Youre going to get the particular comprehensive description once you encounter troubles in your 1Z0-879 research. Exambible supply you the particular 1Z0-879 Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam key points legibly in the 1Z0-879 dumps. All these are tremendously conserving the costs to take part in the particular Oracle training courses.

2021 Jun 1Z0-879 exam topics

Q131. Which two statements are true about the relationship between NIS master servers and NIS slave servers? (Choose two.) 

A. Only one master server can be configured, but it can support multiple slave servers and clients. 

B. Load balancing capabilities within NIS can be achieved by configuring at least one slave server on each subnet. 

C. Clients cannot bind across subnets, therefore you must provide a slave server on each subnet bound to a master server. 

D. There can be an unlimited number of slave servers and clients on a subnet, but there must be a master server on each subnet. 

Answer: A,B 


Q132. A new service named banner needs to be incorporated into SMF. The appropriate entries are placed in the milestones where this service is stopped and started and the service scripts are in the correct locations. 

Which command incorporates the banner service into SMF? 

A. svccfg import /var/svc/manifest/site/banner-smf.xml 

B. svccfg add /var/svc/manifest/site/banner-smf.xml 

C. svcadm import /var/svc/manifest/site/banner-smf.xml 

D. svcadm add /var/svc/manifest/site/banner-smf-xml 

Answer: A 


Q133. An x86-based laptop has just had Solaris OS installed. The graphics configuration has not been automatically detected and it is running without graphics. 

Which two programs can you run to create an Xorg configuration file? (Choose two.) 

A. /usr/X11/bin/Xorg -configure 

B. /usr/X11/bin/Xserver 

C. /usr/X11/bin/xorgconfig 

D. /usr/openwin/bin/kdmconfig 

E. /usr/dt/bin/Xsession 

Answer: A,C 


Q134. You are installing Solaris 10 and have to set up individual partitions with file systems for / (root), /usr, /var, /opt, /export/swap, and /tmp, and an individual partition for swap. 

Which two partitions must have enough disk space to use the crash dump feature savecore on your system? (Choose two.) 

A. swap 

B. / 

C. /opt 

D. /tmp 

E. /usr 

F. /export/swap 

G. /var 

Answer: A,G 


Q135. What are three functions of the metaroot command? (Choose three.) 

A. It reboots the system. 

B. It configures network multipathing. 

C. It configures the swap device to use a metadevice. 

D. It configures the / (root) file system to use a metadevice. 

E. It configures the /etc/vfstab file to allow for booting from a metadevice. F. It configures the /etc/system file to allow for booting from a metadevice. G. It configures the /etc/services file to allow for booting from a metadevice. 

Answer: D,E,F 


2passeasy.com

Up to the minute 1Z0-879 exam prep:

Q136. A user has an entry in both of the files that manage access to the crontab command. 

What is the result when the user tries to run the crontab command? 

A. The user cannot run the command. 

B. The user can only run the command in read only. 

C. The user can run the command. 

D. Only root can run the crontab command. 

Answer: A 


Q137. You are creating a Flash archive of your existing system, which is to be used to install other systems on the network in your organization. 

Which two are required by the flarcreate command? (Choose two.) 

A. the files to include in the archive 

B. the file in which to create the archive 

C. the name used to identify the archive 

D. the name of the user creating the archive 

E. the systems to be installed using the archive 

Answer: B,C 


Q138. You are working on a system connected to the network. You are attempting to access a currently mounted NFS directory. Your system displays the message: 

nfs mount: hostl: : NFS: Service not responding 

nfs mount: retrying: user/share/man 

What can you do to solve this problem? 

A. Ensure that nf sd is running on the NFS server. 

B. Ensure that mountd is running on the NFS server. 

C. Send a HUP signal to the inetd process on the NFS server. 

D. Send a HUP signal to the rpcbind process on the NFS server. 

Answer: A 


Q139. There is a problem on a SPARC-based system that has several permanent, customized device aliases. The system's use of these aliases needs to be temporarily disabled, so that when the problem is cleared, they can be enabled without having to redefine them. Which sequence of OBP commands will temporarily disable the customized device aliases defined on the system? 

A. use-nvramrc=falsereset 

B. use-nvramrc?=falsereset 

C. setenv use-nvramrc? Falsereset 

D. setenv use-nvramrc?=falsereset 

Answer: C 


Q140. Which of the following statements describe advantages of WAN Boot over a JumpStart installation? (Choose four.) 

A. WAN Boot supports SPARC platform or x86 / x64 platform clients. 

B. The client download of the Solaris 10 OS can be performed using HTTPS. 

C. Supports all SPARC-based systems regardless of the OpenBoot PROM firmware version. 

D. Supports all SPARC-based systems with an OpenBoot PROM firmware version of 4.14 or higher. 

E. The WAN Boot process eliminates the need for a JumpStart server on the same local network as the client. 

F. WAN Boot clients are able to use RARP, TFTP, NFS, HTTP, or the HTTPS protocols to respond to boot requests. 

G. WAN Boot utilizes some of the existing JumpStart framework but contains enhancements to security and scalability that traditional JumpStart protocols, such as NFS, could not provide. 

Answer: B,C,E,G