Examcollection 1z0-238 train examination consists of every one of the 1z0-238 questions and answers to assist you within driving the authentic 1z0-238 examination together with very good symbolizes. If youd like to become successful inside your job as well as get variation among various other competitors subsequently are provided plus stick to our Examcollection 1z0-238 criteria. With these enable you to can certainly attain a persons goals very easily through driving 1z0-238 examination. With these teaching content people you should definitely 100% being successful in solid 1z0-238 examination.

2016 Aug 1z0-238 dumps

Q21. You have done a single-node installation of Oracle Applications R12 on node 1. Because of some resource issues, you move only DB_ORACLE_HOME(10.2.0.2) and the database (.dbf files) to a new server (node 2). 

Which statement is correct about uXXXXXX.drv being applied to node 1 and node 2? 

A. uXXXXXX.drv only on node 2 

B. uXXXXXX.drv only on node 1 

C. uXXXXXX.drv on node 1, and then on node 2 

D. uXXXXXX.drv on node 2, and then on node 1 

Answer: B 


Q22. In an Oracle Applications Release 12 environment, where do you find the <CONTEXT_NAME>.xml file? (Choose two.) 

A. <APPL_TOP>/admin/ 

B. <COMMON_TOP>/admin/ 

C. <INST_TOP>/appl/admin/ 

D. <iAS ORACLE_HOME>/appsutil/ 

E. <RDBMS ORACLE_HOME>/apputil/ 

Answer: C,E 


Q23. The Application Utilities (AU_TOP) directory contains _____. 

A. a consolidated set of all product files 

B. utilities such as AutoUpgrade and AutoPatch 

C. files and scripts used by AutoUpgrade during upgrade 

D. consolidated logs and output directories used by concurrent processing 

Answer: A 


Q24. Andy has just finished applying a patch on his Oracle Applications system configured on a Windows platform by using the adpatch utility. He wants to inspect the log file and ensure that the patch is completed without any errors. Where can he find the log file? 

A. %AD_TOP%\admin\log 

B. %APPL_TOP%\admin\log 

C. %AD_TOP%\admin\<SID>\log 

D. %APPL_TOP%\admin\<SID>\log 

E. %INST_TOP%\admin\<SID>\log 

Answer: D 


Q25. Which piece of information is captured as part of the Patch Impact Analysis of a particular patch? 

A. prerequisite patches that can be merged and applied 

B. objects that would be rendered invalid after applying the patch 

C. objects that would be dropped from the database during patch application 

D. prerequisite patches required by the patch along with the readme of each patch 

Answer: D 


1z0-238  question

Improved 1z0-238 free exam:

Q26. What are the three benefits of the Applications Context file? (Choose three.) 

A. It enables you to synchronize multiple nodes. 

B. It avoids the need for repeated configuration information. 

C. The database environment is readily described in a single file. 

D. Configuration information is represented in a platform-dependent format. 

E. It supports shared APPL_TOP (single APPL_TOP distributed to multiple machines). 

Answer: A,B,E 


Q27. What are the different AutoConfig scripts? (Choose three.) 

A. adconfig.pl 

B. adautocfg.pl 

C. adconfig.sh/cmd 

D. adautocfg.sh/cmd 

E. adautoconfig.sh/cmd 

Answer: A,C,D 


Q28. Which two tasks can you perform with the Application DBA (AD) Controller utility? (Choose two.) 

A. Restart a failed patch. 

B. Review the worker status. 

C. Assign a job to the worker. 

D. Restart a completed worker. 

E. Restart a terminated worker. 

Answer: B,E 


Q29. The Oracle Applications Release 12 processes on the application tier are started successfully. The Applications database administrator (DBA) must apply a patch while the users are still using Oracle Applications. 

According to the instructions from readme.txt of the patch to be applied, only the concurrent manager process must be shut down before applying the patch. After the patch is applied successfully, one should start the concurrent manager processes. 

The Applications DBA performs these steps to apply the patch on the application tier: 

Step 1: Logs in to the application tier as "applmgr" 

Step 2: Changes to the $INST_TOP/admin/scripts directory 

Step 3: Executes the adstpall.sh script 

Step 4: Applies the patch 

Step 5: Checks the log file of the patch for any errors 

Step 6: Runs the $INST_TOP/admin/scripts/adstrtal.sh script 

What do you conclude? 

A. There are no mistakes in the steps. 

B. In the sixth step, the location of the script is wrong. 

C. In the third step, the adstpall.sh script should not be used. 

D. In the first step, the user should be oracle instead of applmgr. 

Answer: C 


Q30. Postclone completed successfully both on the database tier and the application tier. All services started normally, but the login page was blank. Which action would you perform to fix this error? 

A. Compile JSPs. 

B. Recompile all fnd forms. 

C. Relink all fnd executables. 

D. Regenerate all message files. 

E. Maintain snapshot information. 

Answer: A