The examinees who study the Actualtests Oracle 1z0-481 places are achievement of extremely certified professors, living a wonderful existence. Actualtests has been dedicated to help make your future protected and start your own Oracle 1z0-481 Oracle GoldenGate 11g Certified Implementation Exam Essentials test products through the latest up to date Actualtests checks 1z0-481 examination engine. Your goals can come correct simply by commence your own 1z0-481 vce regarding Oracle GoldenGate 11g Certified Implementation Exam Essentials test via Actualtests Oracle examine guides only. Youll not in a position to excel your talent in the very first attempt of 1z0-481 examination if you utilize any additional walkway than Oracle. Oracle Oracle 1z0-481 pdf file will provide you with splendour thus making you enough certain about your entire existence.

2016 Jun 1z0-481 real exam

Q21. Which parameter could you use to start an Extract when Manager starts?

A. START

B. BEGIN

C. AUTOSTART

D. PROCESS

Answer: C

Explanation:

Reference:

http://download.oracle.com/docs/cd/E15881_01/doc.104/gg_wux_ref_v104.pdf


Q22. What process is the recommended method to purge old GoldenGate trials?

A. Extract r

B. Replicat

C. Manager

D. Manager and Replica

Answer: C

Explanation:

Reference:

http://forums.oracle.com/forums/thread.jspa?messageID=9297810


Q23. You want encrypt message sent or over TCP/IP to server usserver1, where the goldenGate

manage process is running on port 7809. Your requirements include using a custom encryption key and advanced encryption standard (AES), and you have created an ENCKEYS file

What parameters should you use?

A. This feature is not supported in oracle goldenGate 10.

B. RMTHOST usserval, MGRPORT 7809, ENCRYPT AES, ENCRYPT KEY

C. RMTHOST usserval, MGRPORT AES, ENCRYPTKEY MYKWY, MBRPORT 7809

D. RMTHOST usserval, MGRPORT 7809, ENCRYPT BLOWFISH ENCRYPTKEY MYKEY

Answer: D

Explanation: 

Reference :

http://gavinsoorma.com/2010/07/goldengate-encrypting-data-and-passwords/


Q24. Which could be used to map a value stored in a user token to a target column?

A. @GETENV

B. GGHEADER

C. GGENVIRONMENT

D. ©TOKEN

Answer: D

Explanation:

Reference:

http://download.oracle.com/docs/cd/E15881_01/doc.104/gg_wux_ref_v104.pdf


Q25. Which three are types of encryption supported by OGG?

A. Parameter file encryption

B. Password

C. Trial file encryption

D. Message encryption

Answer: ABC


2passeasy.com

Renovate 1z0-481 free practice test:

Q26. Where are GoldenGate macros defined?

A. Macros can be defined in the parameter file or included in a macro file

B. Macros are defined in the GLOBALS parameter file

C. Macros are placed in a file and referenced using an environment variable.

D. Macros are declared, compiled and referenced via Golden Gate’s user exits.

Answer: A

Explanation:

Reference: http://download.oracle.com/docs/cd/E15881_01/doc.104/gg_nsk_admin_v10.pdf


Q27. Which utility is responsible for generating source data definitions files?

A. EMSCLNT

B. COBGEN

C. DDLGEN

D. DEFGEN

Answer: D

Explanation:

Reference:

http://download.oracle.com/docs/cd/E15881_01/doc.104/gg_wux_ref_v104.pdf


Q28. What us expected behavior of CHEKPARMS parameter?

A. The process checks the parameter syntax and then starts running.

B. The process checks the parameter syntax and then stops.

C. A report file is created listing all missing parameters.

D. A report file is created listing all default values not specified in the parameter file.

Answer: B

Explanation:

In reference guide, page 131, and I quote "Without processing data, GoldenGate audits the syntax and connects to the database to verify that listed tables exist. If there is a syntax failure, the process abends with GoldenGate error 190. If the syntax succeeds, the process stops and writes a message to the report file that the parameters processed successfully."


Q29. Which command forces a running Extract to close the current trial and start writing to the next trial sequence number?

A. ALTER EXTTRAIL <trail name>, NEXTSEQNO

B. ALTER EXTTRAIL <trail name>, ROLLOVER

C. SEND EXTRACT <group>, ETROLLOVER

D. SEND EXTRACT <group>, ROLLOVER

Answer: D

Explanation:

In reference guide, page 36:Syntax SEND EXTRACT <group name>, {CACHEMGR

{CACHESTATS | CACHEQUEUES | CACHEPOOL} |FORCESTOP |FORCETRANS <ID> [THREAD <n>] [FORCE] |GETLAG |GETTCPSTATS |LOGEND |REPORT |ROLLOVER

|SHOWTRANS [<ID>] [THREAD <n>] [COUNT <n>][DURATION <duration><unit>] [TABULAR][FILE <name> [DETAIL]] |SKIPTRANS <ID> [THREAD <n>] [FORCE]STATUS

|STOP |TLTRACE {DEBUG | OFF | <level>} [DDLINCLUDE | DDL[ONLY]] [FILE] <file name> |TRACE[2] <tracefile> |TRACE[2] OFF |TRACEINIT |TRANLOGOPTIONS

{PURGEORPHANEDTRANSACTIONS | NOPURGEORPHANEDTRANSACTIONS}

|TRANLOGOPTIONS TRANSCLEANUPFREQUENCY <minutes> |VAMMESSAGE

“<Teradata command>” |VAMMESSAGE {“ARSTATS” | “INCLUDELIST [filter]” | “EXCLUDELIST [filter]”} |VAMMESSAGE “OPENTRANS”}


Q30. You are configuring a multi-master DDL replication environment. To prevent looping of DDL statement like CREATE TABLE (….), the best solution is .

A. Include the tranlogoptions (exclude user) parameter in each Extract parameter file

B. Use the add FILTERTABLE command at the GGSCI prompt

C. Use DDL exclude OPTYPE (create table. . . ) in one Extract to prevent looping

D. This feature is not supported in GoldenGate 10.

Answer: C

Explanation:

Reference:

http://download.oracle.com/docs/cd/E15881_01/doc.104/gg_wux_ref_v104.pdf