It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-869 exam by using Practical Oracle Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam questuins and answers. Immediate access to the Up to the immediate present 1Z0-869 Exam and find the same core area 1Z0-869 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Oct 1Z0-869 exam cram

Q31. - (Topic 3) 

Click the Exhibit button. Given: 

The MIDlet is executed. 

The MIDlet is paused and resumed two times. 

What is the result? 

A. c: 3 

B. c: 0 

C. c: 2 

D. c: 1 

E. An exception is thrown at runtime. 

Answer: A 


Q32. - (Topic 1) 

Click the Exhibit button. 

What is visible on the display when this MIDlet is executed? 

A. A white screen is shown momentarily, and then a black screen is shown. 

B. A java.lang.RuntimeException is thrown. 

C. The screen continuously switches back and forth between black and white. 

D. A black screen is shown momentarily, and then a white screen is shown. 

Answer: D 


Q33. - (Topic 3) 

Given: 

8.

 package javax.microedition.midlet; 

9.

 import javax.microedition.midlet.*; 

10.

 import javax.microedition.io.*; 

11.

 import java.io.*; 

12. 

13.

 public class Outlet extends MIDlet { 

14.

 public void startApp(){ } 

15.

 public void pauseApp(){ } 

16.

 public void destroyApp(boolean unconditional){ } 

17.

 } 

Which is true? 

A. The application will compile and will execute. 

B. The application will NOT compile. 

C. The application will compile and will NOT execute. 

D. Compilation fails because of an error in line 8. 

Answer: C 


Q34. - (Topic 1) 

How would a MIDlet that uses a GameCanvas efficiently update only a small region of the screen, from the data in the off-screen buffer? 

A. call flushGraphics(int, int, int, int) that specifies the region to be flushed 

B. call serviceRepaints() and set a clip region on the Graphics object in paint() 

C. Pixels that are NOT to be flushed should be made transparent. 

D. write extra code to coalesce the flushGraphics() calls over many loops into one call 

Answer: A 


Q35. - (Topic 2) 

Which method in Canvas is overridden in GameCanvas? 

A. flushGraphics() 

B. paint() 

C. getKeyStates() 

D. flushGraphics(int, int, int, int) 

E. getGraphics() 

Answer: B 


1Z0-869  exam answers

Up to date 1Z0-869 exam cost:

Q36. - (Topic 2) 

Which two are true about the javax.wireless.messaging.MessageConnection interface? (Choose two.) 

A. Threads that are waiting to receive messages must be blocking threads. 

B. An application can have both client and server mode MessageConnection instances open simultaneously. 

C. This interface is intended for all wireless messaging protocols. 

D. When creating a client mode message, a string that identifies an endpoint on the local host should be passed to Connector.open(). 

E. It provides methods to create Connector objects. 

Answer: B,C 


Q37. - (Topic 2) 

What are two benefits of the PushRegistry? (Choose two.) 

A. It provides a way to restrict HTTP connections to well-known network addresses. 

B. It provides a way for the AMS to automatically invoke a MIDlet at a specified time if it is not already running. 

C. It provides a way for two MIDlet suites running on the same device to discover and communicate with each other in a secure manner. 

D. It provides a way for an incoming connection to invoke a MIDlet that can handle the content sent by the connection. 

Answer: B,D 


Q38. - (Topic 2) 

Which two clarifications does the JTWI specification make regarding how devices implement the Mobile Media API? (Choose two.) 

A. A JTWI device must support MIDI file playback. 

B. A JTWI device must support HTTP for media file download of all supported media formats. 

C. A JTWI device must support Real Time Streaming Protocol (RTSP) for media file download of all supported media formats. 

D. A JTWI device must support MP3 file playback. 

E. A JTWI device must support WAV file playback. 

Answer: A,B 


Q39. - (Topic 1) 

Click the Exhibit button. 

Given: 

String cert = getAppProperty("MIDlet-Certificate-1-1"); 

What value is assigned to the cert variable when run on a MIDP 2.0 implementation? 

A. The requested property value from the JAD file is assigned to cert. 

B. A runtime exception will occur. 

C. The requested property value from the MANIFEST.MF file is assigned to cert. 

D. The application will NOT install. 

Answer: A 

35. - (Topic 1) 

Which two are true about JTWI devices using SMS? (Choose two.) 

A. Java applications are restricted to using port numbers between 2000 and 9207. 

B. Multiple messages sent from point A to point B are NOT guaranteed to be delivered in the order in which they were sent. 

C. The payload for an SMS message segment CANNOT exceed 140 bytes. 

D. The payload for an SMS message can use the BinaryMessage interface. 

E. A message which is too big to be sent in a single segment is NOT guaranteed to have its segments arrive at the application in the order in which they were sent. 

Answer: B,D 


Q40. - (Topic 2) 

Given two options to synthesize tones: 

Manager.playTone(); And: 

5. //... 

11.

 Player p = Manager.createPlayer(Manager.TONE_DEVICE_LOCATOR); 

12.

 p.realize(); 

13.

 ToneControl c = (ToneControl)p.getControl("ToneControl"); 

14.

 c.setSequence(sequence); 

15.

 p.start(); 

Which is true? 

A. Manager.TONE_DEVICE_LOCATOR is not a valid field. 

B. The second option lets developers set playback tempo. 

C. Both options have the same result. 

D. The second option lets developers set playback pitch. 

Answer: B