Proper study guides for Improve Oracle Oracle Enterprise Linux: Fundamentals certified begins with Oracle 1z0-238 preparation products which designed to deliver the Highest Quality 1z0-238 questions by making you pass the 1z0-238 test at your first time. Try the free 1z0-238 demo right now.

2016 Sep 1z0-238 brain dumps

Q91. Applying a patch in Pre-Install mode performs which three actions only? (Choose three.) 

A. generates JAR files 

B. reads product drivers file 

C. relinks all the executables 

D. performs file copy actions 

E. performs version checking 

F. relinks FND and AD executables only 

Answer: D,E,F 


Q92. Which option is required when using the Applied Patches Advanced Search feature in OAM? 

A. Patch ID 

B. Language 

C. Server Type 

D. Applications System Name 

E. Product that owns the patch 

F. Applied From Date and To Date 

G. APPL_TOP where the patches were applied 

Answer: D 


Q93. What are the two occasions when it is appropriate to run Compile APPS schema" by using the AD Administration utility in the Oracle Applications R12 E-Business Suite environment? (Choose two.) 

A. during the Oracle Applications R12 E-Business Suite upgrade process 

B. when custom packages are moved to the APPS schema and need to be compiled 

C. after enabling the multiple reporting currencies in the Oracle Applications R12 E-Business Suite environment 

D. after enabling the multiorganization functionality in the Oracle Applications R12 E-Business Suite environment 

E. when encountering invalid objects in the SYS and SYSTEM schemas in the Oracle Applications R12 E-Business Suite database 

Answer: A,B 


Q94. In Oracle Applications R12, the Applications modules (packaged in the formsapp.ear file) are deployed to the OC4JForms instance. Identify the ORACLE_HOME used by this OC4J instance. 

A. 8.0.6 

B. 8.1.7 

C. 10.1.2 

D. 10.1.3 

E. 10.2.0.2 

Answer: D 


Q95. R12 Rapid Install sets the APPL_TOP directory value to _____. 

A. <base directory>/<SID>APPL 

B. <base directory>/APPL<SID> 

C. <base directory>/<db_name>APPL 

D. <base directory>/apps/apps_st/appl 

E. <base directory>/<context_name>APPL 

Answer: D 


1z0-238  free practice exam

Most recent 1z0-238 exam prep:

Q96. In Oracle Applications Release 12, what are the components used in Oracle Application Framework? (Choose three.) 

A. Web Listener 

B. Servlet Engine 

C. Metadata UI Definition 

D. Business Components for Java (BC4J) 

E. Application Object Library Java (AOL/J) 

Answer: C,D,E 


Q97. The Application Utilities (AU_TOP) directory contains _____. 

A. a consolidated set of all product files 

B. utilities such as AutoUpgrade and AutoPatch 

C. files and scripts used by AutoUpgrade during upgrade 

D. consolidated logs and output directories used by concurrent processing 

Answer: A 


Q98. How do you restore an older configuration (a configuration that is older than that immediately prior to the current one) in the Oracle Applications R12 environment? 

A. Use the restore.sh rollback script and run the AutoConfig script to generate new configuration files. 

B. Use the Support Cart feature in Oracle Applications Manager (OAM) and run the AutoConfig script to generate new configuration files. 

C. Use the Context Editor Wizard from the command line and run the AutoConfig utility manually from <AD_TOP>/bin. 

D. Use OAM AutoConfig to compare and replace individual values in the current configuration with the corresponding values from the older configuration, and save them. Then run the adautocfg.sh script. 

Answer: D 


Q99. One of the special AD Controller utilities, Show Worker Status, collects worker status information from the FND_INSTALL_PROCESSES temp table. It tracks multiple workers for five categories: Worker, Code, Context, File Name, and Status. 

The seven statuses are: 

1. Failed 

2. Completed 

3. Waiting 

4. Fixed/Restart 

5. Running 

6. Assigned 

7. Restarted 

Choose the sequence that would place the process statuses in the proper flow order when an in-processing error is received. 

A. 5, 1, 4, 6, 7, 3, 2 

B. 1, 3, 4, 6, 7, 5, 2 

C. 3, 6, 5, 1, 4, 7, 2 

D. 7, 3, 6, 5, 4, 1, 2 

E. 6, 1, 4, 3, 5, 7, 2 

Answer: C 


Q100. You were applying an Oracle Receivables patch to your Oracle Applications system. The patch failed. Now you want to revert to the older version of the files under the product AR using the backup copy, which AutoPatch creates, before making any changes to the existing files. Where would you find these files? 

A. $AR_TOP/backup/ 

B. $AD_TOP/backup/ar/ 

C. <patch_dir>/backup/ar/ 

D. <patch_dir>/backup/<sys_name>/<appl_top_name>/ar/ 

Answer: D