Proper study guides for Far out Oracle Oracle GoldenGate 11g Certified Implementation Exam Essentials certified begins with Oracle 1z0-481 preparation products which designed to deliver the Top Quality 1z0-481 questions by making you pass the 1z0-481 test at your first time. Try the free 1z0-481 demo right now.

2016 Jul 1z0-481 test questions

Q31. Select the statement that is supported by OGG DDL Replication.

A. ENCRYPT

B. ALTGLOBAL

C. CREATE ROLE

D. ALTDB

Answer: C


Q32. How do you control the size of the buffer that contains data extracted from an ASM instance?

A. TRANLOGOPTIONS ASMBUFSIZ

B. DBOPTIONS ASMBUFSIZE

C. TRANLOGOPTIONS BUFSIZE

D. DBOPTIONS BUFSIZE

Answer: A 

Explanation: 

Reference :

http://download.oracle.com/docs/cd/E15881_01/doc.104/gg_wux_ref_v104.pdf


Q33. What is GGSCI an acronym for?

A. GoldenGate secure command interface

B. GoldenGate software command interface

C. GoldenGate software connection interface

D. GoldenGate secure connection interface

Answer: B

Explanation:

Reference:

http://gavinsoorma.com/tag/ggsci/


Q34. When implementing GoldenGate on a 11gR2 Oracle database and after running the GoldenGate Database profiling script, you discover that certain objects are compressed, what should you do?

A. Contact Oracle support

B. Continue the implementation of OGG and exclude those objects from replication

C. Configure OGG with Classic Capture

D. Configure OGG with Integrated Capture

Answer: D


Q35. Where can you find a list of the parameters being used by a Replicat process?

A. System logs

B. Discard file

C. Event log

D. Process report

Answer: D

Explanation: 

http://gjilevski.wordpress.com/2010/02/27/monitoring-processes-and-processing-status-in-oracle-goldengate/


2passeasy.com

Latest 1z0-481 exam cram:

Q36. Which parameter tells Extract the tables for which to capture changes?

A. Table

B. LOGTABLE

C. MAP C

D. LOG

Answer: A

Explanation:

Reference:

http://jianmingli.com/wp/?p=1532


Q37. Which three describe a valid OGG Event Action?

A. Stop the process

B. Write a checkpoint before and/or after writing the record to the trail.

C. Run a shell command

D. Purge old trail files

Answer: ABC

Explanation:

In reference guide, page 312, Syntax EVENTACTIONS ([STOP | ABORT | FORCESTOP][IGNORE [TRANSACTION [INCLUDEVENT]][DISCARD][LOG [INFO | WARNING]][REPORT][ROLLOVER][SHELL <command>][TRACE <trace file> [TRANSACTION] [PURGE | APPEND]][CHECKPOINT [BEFORE | AFTER | BOTH]][, ...])


Q38. Which three are required to correctly configure an OGG?

A. A maximum file size

B. An extract process

C. A trail file identifier

D. Designation as local or remote

Answer: BCD

Explanation:

Reference:

http://www.biblogs.com/2010/03/22/configuring-odi-10136-to-use-oracle-golden-gate-for-changed-data-capture/

http://www.pythian.com/news/7959/oracle-goldengate-installation-part-1/


Q39. What is the name and the location of the file that lists the key values used by extract for encryptions and Server Collector for decryption?

A. KEYGEN file in the GoldenGate data location

B. COBGEN file in the GoldenGate installation location

C. GGSKEY file in the GoldenGate data location

D. GGSKEY file in the GoldenGate installation location

E. ENCKEYS file in the GoldenGate installation location

Answer: E

Explanation:

Reference:

http://download.oracle.com/docs/cd/E15881_01/doc.104/gg_wux_ref_v104.pdf


Q40. Replicat is responsible for which three options?

A. Reading data out of the GoldenGate trails.

B. Performing data flow filtering.

C. Performing data transformations.

D. Check pointing the oldest uncommitted transaction.

Answer: ABC