Exam Code: 1Z0-897 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Platform, Enterprise Edition 6 Web Services Developer Certified Expert Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-897 Exam.

2021 May 1Z0-897 Study Guide Questions:

Q11. A developer is creating a web service endpoint using a stateless session EJB. 


What must be the value for <ejb-link> for the above service in the webservices.xml ? (Choose one) 

A. CounterEJB 

B. Counter 

C. CounterService 

D. CounterPort 

Answer: A 


Q12. What is an accurate description of the handling of application exceptions thrown by a JAX-WS service endpoint? 

A. Application exceptions can be mapped to faults in WSDL. 

B. Application exceptions are NOT handled by JAX-WS SEI clients. 

C. Application exceptions are always propagated to JAX-WS clients as RemoteExceptions. 

D. Application exceptions are always propagated to JAX-WS SEI clients as WebServiceExceptions. 

E. Application exceptions are always propagated to JAX-WS SEI clients as SOAPFaultExceptions. 

Answer: A 


Q13. An automobile manufacturer publishes a Web service for use by their suppliers. The manufacturer has stringent security requirements that require suppliers to verify their identity. Data integrity and confidentiality must be maintained between the client and the server. Which two technologies can be used to meet the requirements? (Choose two) 

A. XACML and XKMS 

B. SSL with mutual authentication 

C. Message level security with WS-Security 

D. Private network and XML Signature 

Answer: BC 


2passeasy.com

Up to the immediate present 1Z0-897 exam prep:

Q14. Which of the following option represents the behavior of the endpoint, when the addressing feature is enabled on the service with the use of @Addressing() annotation. 

A. The endpoint accepts only messages containing Addressing headers and rejects any messages not containing Addressing headers. 

B. The endpoint accepts any messages with or without any Addressing headers and does not validate addressing headers because "required" annotation element is not true. 

C. The endpoint accepts messages only if the messages contain wsa:Action header but does not require presence of any other addressing headers. 

D. The endpoints accepts messages with or without addressing headers. If the message contains wsa:Action header, it validates all other addressing headers in the message. 

Answer: D 


Q15. Given stock quote web service endpoint: 


and the corresponding client side artifacts for the above web service are : 

StockQuoteService is the Service class and StockQuoteProvider is the corresponding SEI. 

Which of the following two options enable addressing feature for proxy for the StockQuoteProvider SEI ? (Choose two) 

A. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider() 

B. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider(new AddressingFeature()) 

C. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider(new AddressingFeature(false)) 

D. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider(new AddressingFeature(false, true)) 

Answer: AB 


Q16. If you are developing a Web Service starting from WSDL 1.1, how would you declare in wsdl that the Web Service requires the use of Addressing in a standard and interoperable way. 

A. Declare a policy as 

<wsp:Policy> 

<wsam:Addressing wsp:Optional="true"> 

<wsp:Policy/> 

</wsam:Addressing> 

</wsp:Policy> 

and attach it the corresponding wsdl:portType so that it applies to all the wsdl:operations in its 

scope. 

B. Declare a policy as 

<wsp:Policy> 

<wsam:Addressing wsp:Optional="true"> 

<wsp:Policy/> 

</wsam:Addressing> 

</wsp:Policy> 

and attach it the corresponding wsdl:binding so that it applies to all the wsdl:operations in its 

scope. 

C. Declare a policy as 

<wsp:Policy> 

<wsam:Addressing> 

<wsp:Policy/> 

</wsam:Addressing> 

</wsp:Policy> 

and attach it the corresponding wsdl:binding so that it applies to all the wsdl:operations in its 

scope. 

D. Declare a policy as 

<wsp:Policy> 

<wsam:Addressing> 

<wsp:Policy/> 

</wsam:Addressing> 

</wsp:Policy> 

and attach it the corresponding wsdl:service so that it applies to all the wsdl:ports in the service scope. 

Answer: C 


2passeasy.com

Guaranteed 1Z0-897 secret:

Q17. Given the resource class fragment: Choose the code fragment below that would secure access only to the Resource update() method (Choose one): 


A. <security-constraint> 

<web-resource-collection> 

<url-pattern>/rest</url-pattern> 

<http-method>GET</http-method> 

<http-method>POST</http-method> 

</web-resource-collection> 

B. <security-constraint> 

<web-resource-collection> 

<url-pattern>/rest</url-pattern> 

<http-method>POST</http-method> 

</web-resource-collection> 

C. <security-constraint> 

<web-resource-collection> 

<url-pattern>/rest/id</url-pattern> 

<http-method>POST</http-method> 

<http-method>GET</http-method> 

</web-resource-collection> 

D. <security-constraint>D.<security-constraint> 

<web-resource-collection> 

<url-pattern>/id</url-pattern> 

<http-method>POST</http-method> 

</web-resource-collection> 

Answer: B 


Q18. HTTP clients can provide authentication information to the server via the "Authorization" header in the HTTP request. Choose the alternative, if any, that would serve as the definition for a resource method that would allow a JAX-RS resource to obtain this authentication data (Choose one): 

A. It is impossible for a JAX-RS resource to obtain this information, since low-level HTTP data is not presented to the JAX-RS application layer. 

B. @GET @Path("/authInfo") 

public String getAuthInfo( String authenticate ) { 

return authenticate; 

C. @GET @Path("/authInfo/{AUTHENTICATE}") 

public String getAuthInfo( 

@PathParam("Authorization") String auth ) { 

return authenticate; 

D. @GET @Path("/authInfo") 

public String getAuthInfo( 

@HeaderParam("Authorization") String auth ) { 

return authenticate; 

Answer: D 


Q19. In the following situation, Client C sends a SOAP request to Service S and the response is to be processed by a third party response processor R. Which of the following SOAP headers in the request message convey the intention? Assume the endpoint reference of Service S is 


A. <s11:Header> 

<wsa:Action>http://example.com/action/process</wsa:Action> 

<wsa:ReplyTo> 

<wsa:Address>http://www.w3.org/2005/08/addressing/none</wsa:Address> 

<wsa:ReplyTo> 

</s11:Header> 

B. <s11:Header> 

<wsa:Action>http://example.com/action/process</wsa:Action> 

<wsa:ReplyTo> 

<wsa:Address>http://www.w3.org/2005/08/addressing/anonymous</wsa:Address> 

<wsa:ReplyTo> 

</s11:Header> 

C. <s11:Header> 

<wsa:Action>http://example.com/action/process</wsa:Action> 

<wsa:ReplyTo> 

<wsa:Address>http://example.com/responseprocessor</wsa:Address> 

<wsa:ReplyTo> 

</s11:Header> 

D. <s11:Header> 

<wsa:Action>http://example.com/action/process</wsa:Action> 

<wsa:ReplyTo> 

<wsa:Address>http://example.com/service</wsa:Address> 

<wsa:ReplyTo> 

</s11:Header> 

Answer: C 


Q20. Given the JAX-RS root resource class fragment: Choose the statement that best describes the configuration that would be required to support the access control constraint shown: 


A. No further configuration is required - the JavaEE runtime will pick up the security constraint and configure the web container to match. 

B. The developer will have to configure the web container to require authenticated access to the URLs corresponding to this resource, so the proper information can be propagated to the EJB container. 

C. The developer will have to turn on authentication in the web container configuration file, so that all incoming requests are authenticated in order to be processed. 

D. The developer will have to configure the web container to require authenticated access to the URLs corresponding to this resource, and then map web-tier roles to ejb-tier roles, since the JAX-RS and EJB runtimes cannot use the same set of roles. 

Answer: B