It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-869 exam by using Printable Oracle Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam questuins and answers. Immediate access to the Renew 1Z0-869 Exam and find the same core area 1Z0-869 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Sep 1Z0-869 exam guide

Q131. - (Topic 3) 

Which two are true regarding a device that implements JTWI? (Choose two.) 

A. The device must implement the highest version of the API as identified by the JTWI specification. 

B. The device is NOT required to implement all of the MIDP 2.0 API as identified by the MIDP 2.0 specification. 

C. The device must implement at least the lowest version of the API as identified by the JTWI specification. 

D. The device may implement a higher version of the API as identified by the JTWI specification. 

Answer: C,D 


Q132. - (Topic 3) 

What is true when an enumeration applies both a RecordFilter class and RecordComparator class on a record store? 

A. An enumeration CANNOT apply both a RecordFilter and RecordComparator. 

B. The records that match the search criteria in RecordFilter will be returned using the ordering defined by RecordComparator. 

C. All records will always be available as part of the enumeration result set. 

D. The return order of the result set is undefined. 

E. The records that match the search criteria in RecordComparator will be returned using the ordering defined by RecordFilter. 

Answer: B 


Q133. - (Topic 2) 

The developer is designing a game that uses the LayerManager and Sprite classes. Three Sprite objects are added to a LayerManager object and a call is placed to the LayerManager.paint(Graphics, x, y) method. In what order are the Sprite objects rendered to the device display? 

A. The Sprites are rendered in a random order. 

B. The Sprites are rendered in order of descending index. 

C. The Sprites that are animated are rendered first. 

D. The Sprites are rendered in an implementation specific manner. 

Answer: B 


Q134. - (Topic 1) 

Which method is initially called when the MIDlet starts in response to a push notification? 

A. PushRegistry.notifyIncomingConnection() 

B. MIDlet.startApp() 

C. MIDlet.notifyApp() 

D. PushRegistry.listConnections() 

E. MIDlet.pushApp() 

F. MIDlet.resumeRequest() 

Answer: B 


Q135. - (Topic 3) 

Given the MIDlet code: 

7.

 String s = System.getProperty("microedition.configuration"); 

8.

 if (!s.equals("CLDC-1.1")) { 

9.

 s = "CLDC-1.1"; 

10.

 } 

11.

 System.setProperty(s); 

Which statement is true? 

A. Compilation fails because of an error in line 7. 

B. Property is set to "CLDC-1.1." 

C. SecurityException is thrown at runtime. 

D. Compilation fails because of an error in line 11. 

Answer: D 


1Z0-869  free download

Up to the immediate present 1Z0-869 simulations:

Q136. - (Topic 1) 

Given a MIDlet that specifies a push registration in the JAD file as: 

MIDlet-Push-1: socket://:79, com.sun.example.SampleChat, * 

What is the result when the MIDlet is installed onto a device where another MIDlet has already registered the exact same push connection in the PushRegistry? 

A. The connection can only apply to the currently running MIDlet. 

B. The MIDlet installs and overwrites any existing push registrations. 

C. The MIDlet installation is aborted and the user is notified of the problem. 

D. The MIDlet installs, but the connection CANNOT be used. 

E. The MIDlet installs, but the MIDlet must register the connection dynamically. 

Answer: C 


Q137. - (Topic 1) 

Given: 

a new record store rs, of type javax.microedition.rms.RecordStore containing zero records a method called addNewRecord that adds a record to rs 

And: 

21.

 addNewRecord("Amy"); 

22.

 addNewRecord("Bill"); 

23.

 addNewRecord("Candy"); 

24.

 addNewRecord("Doug"); 

25.

 rs.deleteRecord(1); 

26.

 rs.deleteRecord(3); 

27.

 addNewRecord("Ethan"); 

28.

 addNewRecord("Frank"); 

29.

 int nextRecNum = rs.getNextRecordID(); 

What is the value of nextRecNum? 

A. 6 

B. 7 

C. 4 

D. 5 

Answer: B 


Q138. - (Topic 3) 

Which two errors are available in CLDC? (Choose two.) 

A. java.lang.StackOverflowError 

B. java.lang.OutOfMemoryError 

C. java.lang.VirtualMachineError 

D. java.lang.UnknownError 

Answer: B,C 


Q139. - (Topic 2) 

Which two properties of a Player can be set programmatically after its creation? (Choose two.) 

A. time base 

B. loop count 

C. media content type 

D. media source 

E. size of data buffer 

Answer: A,B 

Topic 3, Volume C 


Q140. - (Topic 1) 

Which two HttpConnection methods transition the connection to the connected state? (Choose two.) 

A. getRequestProperty 

B. setRequestMethod 

C. getLength 

D. openInputStream 

Answer: C,D