Exam Code: 1z0-238 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Enterprise Linux: Fundamentals
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1z0-238 Exam.

2016 Jun 1z0-238 Study Guide Questions:

Q81. In Oracle Applications R12 configured on a UNIX operating system, where will you find the various application tier control scripts? 

A. $INST_TOP/admin 

B. $APPL_TOP/admin/scripts 

C. $INST_TOP/admin/scripts 

D. $COMMON_TOP/admin/scripts 

E. $INST_TOP/admin/scripts/$CONTEXT_NAME 

Answer: C 


Q82. Users are not able to view the output and the log file of the concurrent request after completion. There were no changes in the configuration of Oracle Applications. There were no patches applied. It was determined that not all application tier processes ran successfully. There was status 1 in one of the scripts. Which action should you take? 

A. Restart the Web server. 

B. Restart the Forms server. 

C. Restart the Report server. 

D. Restart the Fulfillment server. 

E. Restart the TCF Socket server. 

F. Restart the concurrent managers. 

G. Restart the Applications RPC listener. 

Answer: G 


Q83. What are the four benefits of using shared APPL_TOP? (Choose four.) 

A. Disk space requirements are greatly reduced. 

B. Administrative tasks need to be carried out only once, on any node. 

C. There is an increased performance for larger workloads and growing user population. 

D. All active instances can concurrently execute transactions against a shared database. 

E. It provides extensible system architecture; machines can be easily added to an existing system. 

F. By enabling the use of distributed AD, it improves the efficiency of patch application, thereby reducing the down time. 

Answer: A,B,E,F 


1z0-238  exam question

Renewal 1z0-238 practice test:

Q84. Which two statements are true if you choose the "Recreate grants and synonyms for APPS schema" task option from the adadmin utility? (Choose two.) 

A. This option re-creates grants on some packages from APPS to SYSTEM. 

B. This option re-creates grants and synonyms for the APPLSYSPUB schema. 

C. This option re-creates grants and synonyms for the code objects of the APPS schema to the base product schemas. 

D. This option spawns parallel workers to re-create grants and synonyms linking sequences and tables in the base product schemas to the APPS schema. 

Answer: B,D 


Q85. Which command needs to be run to add a new node to an existing system? 

A. perl adautocfg.pl 

B. perl adaddnode.pl 

C. perl adcfgclone.pl addnode 

D. perl adcfgclone.pl appsTier 

Answer: B 


Q86. Which two statements are correct about Rapid Clone? (Choose two.) 

A. Rapid Clone does not take care of oraInventory. 

B. Rapid Clone updates only site-level profile options. 

C. Rapid Clone itself does not start the application services automatically on the node. 

D. Rapid Clone automatically creates a control file and brings up the database on the database tier. 

E. Rapid Clone does not configure the source application printer configuration in the target system. 

Answer: B,D 


2passeasy.com

Exact 1z0-238 :

Q87. Where can you find the AutoConfig log files in the application tier and database tier? (Choose two.) 

A. <RDBMS ORACLE_HOME>/admin/log/ 

B. <INST_TOP>/admin/log/<MMDDhhmm>/ 

C. <COMMON_TOP>/admin/log/<MMDDhhmm>/ 

D. <APPL_TOP>/admin/<SID>/log/<MMDDhhmm>/ 

E. <RDBMS ORACLE_HOME>/appsutil/log/<CONTEXT_NAME>/<MMDDhhmm>/ 

Answer: B,E 


Q88. Identify the environment variable that points to the $COMMON_TOP/java directory in Oracle Applications R12. 

A. JDK_TOP 

B. JRE_TOP 

C. JAVA_TOP 

D. JAVA_BASE 

Answer: D 


Q89. Identify the script that is used to control the Forms server process in socket mode. 

A. adfrctl.sh 

B. adfrmctl.sh 

C. adapcctl.sh 

D. adalnctl.sh 

E. adformsrvctl.sh 

Answer: E 


Q90. Which three statements are true? (Choose three.) 

A. Express installation can be used with multi-node installation. 

B. Multi-node installation provides a highly scalable environment. 

C. Shared APPL_TOP is applicable only with multi-node installation. 

D. The load balancing setup window appears during the multi-node installation process. 

E. The rapidwiz -servername <myhost> command can be used during multi-node installation. 

Answer: B,C,D