Best Quality of 1Z0-877 exam question materials and testing software for Oracle certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-877 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part I exam Today!

2021 May 1Z0-877 Study Guide Questions:

Q161. A user receives a message: cannot establish contact with the LP print server. The print server is up and running, but the print service is offline. 

Which command brings this service back online? 

A. svcadm start svc:/application/print/server 

B. svcstart svc:/application/print/server 

C. svcadm enable svc:/application/print/server 

D. svcenable svc:/application/print/server 

Answer: C 


Q162. You have just configured the network interface on systemA .  The following information is displayed pertaining to the network interface on systemA: 

From systemB, you test the network connectivity by sending ICMP ECHO_REQUEST packets to systemA. The following message is displayed: 

no answer from systemA 

What is most likely the problem? 

A. The interface is not plumbed. 

B. The interface is not configured. 

C. The interface does not have valid routes configured. 

D. The interface is not marked as 

Answer: D 


Q163. The system administrator assigned a profile entry with sufficient rights to execute the snoop(1m) command. The user comes back and complains that it does NOT work. The system administrator wants the command to work automatically for the user. Which two can be causes after verifying that the RBAC database entries are correct? (Choose two.) 

A. The user should prefix the command line with pfexec. 

B. The user needs to execute the su root command before the user can execute any of the profile commands. 

C. The user needs to log out and log in again to run with the new shell. 

D. The user needs to be assigned a profile shell. 

Answer: C,D 


2passeasy.com

Replace 1Z0-877 latest exam:

Q164. A user has a large file called bigfile to print and needs to print it as soon as possible. The default printer is down for scheduled maintenance and will not be back online for another hour. You suggest that the user send bigfile to the sys-47 print server (printer speedy), which is online and not currently being used. 

Which two commands can accomplish this? (Choose two.) 

A. /usr/bin/lp -f bigfile 

B. /usr/ucb/lpr bigfile:speedy:sys-47 

C. /usr/ucb/lpr -P sys-47:speedy bigfile 

D. /usr/lib/lpr -d sys-47:speedy bigfile E. /usr/bin/lp -d sys-47:speedy bigfile 

Answer: C,E 


Q165. You must add additional network ports to your SPARC-based workstation. You have a Quad Fast Ethernet card. The system is currently powered off for scheduled maintenance. 

Which steps make the card accessible by the operating system? 

A. remove the system cover; install the qfe card in an available SBus slot; power on the system; log in to the system as root; verify the card is working by running the rup command 

B. remove the system cover; install the qfe card in an available PCI slot; power on the system; log in to the system as root; verify the card is working by running the ping command 

C. remove the system cover; install the qfe card in an available PCI slot; power on the system; when you see the banner displayed, press the Stop-a key combination; execute the boot -rv 

PROM command at the ok prompt and look for references to qfe in the boot messages 

D. remove the system cover; install the qfe card in an available PCI slot; power on the system; log in to the system as a general user; verify the card is working by running the rup command 

Answer: C 


Q166. There is a requirement to create a script that backs up the /export/project file system  to the default tape drive for five consecutive nights. The file system is 2 gigabytes, and all five night's backups fit on the tape. What command in the script achieves this? 

A. ufsdump 0u export/home 

B. ufsdump 0uf /dev/rmt/0 /export/project 

C. ufsdump 0uf /export/project /dev/rmt/0 

D. ufsdump 0uf /dev/rmt/0n /export/project 

Answer: D 


2passeasy.com

Download 1Z0-877 preparation labs:

Q167. You want to set a system's default destination printer, so you run the command: 

# lpadmin -d printerE 

What file stores this information? 

A. /etc/default/printers.conf 

B. /var/sadm/printers 

C. /etc/default/printerE 

D. /etc/printers.conf 

Answer: D 


Q168. At boot, a SPARC-based system reports this error: 

ok boot 

Rebooting with command: bootBoot device: disk02 File and args: Evaluating: boot 

Can't open boot device 

ok 

To address the problem, you need to reset the boot device parameter to its default value. 

There are other variables that need to retain their current values. Which command achieves this? 

A. set-default boot-device 

B. set-default boot-device=default 

C. set-defaults 

D. boot-device=disk net 

Answer: A 


Q169. You recently performed a standardization project that ensures all SPARC-based systems boot from the same device aliases. The boot device order needs to be changed from vxdisk net to rootdisk net. 

Which OBP command removes the old vxdisk alias? 

A. nvunalias vxdisk 

B. setenv alias vxdisk 

C. nvunalias rootdisk 

D. unset vxdisk to look at the log file for the su(1) command. The contents in the log file are:E. unalias vxdisk 

Answer: A 


Q170. The company has upgraded the hardware and the new workstations have sufficient disk space to store the online man pages, rather than sharing them from the server. Which is the minimum Solaris OS software group that contains the man pages? 

A. SUNWClib 

B. SUNWCreq 

C. SUNWCprog 

D. SUNWCman 

Answer: C