For your short time exclusively, choose the full range of Oracle 1Z0-879 audit study components, plus save you 10% against your pay for. Reinvest those funds inside you win party, whenever you get to be the future Oracle documentation out of moving ones 1Z0-879 audit. Even if you be aware of additional 1Z0-879 study components, exclusively Exambible will provide you with any 1Z0-879 study components that can allow you to easily hold the practical experience you simply must properly start your employment from the The item sector.

2021 Aug 1Z0-879 exam question

Q91. As the Solaris OS administrator in your department, you have been asked to upgrade a SPARC- based server currently running Solaris 8 OS to the latest Solaris 10 OS release. This server is critical to the department's productivity, so this upgrade must be done with minimal downtime and must allow for rollback to the previous version. 

Which installation method should you use? 

A. Live Upgrade 

B. WAN boot installation 

C. Custom JumpStart 

D. Flash Archive 

Answer: A 


Q92. Given the following content for output from coreadm: 

# coreadm global core file pattern: /var/core/core.%f.%p global core file content: all init core file pattern: core.%f.%p init core file content: default global core dumps: enabled per-process core dumps: enabled global setid core dumps: disabled per-process setid core dumps: disabled global core dump logging: enabled 

Which three commands are issued to set this configuration? (Choose three.) 

A. coreadm -i core.%f.%p 

B. coreadm -g core.%f.%p -G all 

C. coreadm -e global -e log -G all 

D. coreadm -i /var/core/core.%f.%p 

E. coreadm -g /var/core/core.%f.%p 

F. coreadm -G /var/core/core.%f.%p -g all 

Answer: A,C,E 


Q93. Given: 

# who -r . run-level S Jan 26 16:01  S  1  3 

Which two statements are true? ( Choose two. ) 

A. The current run-level is single-user. 

B. The previous run-level was single-user. 

C. The system achieved run level 3 on Jan 26 16:01. 

D. A reboot is not necessary to go to run-level 3. 

E. The system has been at this run-level three times since the last reboot. 

Answer: A,D 


Q94. A machine running Solaris 10 OS displays the following message during boot: 

mount: mount—point /opt/local does not exist 

The system stops in single-user mode while waiting for the root password. Which two are valid troubleshooting procedures for this problem? (Choose two) 

A. Restart the NFS client using # svcadm restart svc:/network/nf s/c1ient. 

B. Boot the machine into single user mode, run fsck on the root file system, and then reboot. 

C. Boot the machine into single-user mode, then check that /opt/local exists and that the /etc/vfstab entry is spelled correctly. 

D. Boot the machine into single-user mode, comment the line from the/etc/vtstab file, and reboot. Verify that the NFS server software is running on the server, and that the directory specified in the client's/etc/vistab file is properly exported using # showmount -e. 

Answer: C,D 


Q95. Your x86-based Solaris server will not boot from the primary boot drive. Because the boot drive has been mirrored, you need to change the server so that the system boots from the alternate boot disk. Which answer describes the procedure to change the default boot disk? 

A. Change the bootpath parameter in the bootenv. re file so that it points to the correct boot drive. 

B. Change the bootpath parameter in the boot archive file so that it points to the correct boot drive. 

C. Use the eeprom command to change the bootpath parameter so that it points to the correct boot drive. 

D. Use the bootadm command to change the bootpath parameter so that it points to the correct boot drive. 

Answer: A 


1Z0-879  study guide

Down to date 1Z0-879 brain dumps:

Q96. To save time configuring some custom network facilities, a junior administrator in your company attempts to copy some entries from the /etc/inetd.conf file on a Solaris 8 OS server into the /etc/inetd.conf on a Solaris 10 OS server. The junior administrator is unable to determine why services do not start. Which two commands can you run on the Solaris 10 OS server to start the services? (Choose two.) 

A. inetconv -f 

B. inetcfg -i /etc/inetd.conf 

C. inetcfg -o /etc/inetd.conf 

D. inetconv -f -i /etc/inetd.conf 

E. inetconv -forceimport -o /etc/inetd.conf 

Answer: A,D 


Q97. You log on as root and issue the command: #snoop -a 

What are two results of issuing this command? (Choose two.) 

A. Network traffic is displayed. 

B. Only the MAC addresses are displayed. 

C. Packets can be listened to on /dev/audio. 

D. All network traffic is sent to the default log file. 

E. All outgoing packets have the snoop flag appended. 

Answer: A,C 


Q98. You believe that you have a correctly configured boot server on the local network for the SPARC system you are currently attempting to install. Your JumpStart configuration is based on files only, and does not use a naming service at any stage. Upon running the following command: 

boot net -install 

the client repeatedly displays the following message: 

Timeout waiting for ARP/RARP packet 

What are two causes of this error? (Choose two.) 

A. The in.rarpd daemon is not running on the boot server. 

B. The sysidcfg file for the client is missing an ether entry. 

C. The client does NOT exist in the rules.ok file on the boot server. 

D. The /etc/bootparams file on the boot server has duplicate entries for the client. 

E. The /etc/ethers file on the boot server does NOT have an entry for the client. 

Answer: A,E 


Q99. You try to mount an NFS file system, /datadir, on host fusion from the remote NFS server gravity using the NFSv4 protocol. The following message appears: 

# mount -F nfs gravity:/datadir /datadir 

nfs mount: gravity:/datadir: No such file or directory 

What can cause the error? 

A. The directory is spelled incorrectly in /etc/vfstab. 

B. The directory /datadir does NOT exist on the NFS client fusion. 

C. The NFS share /datadir does NOT exist on NFS server gravity. 

D. The host fusion is NOT allowed to access /datadir on NFS server gravity. 

E. The permissions on the directory /datadir on NFS server gravity are too restrictive. 

Answer: C 


Q100. The system administrator needs to create a new role named adminuser and assign the following authorizations to the adminuser role: 

Solaris.admin.logsvc.purge 

Solaris.admin.usermgr.pswd 

Solaris.system.shutdown 

Solaris.admin.fsmgr.write adminuser 

Which command would the system administrator issue to create the adminuser role? 

A. roleadd -m -d /export/home/adminusr -c "admin assistant" -A Solaris.admin.logsvc.purge,Solaris.admin.usermgr.pswd,Solaris.system.shutdown,Solaris.admin.f smgr.write adminuser 

B. useradd -d /export/home/adminusr -c "admin assistant" -P Solaris.admin.logsvc.purge,Solaris.admin.usermgr.pswd,Solaris.system.shutdown,Solaris.admin.f smgr.write adminuser C. useradd -m -d /export/home/adminusr -c "admin assistant" -A Solaris.admin.logsvc.purge,Solaris.admin.usermgr.pswd,Solaris.system.shutdown,Solaris.admin.f smgr.write adminuser 

Answer: A