Ucertify is often a leader from the method to obtain candidates with more up-to-date education products to your Oracle accreditation audit planning. The perfect education is often a organic Oracle 1Z0-869 CBT throughout Ucertify * not your destructive human brain Oracle 1Z0-869 dirt, Oracle 1Z0-869 price of your niece, the value of a purchase fee connected with profit Oracle 1Z0-869 and 1Z0-869 reports are amazing , absolutely the warranty Oracle 1Z0-869 tried the main endeavor.

2021 Aug 1Z0-869 exam question

Q11. - (Topic 3) 

Which is true regarding the use of Thread objects in a CLDC 1.1 compliant virtual machine? 

A. A Thread lives until it exits from the run() method it invoked at startup. 

B. There is no way for one Thread to force another Thread to stop. 

C. A Thread can be stopped only from the inside of a MIDlet class. 

D. To stop a Thread, a developer can use the stop() method. 

Answer: A 


Q12. - (Topic 2) 

Which interaction generates an application event in a MIDlet that uses only high-level APIs? 

A. navigation 

B. making a choice in a multiple choice List 

C. scrolling 

D. responding to a command 

Answer: D 


Q13. - (Topic 3) 

What is true when an enumeration applies both a RecordFilter class and RecordComparator class on a record store? 

A. The records that match the search criteria in RecordFilter will be returned using the ordering defined by RecordComparator. 

B. The return order of the result set is undefined. 

C. The records that match the search criteria in RecordComparator will be returned using the ordering defined by RecordFilter. 

D. All records will always be available as part of the enumeration result set. 

E. An enumeration CANNOT apply both a RecordFilter and RecordComparator. 

Answer: A 


Q14. - (Topic 1) 

Which two are true about deleting a record store? (Choose two.) 

A. Registered listeners will be notified when their record store is deleted. 

B. Permission to delete a record store is independent of its authorization mode. 

C. A record store can be deleted by any MIDlet that has access to it. 

D. A record store can always be deleted if it is NOT open to any MIDlet in its suite. 

E. Record stores accessible across MIDlet suites can never be deleted. 

F. Any attempt to delete a record store can throw an exception that must be caught. 

Answer: B,F 


Q15. - (Topic 3) 

A mobile application developer is trying to reduce the memory footprint of a game using the MIDP Game API? Which is a valid approach? 

A. restrict the number of frames per Sprite to one 

B. implement keyPressed() and keyReleased() 

C. reuse a single GameCanvas throughout the application 

D. use a single bitmap background rather than multiple tiles 

Answer: C 


1Z0-869  test question

Most recent 1Z0-869 latest exam:

Q16. - (Topic 1) 

What are the rules for the look and feel of the user interface components? 

A. The user interface always looks exactly as it does in the MIDP Reference Implementation. 

B. The user interface look and feel may be drastically different on different devices. 

C. The dimensions of all the user components are always the same on any device, even if they look different. 

D. The user interface is always in monochrome, so the developer should NOT use color. 

Answer: B 


Q17. - (Topic 1) 

Which two guarantee a wireless message will be removed from the incoming message 

buffer by the Application Management Software? (Choose two.) 

A. The user denies permission to execute the application. 

B. The incoming message buffer is full. 

C. The message does NOT pass the filter defined in the connection URL. 

D. The application has processed the incoming message. 

Answer: C,D 


Q18. - (Topic 1) 

Given: 

21.

 MessageConnection mc; 

22.

 mc = (MessageConnection) Connector.open("sms://:6222"); 

23.

 mc.setMessageListener(this); 

24.

 reader = new MsgReader(); 

25.

 new Thread(reader).start(); 

26.

 //... 

35.

 public void notifyIncomingMessage(MessageConnection mc2) { 

36.

 //... 

40.

 } 

41.

 //... 

50.

 class MsgReader implements Runnable { 

51.

 //... 

55. } 

Which two are true? (Choose two.) 

A. This MIDlet uses asynchronous WMA message handling. 

B. This MIDlet must have a MIDlet-Push-<n> entry in its JAD file. 

C. This MIDlet must contain a call to PushRegister.registerConnection(). 

D. This MIDlet uses synchronous WMA message handling. 

E. This MIDlet typically includes a method call such as: mc.receive(). 

Answer: A,E 


Q19. - (Topic 1) 

Given: 

10.

 MessageConnection conn; 

11. 

12.

 public void startApp() { 

13.

 try { 

14.

 conn = (MessageConnection) Connector.open("cbs://:3382"); 

15.

 //... 

17.

 } catch (Exception e) { 

18.

 //... 

20.

 } 

21.

 } 

22. 

30.

 public void run() { 

31.

 Message msg = conn.receive(); 

32.

 //... 

40.

 conn.send(msg); 

41.

 } 

What is the result? 

A. An error at line 40 causes an exception at runtime. 

B. An error at line 14 causes compile to fail. 

C. An error at line 31 causes an exception at runtime. 

D. The code successfully sends a message. 

E. An error at line 14 causes an exception at runtime. 

Answer: A 


Q20. - (Topic 3) 

Given: 

30.

 public boolean X(byte[] Y) throws IllegalArgumentException { 

31.

 ByteArrayInputStream bais = new ByteArrayInputStream(arg); 

32.

 DataInputStream dis = new DataInputStream(bais); 

33.

 String type = null; 

34.

 try {type = dis.readUTF();} 

35.

 catch (Exception e) { } 

36.

 return(Z); 

37.

 } 

Which substitutions for X, Y, and Z in the code create a valid implementation of RecordFilter that matches records whose type is NOT deleted? 

A. X is matches Y is type Z is !type.equals("deleted") 

B. X is matches Y is arg Z is type.equals("deleted") 

C. X is matches Y is arg Z is !type.equals("deleted") 

D. X is match Y is arg Z is type.equals("deleted") 

E. X is match Y is type Z is !type.equals("deleted") 

Answer: C