Exam Code: 1z0-241 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: PeopleSoft Application Develper I: PeopleTools&PeopleCode
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1z0-241 Exam.

2016 May 1z0-241 Study Guide Questions:

Q91. Select the four PeopleCode data buffer classes. (Choose four.)

A. Field

B. Scroll

C. Event

D. Row

E. Page

F. Rowset

G. Record

H. Component

Answer: ADFG


Q92. Which two statements are true about the structure of PeopleSoft databases? (Choose two.)

A. Related language table structure varies by language.

B. In PeopleSoft databases, application data vary by customer.

C. In PeopleSoft databases, metadata is stored in PeopleTools tables.

D. In PeopleSoft databases, page structures are stored in forms on the Web server.

E. The recommended method of maintaining PeopleTools data structures is through the platform query tool.

Answer: BC


Q93. Select the two true statements regarding search attributes. (Choose two.)

A. Search keys do not have to be part of the record definition primary key structure.

B. Alternate search keys generate the search page unless they are not list box items.

C. A field does not have to be a search key or an alternate search key to be a list box item.

D. Unlike search keys, alternate search keys do not appear on the search page in Basic Search mode.

Answer: CD


1z0-241  exam engine

Down to date 1z0-241 book:

Q94. View the Exhibit.

You are building the PSU_PRODCUST_SUMM summary page using the fields in the SQL definition. Select the record definition that you are most likely to associate with the level one fields on this summary page.


A. PSU_CUST_PROD

B. PSU_CUST_TBL

C. PSU_PRODCUST_VW

D. PSU_PRODCUST_TBL

Answer: C


Q95. Select the three true statements about the portal registry and navigation.

(Choose three.)

A. Modifying the portal registry grants access to a component.

B. Portal registry navigation uses menu definitions to determine folder structure.

C. You can modify the portal registry through the registration wizard.

D. The portal registry can be accessed through the structure and content reference.

E. In the portal registry, you can modify the node, folder, and security properties of a content reference.

Answer: CDE


Q96. View the Exhibits.

Based on this page layout and page order, select the two true statements about this page definition.(Choose two.)


A. The TS_EMP_REVIEW page is saved without error.

B. The TS_EMP_REVIEW page is saved with a related field error.

C. The TS_EMP_REVIEW page contains a parent/child design error.

D. The TS_EMP_REVIEW page is saved with a duplicate record field warning.

Answer: CD


2passeasy.com

Realistic 1z0-241 practice:

Q97. You run this SQL statement in your query tool: SELECT * FROM DBA_OBJECTS;

Assuming that the syntax is correct for your platform, what does the statement select from?

A. PeopleTools tables

B. System catalog tables

C. Application data tables

D. Related language tables

Answer: B


Q98. Fill in the blanks using PeopleCode data buffer access classes. A record object contains at least one ____ object.One _____ object can be instantiated to represent the entire component buffer. A row object contains at least one _______ object or _______ object.A rowset object contains at least one _______ object.

A. field, rowset, rowset, record, row

B. row, component, record, field, record

C. scroll, rowset, row, record, row

D. field, page, rowset, row, record E. row, record, record, field, row

Answer: A


Q99. View the Exhibit.


You are troubleshooting the mistake that appears on this page. Select the two options for correcting the cause of the mistake. (Choose two.)

A. Check the tab order of the page and verify that the Project Role field is last in order.

B. Change the Project Role field to radio buttons so that you can see all options.

C. Check the order of the page and verify that all three Student Emphasis fields are grouped.

D. Change the Student Emphasis field to a drop-down list box so that only one option is available at a time.

Answer: CD


Q100. Examine this PeopleCode snippet:

Local Rowset &RS1;

&RS1 = CreateRowset(RECORD.PSU_CUST_TBL);

&Customer = "XYZ";

&RS1.Fill("WHERE CUSTOMER_ID =:1", &Customer);

Select the correct statement.

A. The snippet is correct as shown.

B. The snippet is not correct.The CreateRowset function instantiates a stand-alone rowset object.A GetRowset function should be used to instantiate a rowset object that uses a Fill method.

C. The snippet is not correct.The CreateRowset function instantiates a rowset object that references the component buffer. A Select method should be used instead of a Fill method.

D. The snippet is not correct.The CreateRowset function instantiates a rowset object that references the component buffer. A GetRowset function should be used to instantiate a rowset object that uses a Fill method.

E. The snippet is not correct.The CreateRowset function instantiates a stand-alone rowset object. A Select method should be used instead of a Fill method.

Answer: A