By using Actualtests 1z0-067 dumps, you can obtain a excellent outcome merely which can make a person pass Oracle check. Moreover, if you failed in the 1z0-067 test the very first time of using our own items, all funds you pay will probably be refund. You only need to deliver your own 1z0-067 statement records since a pdf to us. Following verifying your details, we are going to refund the money and return it to your account as soon as possible.

2016 Jul 1z0-067 exam price

Q21. Which three statements are true about Oracle Restart? 

A. It can be configured to automatically attempt to restart various components after a hardware or software failure. 

B. While starting any components, it automatically attempts to start all dependencies first and in proper order. 

C. It can be configured to automatically restart a database in case of normal shutdown of the database instance. 

D. It can be used to only start Oracle components. 

E. It runs periodic check operations to monitor the health of Oracle components. 

Answer: A,D,E 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E18283_01/server.112/e17120/restart001.htm 


Q22. On your Oracle 12c database, you invokeSQL*Loaderto load data into the employees table 

in the hr schema by issuing the command: 

S>sqlldrhr/hr@pdb table=employees 

Which two statements are true about the command? 

A. It succeeds with default settings if the employees table exists in the hr schema. 

B. It fails because noSQL*Loaderdata file location is specified. 

C. It fails if the hr user does not have the create any directory privilege. 

D. It fails because noSQL*Loadercontrol file location is specified. 

E. It succeeds and creates the employees table in theHRschema. 

Answer: A,C 


Q23. You created a tablespace with this statement: 

CREATE BIGFILE TABLESPACE adtbs DATAFILE '/proddb/data/adtbs.dbf'SIZE 10G; The tablespace is nearly full and you need to avoid any out of space errors for the load of a 

5 gig table. 

Which two alter statements will achieve this? 

A. ALTER TA3LESPACE adtbs RESI2E 20G; 

B. ALTER TA3LESPACE adtbs ADD DATAFILE; 

C. ALTER TABLESPACE adtbs AUTOEXTEND ON; 

D. ALTER TA3LESPACE adtbs ADD DATAFILE '/proddb/data/adtbsl.dbf' SIZE 1QG; 

E. ALTER TA3LESPACE adtbs MODIFY DATAFILE '/proddb/data/adtbs.dbf AUTOEXTEND ON; 

Answer: A,B 


Q24. You want RMAN to make duplicate copies of data files when using the backup command. 

What must you set using the RMAN configure command to achieve this? 

A. MAXSETSIZE TO 2; 

B. DEVICE TYPE DISK PARALLELISM 2 BACKUP TYPE TO BACKUPSET; 

C. CHANNEL DEVICE TYPE DISK FORMAT '/disk1/%U' , '/disk2/%U' 

D. DATAFILE BACKUP COPIES FOR DEVICE TYPE DISK TO 2; 

Answer: A 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/B14117_01/server.101/b10734/rcmconfg.htm 


Q25. You have set the value of the NLS_TIMESTAMP_TZ_FORMATparameter to YYYY-MM-DD. The default format of which two data types would be affected by this setting? 

A. DATE 

B. TIMESTAMP 

C. INTERVAL YEAR TO MONTH 

D. INTERVAL DAY TO SECOND 

E. TIMESTAMP WITH LOCAL TIME ZONE 

Answer: B,E 


1z0-067  actual test

Updated 1z0-067 download:

Q26. You are administering a multitenant container database (CDB). 

Identify two ways to access a pluggable database (PDB) that is open in read-only mode. 

A. by using the connect statement as a local user having only the set container privilege 

B. by using easy connect 

C. by using external authentication 

D. as a common user with the set container privilege 

E. by executing the alter session set container command as a local user 

Answer: A,D 


Q27. Which three statements are true about the database instance startup after an instance failure? 

A. The RECO process recovers the uncommitted transactions at the next instance startup. 

B. Online redo log files and archived redo log files are required to complete the rollback stage of instance recovery. 

C. Uncommitted changes are rolled back to ensure transactional consistency. 

D. The SMON process automatically performs the database recovery. 

E. Media recovery is required to complete the database recovery. 

F. Changes committed before the failure, which were not written to the data files, are re-applied. 

Answer: A,C,D 


Q28. LDAP_DIRECTORY_SYSAUTH is set to YES. 

Users requiring DBAs access have been granted the sysdba enterprise role in Oracle Internet Directory(OID). SSL has been configure for the database and OLD and the password file has been 

configured for the database. 

User scott with sysdba privilege tries to connect remotely using this command: 

$sqlplusscott/tiger@DB0l As sysdba where DB01 is the net service name. 

Which authentication method will be attempted first? 

A. authentication by password file 

B. authentication by using certificates overSSL 

C. authentication by using the Oracle Internet Directory 

D. authentication by using the local OS of the database server 

Answer: A 


Q29. In your database, the tbs percent used parameter is set to 60 and the tbs percent free parameter is set to 20. 

Which two storage-tiering actions might be automated when using Information Lifecycle Management (ILM) to automate data movement? 

A. The movement of all segments to a target tablespace with a higher degree of compression, on a different storage tier, when the source tablespace exceeds tbs percent used 

B. Setting the target tablespace to read-only after the segments are moved 

C. The movement of some segments to a target tablespace with a higher degree of compression, on a different storage tier, when the source tablespace exceeds T3S percent used 

D. Taking the target tablespace offline after the segments are moved 

E. The movement of some blocks to a target tablespace with a lower degree of compression, on a different storage tier, when the source tablespace exceeds tbs percent used 

Answer: A,B 


Q30. Identify three benefits of unified auditing. 

A. It helps to reduce disk space used to store an audit trail in a database. 

B. It guarantees zero-loss auditing. 

C. It reduces overhead on a database caused by auditing, by having a single audit trail. 

D. An audit trail cannot be modified because it is read-only. 

E. It automatically audits Recovery Manager (RMAN) events. 

Answer: C,D,E