Proper study guides for Down to date Oracle Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam certified begins with Oracle 1Z0-869 preparation products which designed to deliver the Real 1Z0-869 questions by making you pass the 1Z0-869 test at your first time. Try the free 1Z0-869 demo right now.

2021 Aug 1Z0-869 rapidshare

Q151. - (Topic 2) 

Which three classes are subclasses of Item? (Choose three.) 

A. List B. Alert 

C. TextBox 

D. TextField 

E. Gauge 

F. ChoiceGroup 

G. Form 

Answer: D,E,F 


Q152. - (Topic 1) 

Given: 

1.

 import javax.microedition.midlet.*; 

2.

 public class Foo extends MIDlet { 

3.

 public void go() { 

4.

 ThreadGroup x = Thread.currentThread().getThreadGroup(); 

5.

 int numThreads = x.activeCount(); 

6.

 Thread[] threads = null; 

7.

 x.enumerate(threads); 

8.

 } 

9.

 public void destroyApp(boolean b) { } 

10.

 public void pauseApp() { } 

11.

 public void startApp() { } 

12.

 } 

What is the result? 

A. Compilation fails because of an error on a line other than 4 or 7. 

B. Compilation fails because of an error on line 7. 

C. Compilation succeeds and the program runs without errors. 

D. Compilation fails because of an error on line 4. 

E. Compilation succeeds, but the program produces a runtime exception or error. 

Answer: D 


Q153. - (Topic 2) 

Which two specifications are mandatory in JTWI 1.0? (Choose two.) 

A. Location API 

B. MIDP 2.0 

C. WMA 1.1 

D. WMA 1.0 

E. MMAPI 1.1 

Answer: B,C 


Q154. - (Topic 2) 

Given: DataInputStream incoming = Connector.openDataInputStream("sms://+3125551234:3434"); 

Which is true? 

A. The + in the URL is positioned incorrectly. 

B. MessageConnection does NOT support InputStream objects. 

C. Port numbers are NOT allowed in SMS URLs. 

D. The port number indicated is a protected SMS port. 

Answer: B 


Q155. - (Topic 3) 

A MIDlet that is to be installed on a phone has different values for the MIDlet-Name property between the JAD file and the manifest in the JAR file. Which is true? 

A. A dialog is presented to resolve the conflict. 

B. The value in the manifest overrides the value in the JAD file. 

C. The value in the JAD file overrides the value in the manifest. 

D. The MIDlet installation process will be aborted. 

Answer: D 


1Z0-869  sample question

Replace 1Z0-869 practice test:

Q156. - (Topic 3) 

Given: 

10.

 MessageConnection connection; 

11. 

12.

 public void startApp() { 

13.

 //... 

14.

 connection 

15.

 = (MessageConnection) Connector.open("sms://:6222"); 

16.

 connection.setMessageListener(this); 

17.

 // ... 

28.

 } 

29. 

30.

 public void notifyIncomingMessage(MessageConnection conn) { 

31.

 //... 

40.

 } 

41. 

42.

 public void run() { 

43.

 Message msg = conn.receive(); 

44.

 //... 

60. } 

Which two security permissions must this application request to be able to receive messages? (Choose two.) 

A. javax.microedition.io.Connector 

B. javax.microedition.io.Connector.sms 

C. javax.microedition.io.PushRegistry 

D. javax.wireless.messaging.sms.listener 

E. javax.wireless.messaging.sms.PushRegistry 

F. javax.wireless.messaging.sms.receive 

Answer: B,F 


Q157. - (Topic 2) 

Which three APIs may untrusted MIDlets use without explicit confirmation by the user? (Choose three.) 

A. javax.microedition.io.HttpConnection 

B. javax.microedition.io.PushRegistry 

C. javax.microedition.rms 

D. javax.microedition.lcdui 

E. javax.microedition.media 

Answer: C,D,E 


Q158. - (Topic 3) 

Which API is guaranteed to be available for use by untrusted MIDlet suites with explicit confirmation from the user? 

A. javax.microedition.io.UDPDatagramConnection 

B. javax.microedition.io.HttpsConnection 

C. javax.microedition.io.SecureConnection 

D. javax.microedition.io.SocketConnection 

Answer: B 


Q159. - (Topic 2) 

Given: 

11.

 Alert alt = new Alert(""); 

12.

 alt.setType(AlertType.ALARM); 

Which line of code requests alt to display an alert until acknowledged by the user? 

A. alt.setType(Alert.MODAL); 

B. alt.setType(Alert.FOREVER); 

C. alt.setTimeout(Alert.MODAL); 

D. alt.setTimeout(Alert.FOREVER); 

Answer: D 


Q160. - (Topic 3) 

Which declaration is illegal? 

A. openRecordStore("Customer_Name_and_Address", true); 

B. openRecordStore("Salesperson_Projections_by_Month", "acme", "sales"); 

C. openRecordStore("High_Scores_Stored_by_City_and_Name", false); 

D. openRecordStore("Customer_Projections", true, RecordStore.AUTHMODE_ANY, true); 

Answer: C