What will certainly you get following purchase: 1. A Oracle 1Z0-869 examine guide Only two. Printable Pdf files and Check Engine software Three. Truly on the web Oracle 1Z0-869 test Four. Interactive space with candidates 5. Generate and get notes for the 1Z0-869 practice questions

2021 Oct 1Z0-869 free practice questions

Q1. - (Topic 3) 

Which two are true regarding record stores? (Choose two.) 

A. All records within a record store have the same length. 

B. MIDlets within the same suite can access the record stores of other MIDlets in the same suite. 

C. Record stores can be locked. 

D. MIDlets within the same suite CANNOT access the record stores of other MIDlets in the same suite. 

E. The first created in a record store has a record ID of 1. 

F. When a MIDlet suite is removed, record store contents remain on the device. 

G. Record store names are case insensitive. 

Answer: B,E 


Q2. DRAG DROP - (Topic 3) 

Click the Task button. 

Place the classes and methods in the correct positions. 

Answer: 


Q3. - (Topic 1) 

What is the minimum number of received SMS messages that a JTWI device must be able to concatenate? 

A. 5 

B. 32 

C. 10 

D. 3 

E. no minimum 

Answer: D 


Q4. - (Topic 3) 

Given a MIDP 2.0 device supports alpha blending, a MIDlet needs to render semi-transparent images of size 10x10 pixels. However, these images need to be generated at runtime. That is, they CANNOT be loaded as PNGs. What is the correct way to create a 10x10, red, semi-transparent image, using only the MIDP 2.0 API? 

A. This is not possible. An Image with semi-transparency CANNOT be created at runtime. 

B. use createRGBImage() to create an immutable Image from ARGB data with the desired values 

C. use createImage() to create a mutable Image, then fill it with red pixels 

D. use createImage() to create a mutable Image; first fill it with white pixels, then fill it with red pixels 

Answer: B 


Q5. - (Topic 3) 

Given: 

7.

 ServerSocketConnection ssc = (ServerSocketConnection)Connector.open("socket://:5999"); 

8.

 SocketConnection sc = (SocketConnection) ssc.acceptAndOpen(); 

Which entry in the JAD file is used to request multiple permissions? 

A. MIDlet-Permission: javax.microedition.io.Connector.socket, javax.microedition.io.Connector.serversocket 

B. MIDlet-Permission: javax.microedition.io.Connector.socket; javax.microedition.io.Connector.serversocket 

C. MIDlet-Permission: javax.microedition.io.Connector.socket MIDlet-Permission: javax.microedition.io.Connector.serversocket 

D. MIDlet-Permission: javax.microedition.io.socket MIDlet-Permission: javax.microedition.io.socketserver 

E. MIDlet-Permission: javax.microedition.io.socket; javax.microedition.serversocket 

Answer: A 


1Z0-869  exam cram

Avant-garde 1Z0-869 free exam:

Q6. - (Topic 3) 

A JTWI device has a working socket implementation. A MIDlet requests permission to use socket connections on this device using the attribute MIDlet-Permissions-Opt, but is denied permission. 

Given: 

20.

 public void connect() { 

21.

 try { 

22.

 String addr = "socket://host.com:79"; 

23.

 SocketConnection sc; 

24.

 sc = (SocketConnection) Connector.open(addr); 

25.

 sc.setSocketOption(SocketConnection.LINGER, 5); 

26.

 InputStream is = sc.openInputStream(); 

27.

 OutputStream os = sc.openOutputStream(); 

28.

 os.write("\r\n".getBytes()); 

29.

 int ch = is.read(); 

30.

 // ... 

35.

 } catch (IOException ioe) { 

36.

 // ... 

40.

 } 

41.

 } 

Which is true assuming that the argument to Connector.open() points to a valid destination, and the device has resources to create new socket connections? 

A. The device disallows the MIDlet to be installed. 

B. If connect() executes, a SecurityException is thrown at runtime at line 26. 

C. If connect() executes, a SecurityException is thrown at runtime at line 28. 

D. If connect() executes, a ConnectionNotFoundException is thrown at runtime at line 24. 

E. If connect() executes, a SecurityException is thrown at runtime at line 24. 

Answer: E 


Q7. - (Topic 1) 

Given: 

a new record store rs, of type javax.microedition.rms.RecordStore containing zero records a method called addNewRecord that adds a record to rs 

And: 

21.

 addNewRecord("Amy"); 

22.

 addNewRecord("Bill"); 

23.

 addNewRecord("Candy"); 

24.

 addNewRecord("Doug"); 

25.

 rs.deleteRecord(1); 

26.

 rs.deleteRecord(3); 

27.

 addNewRecord("Ethan"); 

28.

 addNewRecord("Frank"); 

29.

 int nextRecNum = rs.getNextRecordID(); 

What is the value of nextRecNum? 

A. 7 

B. 5 

C. 4 

D. 6 

Answer: A 


Q8. - (Topic 1) 

Given: 

10. //... 

20.

 try { 

21.

 Hashtable table = new Hashtable(); 

22.

 for (;;) table.put(new Object(), new Object()); 

23.

 } catch (OutOfMemoryException e) { 

24.

 Display.getDisplay().setCurrent(new Alert("Out of Memory!")); 

25.

 } 

26.

 //... 

Which is true? 

A. Out of Memory! is printed to the system console. 

B. An exception is thrown at runtime but there is no guarantee an alert will be shown to the user. 

C. Compilation fails. 

D. The program hangs at line 22. 

Answer: B 

61. - (Topic 1) 

Which two are true about record stores? (Choose two.) 

A. If two MIDlet suites each have a record store with the same name, then those suites CANNOT share those identically named record stores. 

B. A MIDlet CANNOT access a given record store using multiple simultaneous threads. 

C. Record store names are case sensitive. 

D. The API does NOT provide locking operations for record stores. 

E. MIDlet suites that contain shared record stores are identified by using attributes from that suite's JAR file. 

Answer: C,D 


Q9. - (Topic 3) 

What is guaranteed by CLDC regarding time zones? 

A. UTC is always supported. 

B. At least one time zone must be supported. 

C. The local time zone is always supported. 

D. GMT and UTC must be supported. 

Answer: B 


Q10. - (Topic 3) 

Given 

10. // ... 

20.

 VolumeControl vc; 

21.

 vc = (VolumeControl) player.getControl("VolumeControl"); 

22.

 vc.setLevel(4); 

23.

 // ... 

Which is true about the volume of audio playback from player when the code is executed? 

A. The volume of the audio is up to the MIDP device. 

B. The volume of the audio is exactly 40 dB. 

C. The volume of the audio is approximately 0.4 dB. 

D. The volume of the audio must be the same on all MIDP devices. 

Answer: A 

299. - (Topic 3) 

Which two are true? (Choose two.) 

A. The goal of the CLDC is to guarantee portability and interoperability between various types of resource-constrained devices. 

B. WMA provides a set of APIs for multimedia content handling. 

C. The J2SE specification extends the MIDP specification. 

D. MIDP 2.0 is a set of APIs that runs on top of the CLDC. 

Answer: A,D