There is a great interactive space upon Examcollection. You can chat along with other examinees. Learn via each other and also make progress together. The particular candidates who have approved the Oracle 1z0-485 exam will pass on their wisdom to you. Help make full using their Oracle analyze notes. They may be an invaluable asset on your Oracle Oracle exam preparation. You will find essentially the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1z0-485 exam questions and also answers. You will become ready for that Oracle 1z0-485 exam questions on the analyze day. Understand more 1z0-485 knowledge and lay a new solid foundation for advancements inside Oracle Oracle 1z0-485 career.

2016 Aug 1z0-485 exam guide

Q41. The mpstat output from OS Watcher shows a database node as being90%idle on an average.Whatwould you do to get a full picture of CPU utilization on the entire Exadata RAC cluster? 

A. Average the mpstat id1 output from all the nodes. 

B. Ask application users if they have noticed a slowdown in screen response. 

C. Look for an increase in batch job servicing times. 

D. A & B above 

Answer: A 


Q42. Which statement is true about Exadata Storage Servers? 

A. The Exadata Storage Server automatically deletes old diagnostic and metric files. 

B. Exadata requires a running database instance on all storage servers and database servers. 

C. Redundancy for user data stored in a database that is running on Exadata is achieved with RAID5. 

D. Communication between a database and an Exadata storage flows over low latency 10 Gigabit Ethernet. 

E. Exadata uses network affinity to determine which storage server data is written. 

Answer: C 


Q43. Which two statements are true about enabling write-back flash cache? 

A. When enabling write-back flash cache in a non rolling manner, it is important to ensure that asmdeactivatonoutcome is set to YES and asmModestatus is set to ONLINE for all grid disks. 

B. Before using write-back flash cache, you need to verify the minimum required versions. 

C. Before write back-flash cache is enabled, you need to drop the Flash Cache first. 

D. The setting flashCacheMode should be set to writeback by updating cellinit.ora and restarting cellsrv. 

E. When enabling write-back flash cache in a rolling manner, dcli should be used to inactivate the grid disks on all cells first. 

Answer: BC 


Q44. Which Exadata feature uses Flash as a parallel write cache to Disk Controller Cache? 

A. Exadata DRAM 

B. InfiniBand network cache 

C. high performance SAS disks 

D. Smart Flash Log 

E. Hybrid Columnar Compression 

Answer: D 


2passeasy.com

Refresh 1z0-485 exams:

Q45. Which two actions are permitted with Exadata Database Machine? 

A. replacing the Ethernet switch with an equivalent 1U48-port Gigabit Ethernet switch 

B. installing a second Ethernet switch in the Exadata rack for client access network connectivity 

C. replacing the Sun Data Center InfiniBand Switch 36-spine switch with an InfiniBand Gateway Switch 

D. configuring a Linux active-active channel bonding on the database servers by using two 10-Gigabit Ethernet port 

E. configuring a Fibre Channel over Ethernet (FCoE) protocol on database servers 

Answer: AC 


Q46. Which two statements appropriately describe the backup and recovery procedures on Exadata? 

A. Cell software backup is automatic and cell recovery is accomplished by using a rescue procedure. 

B. Data stored in a database is backed up and restored by using CellCLI commands. 

C. Database server software backup is automatic and recovery is accomplished by using a rescue procedure. 

D. Data stored in a database is backed up and restored by using RMAN commands. 

E. Cell software backup is performed through CellCLI and cell recovery is accomplished by using a rescue procedure. 

Answer: AD 


Q47. Identify the correct steps required to upgrade a 1/8th rack of Exadata to a 1/4th rack. 

A. Remove the doors of the 1/8th rack. 

Add the new servers. 

Cable the Database Servers in the rack. 

Cable the Exadata Storage Servers in the rack. 

Close the rack. 


B. Activate all cores by using a software command. 

Activate all hard drives and flash drives. 

Create the grid disks. 

Expand the Oracle ASM diskgroups. 

Review the new configuration. 


C. Remove the doors of the 1/8th rack. 

Add an additional Sun Datacenter InfiniBand Switch. 

Add the new servers. 

Cable the Database Servers in the rack. 

Cable the Exadata Storage Servers in the rack. 

Close the rack. 

Configure the new hardware. 


D. Activate all cores by using a software command. 

Activate all hard drives and flash drives. 


Answer: B 


Q48. Which statement is true about instance caging setup? 

A. Instance caging is the right approach to make sure that database instances are not stealing memory from each other. 

B. The CPU Resource Manager and IORM need to be enabled to make instance caging to work as expected. 

C. Database instances need to be restarted to make changes to cpu_count effective. 

D. For a system with 16 threads, the sum of cpu_count for all databases should not be higher than 32 to prevent oversubscribing 

E. The init.org parameter resource_manager_plan should be set. 

Answer: D 


Q49. Identify two ways to reduce the risks associated with the software updates that are performed on a production Exadata system. 

A. Patch all systems at once instead of one at a time. 

B. Test on an Exadata system that is identical to the production system first. 

C. Updating an engineered system has no risk. 

D. Patch on the standby system first by using Data Guard Standby First Patch Apply. 

E. Create a system-wide firmware and software snapshot first. 

Answer: BD