

A. RMS data size 

B. screen size 

C. JAD size 

D. JAR size 

E. heap size 

Answer: A,C,D 


Q89. - (Topic 3) 

Given the MIDlet code: 

11.

 DatagramConnection dgc = (DatagramConnection)Connector.open("datagram://:444"); 

12.

 Datagram datagram = dgc.newDatagram(20); 

13.

 dgc.receive(datagram); 

14.

 byte[] data = datagram.getData(); 

15.

 String s = new String(data); 

16.

 list.append(s, null); 

17.

 System.out.println("Datagram received: " + s); 

Which two are true regarding the portability of the code between devices? (Choose two.) 

A. Installation will fail on devices that do not support datagrams. 

B. Port 444 may be restricted or ignored by some MIDP implementations. 

C. The code is portable because all the classes and interfaces used are defined in the CLDC. 

D. Datagrams may not be supported on all platforms. 

Answer: B,D 


Q90. - (Topic 1) 

Which three are true? (Choose three.) 

A. A MIDlet suite consists of only one JAR file. 

B. Different MIDlet suites can share data with each other. 

C. A MIDlet suite can have more than one class that extends the MIDlet class. 

D. A MIDlet suite is an array of MIDlet objects. 

E. The names of MIDlet classes that belong to different MIDlet suites must be different. 

Answer: A,B,C