Our own Oracle technical engineers will almost always be trying to find a way to understand the newest 1z0-067 online questions. You are able to down load the newest 1z0-067 dumps on our Exambible web site. We not offer only 1z0-067 pdf examinations but also the software program model. Exambible 1z0-067 check motor produces a simulation from the surroundings if the 1z0-067 appears, offers a fantastic opportunity to exercise the particular Oracle check communicative surroundings. According to your examination planning, it is possible to select virtually any 1z0-067 model to review flexibility. Passing 1z0-067 examination will end up more standard faster simply by researching Oracle 1z0-067 exercise examinations.

2016 Jul 1z0-067 brain dumps

Q81. You are administering a multitenant container database (CDB) that contains multiple pluggable databases (PDBs). You are connected to cdb$root as the sys user. You execute the commands: 

SQL> CREATE USER C##ADMIN IDENTIFIED BY orcll23; 

SQL> CREATE ROLE C##CONNECT; 

SQL> GRANT CREATE SESSION, CREATE TABLE, SELECT ANY TABLE TO C##CONNECT; 

SQL> GRANT C##CONNECT to C##ADMIN CONTAINER=ALL; 

Which statement is true about the c##connect role? 

A. It is created only in cdb$root and cannot be granted to the c##admin user with the container=all clause. 

B. It is granted to the c##admin user only in the CDB. 

C. It is granted to the c##admin user in all PDBs and can be granted only to a local user in a PDB. 

D. It is granted to the c##admin user in all PDBs and can be granted object and system privileges for a PDB. 

Answer: C 


Q82. You notice that the performance of your production 24/7 Oracle 12c database has significantly degraded. Sometimes you are not able to connect to the instance because it hangs. You do not want to restart the database instance. 

How can you detect the cause of the degraded performance? 

A. Enable Memory Access Mode, which reads performance data from SGA. 

B. Use emergency monitoring to fetch data directly from SGA for analysis. 

C. Run Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) to fetch information from the latest Automatic Workload Repository (AWR) snapshots. 

D. Use Active Session History (ASH) data and hang analysis in regular performance monitoring, 

E. Run ADDM in diagnostic mode. 

Answer: C 

Explanation: * In most cases, ADDM output should be the first place that a DBA looks when notified of a performance problem. 

* Performance degradation of the database occurs when your database was performing optimally in the past, such as 6 months ago, but has gradually degraded to a point where it becomes noticeable to the users. The Automatic Workload Repository (AWR) Compare Periods report enables you to compare database performance between two periods of time. 

While an AWR report shows AWR data between two snapshots (or two points in time), the AWR Compare Periods report shows the difference between two periods (or two AWR reports with a total of four snapshots). Using the AWR Compare Periods report helps you to identify detailed performance attributes and configuration settings that differ between two time periods. 

Reference: Resolving Performance Degradation Over Time 


Q83. Which two statements are true regarding the Oracle Data Pump export and import operations? 

A. You cannot export data from a remote database. 

B. You can rename tables during import. 

C. You can overwrite existing dump files during export. 

D. You can compress data but not metadata during export. 

Answer: A,B 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/B28359_01/server.111/b28319/dp_import.htm#BEHF FDCD 


Q84. Examine the command used to perform an incremental level-0 backup: 

RMAN>BACKUPINCREMENTALLEVEL0DATABASE; 

To enable block change tracking, after the incremental level 0 backup, you issue the command: 

SQL>ALTERDATABASEENABLEBLOCKCHANGETRACKINGUSING 

FILE'/mydir/rman_change_track.f' 

To perform an incremental level-1 cumulative backup, you issue the command: 

RMAN>BACKUPINCREMENTALLEVEL1CUMULATIVEDATABASE; 

Which two statements are true in the preceding situation? 

A. The block change tracking data is used only from the next incremental backup. 

B. The incremental level 1 backup fails because a block change tracking file Is created after the level 0 backup. 

C. The incremental level 1 backup does not use change tracking data for accomplishing the backup. 

D. The block change tracking file scans all blocks and creates a bitmap for the blocks backed up in the level 0 backup. 

E. The block change tracking data is used for the next incremental level 1 backup only after the next level 0 backup. 

Answer: C,E 


Q85. Your multitenant container database (CDB) cdb1 that is running in archivelog mode contains two pluggable databases (PDBs), pdb2_1 and pdb2_2. RMAN is connected to the target database pdb2_1. 

Examine the command executed to back up pdb2_1: 

RMAN> BACKUP DATABASE PLUS ARCHIVELOG; 

Which statement is true about the execution of this command? 

A. It fails because archive log files cannot be backed up using a connection to a PDB. 

B. It succeeds but only the data files belonging to the pdb2_i pluggable database are backed up. 

C. It succeeds and all data files belonging to PD32_i are backed up along with the archive log files. 

D. It fails because the pluggable clause is missing. 

Answer: C 


1z0-067  exam

Leading 1z0-067 exam topics:

Q86. Which two statements are true about Flashback Version Query? 

A. The result of a query can be used as part of a DML statement. 

B. It can be used to create views. 

C. It can be used only if Flashback Data Archive is enabled for a table. 

D. It retrieves all versions of rows that exist in a time interval, including the start time and end time. 

E. It can be used to retrieve the SQL that is required to undo a row change and the user responsible for the change. 

Answer: A,C 


Q87. Your database supports an OLTP workload. Examine the output of the query: 

SQL> SSLECT target_mttr, estimated_mttr 

FROM v$instance_recovery 

Target_mttrestimated_mttr 

To ensure faster instance recovery, you set the fast_start_mttrjtargh:t initialization parameter to 

30. 

What is the effect of this setting on the database? 

A. Automatic checkpoint tuning is disabled. 

B. The frequency of log switches is increased. 

C. The overhead on database performance is increased because of frequent writes to disk. 

D. The MTTR advisor is disabled. 

Answer: A 


Q88. What can be automatically implemented after the SQL Tuning Advisor is run as part of the Automated Maintenance Task? 

A. statistics recommendations 

B. SQL profile recommendations 

C. SQL statement restructure recommendations 

D. creation of materialized views to improve query performance 

Answer: C 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E11882_01/server.112/e16638/sql_tune.htm#PFGRF 028 


Q89. Examine the backup requirement for your company: 

1) Every Sunday, a backup of all used data file blocks is performed. 

2) Every Wednesday and Friday, a backup of all the changed blocks since last Sunday's 

backup is performed. 

3) On all the other days, a backup of only the changed blocks since the last day's backup is performed. 

Which backup strategy satisfies the requirements? 

A. level 0 backup on Sunday, cumulative incremental backup on Wednesday and Friday, and differential incremental level 1 backup on all the other days 

B. level 0 backup on Sunday, differential incremental backup on Wednesday and Friday, and cumulative incremental level 1 backup on all the other days 

C. full database backup on Sunday, level 0 backup on Wednesday and Friday, and cumulative incremental level 1 backup on all the other days 

D. full database backup on Sunday, level 0 backup on Wednesday and Friday, and differential incremental level 1 backup on all the other days 

Answer: B 


Q90. A database is running in archivelog mode.The database contains locally managed tablespaces. Examine the RMAN command: 

RMAN> BACKUP AS COMPRESSED BACKUPSET SECTION SIZE 1024M 

DATABASE; 

Which statement is true about the execution of the command? 

A. The backup succeeds only if all the tablespaces are locally managed. 

B. The backup succeeds only if the RMAN default device for backup is set to disk. 

C. The backup fails because you cannot specify section size for a compressed backup. 

D. The backup succeeds and only the used blocks are backed up with a maximum backup piece size of 1024 MB. 

Answer: D