The Oracle 1Z0-878 questions and answers are usually updated through the engineers in real time. You will get the newest simulated examination concerns which can be in keeping with the existing Oracle exam. A lot more notably, the up-date time prolonged to 180 days, showing that you may have fifty percent any years time for you to research 1Z0-878 places.

2021 Jun 1Z0-878 exams

Q81. The system administrator wants to configure user_attr(4) sources in the /etc/nsswitch.conf file. Which line needs to be configured? 

A. passwd 

B. user_attr 

C. passwd, auth_attr, prof_attr 

D. passwd, shadow and user_attr 

E. passwd, user_attr, auth_attr, prof_attr 

Answer: A 


Q82. Given: 

usermod -R role2 user1 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The user1 user gets assigned role2. 

B. The user1 user loses all previous roles. 

C. If role2 is a plain user, it becomes a role. 

D. If the user1 user is a role, it becomes a plain user. 

E. The user1 user gets all authorizations from role2. 

Answer: A,B 


Q83. You configure an NIS domain within your organization. 

The NIS domain includes: 

* One master server 

* Three slave servers 

* 30 client systems 

Which two daemons run only on the master server? (Choose two.) 

A. ypnscd 

B. ypserv 

C. rpc.yppasswdd 

D. ypxfr_1perday 

E. rpc.ypupdated 

Answer: C,E 


Q84. If the automounter is used, which client file no longer needs to be updated to allow the automatic mounting of NFS resources upon reboot of the client? 

A. /etc/vfstab 

B. /etc/default/fs 

C. /etc/dfs/dfstab 

D. /etc/dfs/fstypes 

E. /etc/dfs/sharetab 

Answer: A 


Q85. You have a stable and mature system that is running out of disk space in the /var file system. You want to avoid the creation of unix.X and vmcore.X files. By default, the system will transfer crash dump information following a panic into unix.X and vmcore.X files when the system reboots. Which command disables this default behavior? 

A. dumpadm -n 

B. dumpadm -y 

C. dumpadm -s 

D. dumpadm -c 

Answer: A 


1Z0-878  dumps

Refresh 1Z0-878 real exam:

Q86. You no longer require the development zone and want to delete it from the system. Which commands are necessary to permanently remove the development zone from the system? (Choose three) 

A. zoneadm —z development halt 

B. zoneadm —z development delete 

C. zoneadm —z development uninstall 

D. zoneadm —z development detach 

E. zonecfg —z development delete 

Answer: A,C,E 


Q87. Click the Exhibit button. 

Which three statements are true? (Choose three). 

A. The node name is heston. 

B. The hostname is heston. 

C. The host name is heston-zi. 

D. The node name is heston-zi. 

E. The heston-zl is a local zone. 

F. The heston-zl is the global zone. 

Answer: C,D,E 


Q88. Since installing an operating system patch, your server keeps crashing for unknown reasons. You have been told to start saving the information from the crash in the /crash filesystem (c1t1d0s7) so that a technician can analyze the problem. 

Which answer displays the configuration file information required to save all crash dumps in the /crash directory? 

A. savecore directory: /crash 

B. dump device: /crash 

C. dump device: /dev/dsk/cltld0s7 

D. Savecore directory: /dev/dsk/c1t1d0s7 

Answer: A 


Q89. Which two functions can the administrative user in a local zone perform? (Choose two.) 

A. halt the local zone 

B. install the local zone 

C. reboot the local zone 

D. uninstall the local zone 

E. initial boot the local zone 

F. configure the global zone 

Answer: A,C 


Q90. The security administrator wants to assign user bob to a netsec role so that the user can run the ifconf ig (iM) and snoop (iM) commands with a rights profile named NSM. 

Which entries will be contained in the /etc/security/exec_attr file after the required RBAC configuration has been implemented when using privileges rather than uid 0? 

A. NSM:suser:cmd:::/sbin/ifconfig:privs=sys_net_conf ig NSM:suser:cmd::: Aisr/sbin/snoop:privs=net_rawaccess 

B. HSM:bob:cmd:::/sbin/ifconfig:privs=sys_net_config NSM:bob:cmd::: Aisr/sbin/snoop:privs=net_rawaccess 

C. HSM:netsec:cmd:::/sbin/ifconfig:privs=sys_net_config NSM:netsec:cmd::: Aisr/sbin/snoop:privs=net_rawaccess 

D. NSM:Solaris:cmd:::/sbin/ifconfig:privs=sys_net_config NSM:Solaris:cmd::: Aisr/sbin/snoop:privs=net_rawaccess 

Answer: D