Exam Code: 1Z0-869 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-869 Exam.

2021 Aug 1Z0-869 test questions

Q71. - (Topic 3) 

Which four are absent from the CLDC virtual machine? (Choose four.) 

A. class file verification 

B. thread groups and daemon threads 

C. asynchronous exceptions 

D. multi-threading E. custom class loaders 

F. object.finalize() method 

G. inner and anonymous classes 

Answer: B,C,E,F 


Q72. - (Topic 3) 

Which is true about the garbage collector? 

A. It effectively prevents memory leaks. 

B. It needs to be run by the developer. 

C. It manages all memory deallocation. 

D. It always uses the mark and sweep algorithm. 

Answer: C 


Q73. - (Topic 2) 

Which two are true about MIDlet suite provisioning? (Choose two.) 

A. A JTWI-compliant device must support HTTP 1.1. 

B. A JTWI-compliant device must support HTTP 1.0. 

C. A JTWI-compliant device must support HTTP 1.1 and cookies. 

D. A JTWI-compliant device must support HTTP authentication. 

Answer: A,D 


Q74. DRAG DROP - (Topic 3) 

Click the Task button. 

Place the API label (high-level or low-level) on the code snippet to indicate whether or not the code is from the high-level or low-level API. Assume that all variable names reflect the object type used in the code. 

Answer: 


Q75. - (Topic 2) 

Given: 

DateField df = new DateField("Date", DateField.DATE_TIME); 

Which requests the width of df to fill available screen space? 

A. df.setLayout(Item.LAYOUT_MAXIMUM); 

B. df.setLayout(Item.LAYOUT_RIGHT); 

C. df.setLayout(Item.LAYOUT_EXPAND); 

D. df.setLayout(Item.LAYOUT_FULL); 

Answer: C 


1Z0-869  vce

Up to date 1Z0-869 exam cram:

Q76. - (Topic 2) 

Given the MIDlet code: 

20.

 String arg = "telepathy:op=mind.read, target=James.Gosling"; 

21.

 Connection conn = Connector.open(arg); Assume telepathy is an unsupported protocol. Which is true? 

A. An exception is thrown at runtime. 

B. The user is presented with an alert. 

C. The system quietly ignores the request. 

D. Compilation fails. 

Answer: A 


Q77. - (Topic 2) 

Given a MIDlet suite with its JAD file and a device that: 

downloads and installs the JAD file 

loses the network service during the download of the JAR file 

What is the correct behavior of a JTWI-compliant device? 

A. The device installs the portion of MIDlet suite it has downloaded until that point. 

B. The server will push the MIDlet suite to the device the next time it has data network connectivity. 

C. The device will try again to download the JAR file the next time it has data network connectivity. 

D. The device aborts the installation and frees the space reserved for that MIDlet suite. 

Answer: D 


Q78. - (Topic 3) 

What is the result when a user tries to update a signed, installed MIDlet suite with an 

unsigned MIDlet suite with the same MIDlet-Name? 

A. The unsigned MIDlet suite is installed if it has a newer MIDlet-Version. 

B. The device blocks all access to any MIDlets. 

C. The signed MIDlet suite is left installed, even if the unsigned MIDlet suite has a newer MIDlet-Version. 

D. The MIDlet suite with the newer MIDlet-Version is installed. 

Answer: C 


Q79. - (Topic 2) 

Which is used to retrieve the version of MIDP a device has implemented? 

A. System.getAppProperty("microedition.platform") 

B. System.getAppProperty("microedition.profiles") 

C. System.getProperty("microedition.configuration") 

D. System.getProperty("microedition.platform") 

E. System.getProperty("microedition.profiles") 

Answer: E 


Q80. - (Topic 1) 

Which two are true about record store listeners? (Choose two.) 

A. A record store can have more than one registered listener. 

B. To listen for all events, three listeners must be registered. 

C. When a record store is closed, listeners are removed. 

D. A record store can have only one registered listener. 

E. Listeners are notified if a record store is deleted. 

Answer: A,C