These systematic study guides tend to be compiled by simply our certified and also experienced IT professors in line with the latest genuine exam. All the necessary concepts have been integrated in the Oracle 1Z0-869 exam demos. Get your goal via Examcollection. Your free Pdf demos and also visualized test motor can allow you to prepare yourself properly to deal with the genuine exam questions. Examcollection?¡¥s Oracle 1Z0-869 exam demos has the theoretical knowledge and the practical simulated analyze. You can test on your own once a new week to have a look at your weak places. Make sure that you master every one of the necessary points for the genuine exam.

2021 Sep 1Z0-869 answers

Q171. - (Topic 3) 

Given the JAD file fragment: 

MIDlet-1: Calendar, calendar.png, com.example.CalendarMIDlet MIDlet-2: Chat, chat.png, com.example.ChatMIDlet 

What CalendarMIDlet code launches ChatMIDlet at the time specified by variable chatTime? 

A. PushRegistry.registerAlarm("MIDlet-1", chatTime); 

B. PushRegistry.registerAlarm ("com.example.ChatMIDlet", chatTime); 

C. PushRegistry.registerAlarm("Chat", chatTime); 

D. PushRegistry.registerAlarm (Class.forName("com.example.ChatMIDlet"), chatTime); 

Answer: B 


Q172. - (Topic 3) 

Given the MIDlet code: 

11.

 DatagramConnection dgc = (DatagramConnection)Connector.open("datagram://:444"); 

12.

 Datagram datagram = dgc.newDatagram(20); 

13.

 dgc.receive(datagram); 

14.

 byte[] data = datagram.getData(); 

15.

 String s = new String(data); 

16.

 list.append(s, null); 

17.

 System.out.println("Datagram received: " + s); 

Which two are true regarding the portability of the code between devices? (Choose two.) 

A. Port 444 may be restricted or ignored by some MIDP implementations. 

B. The code is portable because all the classes and interfaces used are defined in the CLDC. 

C. Datagrams may not be supported on all platforms. 

D. Installation will fail on devices that do not support datagrams. 

Answer: A,C 


Q173. - (Topic 2) 

Which are valid states for an HttpConnection? 

A. setup, connected, closed 

B. created, active, closed 

C. connected, disconnected 

D. started, paused, destroyed 

Answer: A 


Q174. - (Topic 2) 

Given the MIDlet code: 

11.

 public void startApp() { 

12.

 Form f = new Form("hello"); 

13.

 Display.getDisplay(this).setCurrent(f); 

14.

 System.gc(); 

15.

 System.exit(0); 

16.

 f.append("foo"); 

17.

 } 

What is the result? 

A. Compilation fails. 

B. The application runs without exception, but foo is not printed. 

C. The application runs, but throws an exception at runtime. 

D. The application runs, and foo prints to the current display. 

E. The application runs, but line 15 is ignored. 

Answer: C 


Q175. - (Topic 1) 

Which two are true about Gauge? (Choose two.) 

A. The range of values displayed by the implementation always matches the range of values specified by the application. 

B. The current value of a Gauge CANNOT be set programmatically. 

C. You must specify both the initial and maximum values when creating a Gauge. 

D. The visual appearance of a Gauge is determined by the device implementation. 

Answer: C,D 


1Z0-869  free exam questions

Rebirth 1Z0-869 answers:

Q176. - (Topic 3) 

Which guarantees the application can be installed without push registration conflicts? 

A. It is NOT the responsibility of the MIDlet to resolve these conflicts. The installer does this automatically. 

B. The MIDlet specifies the push registration in the JAD, but will register dynamically if there is a conflict. 

C. The MIDlet tries to register the connection dynamically after installation. 

D. The MIDlet specifies multiple push registration strings in the JAD. 

Answer: C 


Q177. - (Topic 2) 

Given: 

12.

 class TestRecordListener implements RecordListener { 

13.

 public void recordAdded(RecordStore rcs, int recordId) { 

14.

 // ... 

25.

 } 

26.

 public void recordDeleted(RecordStore rcs, int recordId) { 

27.

 // ... 

33.

 } 

34.

 public void recordChanged(RecordStore rcs, int recordId) { 

35.

 // ... 

43.

 } 

44.

 } 

If rs is a valid and open record store, how can you properly associate a record listener with rs? 

A. rs.addRecordListener(new TestRecordListener()) 

B. rs.newRecordListener(new TestRecordListener()) 

C. rs.setRecordListener(new TestRecordListener()) 

D. rs.createRecordListener(new TestRecordListener()) 

Answer: A 


Q178. - (Topic 3) 

Which two are true about record store listeners? (Choose two.) 

A. A record store can have only one registered listener. 

B. When a record store is closed, listeners are removed. 

C. A record store can have more than one registered listener. 

D. Listeners are notified if a record store is deleted. 

E. To listen for all events, three listeners must be registered. 

Answer: B,C 


Q179. DRAG DROP - (Topic 3) 

Click the Task button. Place the connection interfaces in their appropriate places in the hierarchy. 

Answer: 


Q180. - (Topic 3) 

Which three are top level interfaces in the javax.wireless.messaging package? (Choose three.) 

A. MessageListener 

B. MessageHandler 

C. MessageConnection 

D. Datagram 

E. Message 

F. Connector 

Answer: A,C,E