Ucertify older Oracle lecturers and experts can say yes to that Ucertify Oracle 1z0-808 examination questions and answers are almost appropriate. The move fee regarding Java SE 8 Programmer I had been almost 95 %. Previously mentioned s, we could demonstrate that the 1z0-808 research supplies made beneficial reference for Oracle applicants. Our own 1z0-808 pdf file worth the examinees sparing without trying to review. You are able to wager the boot you will have optimistic result by the Ucertify Java SE 8 Programmer I exercise assessments.

2016 Jul 1z0-808 brain dumps

Q41. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 20 

B. 25 

C. 29 

D. Compilation fails 

E. AnArrayIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime 

Answer: A 


Q42. Given: 

package p1; 

public class Test { 

static double dvalue; 

static Test ref; 

public static void main(String[] args) { 

System.out.println(ref); 

System.out.println(dvalue); 

What is the result? 

A. p1.Test.class 

0.0 

B. <the summary address refrenced by ref> 0.000000 

C. Null 

0.0 

D. Compilation fails 

E. A NullPointerException is thrown at runtime 

Answer: C 


Q43. Given: 


What is the result? 

A. myStr: 9009, myNum: 9009 

B. myStr: 7007, myNum: 7007 

C. myStr: 7007, myNum: 9009 

D. Compilation fails 

Answer: C 


Q44. Given the code fragment: 


Which three code fragments can be independently inserted at line nl to enable the code to print one? 

A. Byte x = 1; 

B. short x = 1; 

C. String x = "1"; 

D. Long x = 1; 

E. Double x = 1; 

F. Integer x = new Integer ("1"); 

Answer: A,B,F 


Q45. Given the following code for the classes MyException and Test: 


What is the result? 

A. A 

B. B 

C. Either A or B 

D. A B 

E. A compile time error occurs at line n1 

Answer: B 


2passeasy.com

Latest 1z0-808 training:

Q46. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. Values are : [EE, ME] 

B. Values are : [EE, EE, ME] 

C. Values are : [EE, ME, EE] 

D. Values are : [SE, EE, ME, EE] 

E. Values are : [EE, ME, SE, EE] 

Answer: E 


Q47. Given: 


What is the result? 

A. Area is 6.0 

B. Area is 3.0 

C. Compilation fails at line n1 

D. Compilation fails at line n2. 

Answer: D 


Q48. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. Element 0 Element 1 

B. Null element 0 Null element 1 

C. Null Null 

D. A NullPointerException is thrown at runtime. 

Answer: D 


Q49. Given: 


What is the result? 

A. The sum is 2 

B. The sum is 14 

C. The sum is 15 

D. The loop executes infinite times 

E. Compilation fails 

Answer: E 


Q50. Given the code fragment: 

System.out.println(2 + 4 * 9 - 3); //Line 21 

System.out.println((2 + 4) * 9 - 3); // Line 22 

System.out.println(2 + (4 * 9) - 3); // Line 23 

System.out.println(2 + 4 * (9 - 3)); // Line 24 

System.out.println((2 + 4 * 9) - 3); // Line 25 

Which line of codes prints the highest number? 

A. Line 21 

B. Line 22 

C. Line 23 

D. Line 24 

E. Line 25 

Answer: B 

Explanation: The following is printed: 35 51 

35 

26 

35