It is impossible to pass Oracle 1Z0-869 exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-869 practice questions. You will get a surprising result by our Most up-to-date Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam practice guides.

2021 Aug 1Z0-869 exam prep

Q21. - (Topic 2) 

Which image format(s) must be supported by a JTWI 1.0 compliant device for Image object creation? 

A. JPEG and GIF 

B. PNG only 

C. TIFF and PNG 

D. PNG and JPEG 

E. all formats 

Answer: D 


Q22. - (Topic 3) 

Assuming an application descriptor contains: MIDlet-Data-Size: 4096 Which is true? 

A. The device will use 4096 bytes to buffer data the application receives over the network. 

B. The device will permanently reserve 4096 bytes of heap space for the application. 

C. The device will permanently reserve 4096 bytes of RMS space for the application. 

D. The device will use 4096 bytes to buffer data the application sends over the network. 

Answer: C 


Q23. - (Topic 3) 

Which three are defined as user interaction permission modes? (Choose three.) 

A. oneshot 

B. global 

C. application 

D. session 

E. blanket 

Answer: A,D,E 


Q24. - (Topic 1) 

Which two methods are available in both the low-level and high-level APIs? (Choose two.) 

A. getLayout() 

B. getTitle() 

C. isShown() 

D. setFullScreenMode() 

Answer: B,C 


Q25. - (Topic 1) 

Given: 

10. //... 

20.

 int[] foo = new int[10000]; 

21.

 foo = null; 

22.

 System.gc(); 

23.

 //... 

Which is true once the program execution reaches line 23? 

A. The garbage collector suspends the program until more memory becomes available. 

B. The garbage collector CANNOT reclaim the memory allocated to foo because the reference is nulled out. 

C. The garbage collector is triggered and memory is guaranteed to be reclaimed. 

D. The garbage collector is triggered but there are no guarantees that any memory has been reclaimed. 

Answer: D 


2passeasy.com

Up to the immediate present 1Z0-869 exam question:

Q26. - (Topic 2) 

Click the Exhibit button. Which two are true? (Choose two.) 

A. In class A, no new events will be delivered to the application until after the commandAction() method completes. 

B. The event-handling mechanism in class A allows multiple command events to be delivered to the application in parallel. 

C. The commandAction() method code in class B is compliant with the event-handling approach recommended in the MIDP 2.0 specification. 

D. The commandAction() method code in class A is NOT guaranteed to be portable across all MIDP 2.0-compliant devices. 

E. In class B, no new events will be delivered to the application until after the commandAction() method completes. 

F. The event-handling in class A will NOT print done with action until after the run() method has completed. 

Answer: A,E 


Q27. - (Topic 3) 

Which three APIs may untrusted MIDlets use without explicit confirmation by the user? (Choose three.) 

A. javax.microedition.rms 

B. javax.microedition.media 

C. javax.microedition.io.PushRegistry 

D. javax.microedition.lcdui 

E. javax.microedition.io.HttpConnection 

Answer: A,B,D 


Q28. - (Topic 2) 

What action can the device take when some Item objects on a Form do NOT fit when displayed? 

A. delete the extra Item objects 

B. display a runtime error 

C. create an additional screen 

D. create a vertical scroll bar 

Answer: D 


Q29. - (Topic 1) 

A MIDlet has entered the paused state. Which is a valid action to attempt to make it active? 

A. The MIDlet cannot revert back to the active state. 

B. The MIDlet calls resumeRequest() through a timer. 

C. The MIDlet calls its own startApp() method. 

D. The MIDlet has to wait quietly to be rescheduled. 

Answer: B 


Q30. - (Topic 1) 

Which three statements are true regarding the handling of wireless connections? (Choose three.) 

A. Devices can only support one HttpConnection at a time; therefore, network access from multiple threads must be serialized. 

B. The connection could unexpectedly terminate while processing the input or output streams. 

C. Performing network operations on the same thread used by the display is likely to block refreshes of the display until the network operations complete. 

D. A network connection could interfere with other services on the device, such as the ability to receive phone calls or SMS on a phone. 

E. Network connections should never be performed on a separate thread, so problems can be handled quickly. 

Answer: B,C,D