Oracle certification will be the worlds most authoritative worldwide certification. So [productsort] is very essential for those who are anxious to enter the particular IT company. But it is extremely tough if you are busy functioning or even studying to pass the particular Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam examination. Exambible Oracle [productsort] research guides can help you conserving a large amount of time,vitality as well as resource inside the [productsort] examination. You can handle this particular [productsort] examination efficiently through our own [productsort] pdf as well as examination engine. We could keep the item in a timely manner and let people to discover Oracle knowledge very easily. You can also down load the particular Oracle [productsort] pdf trial version totally free.

2021 Aug 1Z0-869 latest exam

Q91. - (Topic 1) 

Which statement is true about TiledLayer and Sprite objects maintained by a LayerManager object? 

A. Either Sprite or TiledLayer objects may be inserted at a unique position in the LayerManager. 

B. TiledLayer objects are always added as the background layer. 

C. Once either Sprite or TiledLayer objects are added, the order can be changed only by creating and adding to a new LayerManager. 

D. Sprite objects are always added as the background layer. 

Answer: A 


Q92. - (Topic 2) 

Given: 

40.

 String outputString; 

41.

 try { 

42.

 Player p; 

43.

 p = Manager.createPlayer("http://sun.com/barfoo.media"); 

44.

 p.setMediaTime(8000); 

45.

 p.start(); 

46.

 outputString = "Playing!"; 

47.

 } catch (MediaException me) { 

48.

 outputString = "Media Exception!"; 

49.

 } catch (IOException ioe) { 

50.

 outputString = "IO Exception!"; 

51.

 } 

Which is the result if the device does NOT support setting the media time on p? 

A. outputString is set to "IO Exception!" and the media is NOT played. 

B. outputString is set to "Playing!" but the media is NOT played. 

C. outputString is set to "Playing!" with media playing from the beginning. 

D. outputString is set to "Media Exception!" and the media is NOT played. 

Answer: D 


Q93. - (Topic 2) 

Given: 

11.

 HttpsConnection c = (HttpsConnection) 

Connector.open("https://www.mywebserver.com"); 

12.

 int portNumber = c.getPort(); 

What is the value of the portNumber variable after executing the code? 

A. 443 

B. 80 

C. 0 

D. 25 

Answer: A 


Q94. - (Topic 3) 

Click the Exhibit button. 

Given: 

The MIDlet is executed. 

The MIDlet is paused and resumed two times. 

What is the result? 

A. c: 1 

B. An exception is thrown at runtime. 

C. c: 2 

D. c: 3 

E. c: 0 

Answer: D 


Q95. - (Topic 1) 

Given: 

rs is an object of type javax.microedition.rms.RecordStore. baos is an object of type java.io.DataOutputStream. recId is an int. 

Which adds a record to rs? 

A. byte [] b = baos.toByteArray(); try { recId = rs.addRecord(b, 0, b.length); } catch (Exception e) { } 

B. byte [] b = baos.toByteArray(); 

try { recId = rs.add(b, 0, b.length); } 

catch (Exception e) { } 

C. byte [] b = baos.write(); 

try { recId = rs.addRecord(b, 0, b.length); } 

catch (Exception e) { } 

D. byte [] b = baos.writeByteArray(); 

try { recId = rs.addRecord(b, 0, b.length); } 

catch (Exception e) { } 

E. byte [] b = baos.writeByteArray(); 

try { recId = rs.add(b, 0, b.length); } 

catch (Exception e) { } 

F. byte [] b = baos.write(); 

try { recId = rs.add(b, 0, b.length); } 

catch (Exception e) { } 

Answer: A 


1Z0-869  testing engine

Most recent 1Z0-869 practice test:

Q96. - (Topic 1) 

A MIDlet suite is signed using X.509 PKI. Which encoding format must be used for the certificate entries in the JAD file? 

A. binary 

B. none 

C. base64 

D. yEnc 

Answer: C 


Q97. - (Topic 3) 

A MIDlet suite has the application descriptor fragment: 

MIDlet-1: E-mail, email.png, com.example.EmailMIDlet 

The MIDlet suite has the necessary permissions to use the PushRegistry. 

What line does the application descriptor need to register the MIDlet suite for socket push 

connections on port 79? 

A. MIDlet-Push-1: socket://:79, MIDlet-1, * 

B. MIDlet-Push-1: socket://:79, E-mail, * 

C. MIDlet-Push-1: socket://:79, com.example.EmailMIDlet, * 

D. MIDlet-Push-1: socket://:79, EmailMIDlet, * 

Answer: C 


Q98. - (Topic 3) 

A JTWI application sends a text message using the code: 

message.setPayloadText("hello world!"); 

conn.send(message); 

What exception will this code throw if a timeout occurs while trying to send the message? 

A. java.lang.NullPointerException 

B. java.io.EOFException 

C. java.io.InterruptedIOException 

D. java.lang.SecurityException 

Answer: C 


Q99. - (Topic 3) 

Which two are true about sockets and datagrams? (Choose two.) 

A. Closing a SocketConnection automatically closes any associated input or output streams. 

B. Datagrams are used to send packets of data over a SocketConnection. 

C. Data sent over a TCP/IP socket is received in the same order that it was sent. 

D. Both datagrams and sockets use streams as the basis for their communication. 

E. Datagrams are guaranteed to reach their intended destination. 

F. A datagram is an independent, self-contained message sent over the network. 

Answer: C,F 


Q100. - (Topic 3) 

GSM defines two mechanisms for SMS message concatenation. Which is true? 

A. JTWI devices may implement either mechanism for sent messages, and must implement both mechanisms for received messages. 

B. JTWI devices must implement both mechanisms for sent messages, and may implement either mechanism for received messages. 

C. JTWI devices must implement both mechanisms for sent and received messages. 

D. JTWI devices may implement either mechanism for sent and received messages. 

Answer: A