It is more faster and easier to pass the Cisco 210-255 exam by using Verified Cisco Implementing Cisco Cybersecurity Operations questuins and answers. Immediate access to the Abreast of the times 210-255 Exam and find the same core area 210-255 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Mar 210-255 free practice test

Q21. Which CVSSv3 metric value increases when the attacker is able to modify all files protected by the vulnerable component?

A. confidentiality

B. integrity

C. availability

D. complexity

Answer: A


Q22. Refer to the Exhibit. A customer reports that they cannot access your organization's website. Which option is a possible reason that the customer cannot access the website?

 

A. The server at 10.33.1.5 is using up too much bandwidth causing a denial- of-service.

B. The server at 10.67.10.5 has a virus.

C. A vulnerability scanner has shown that 10.67.10.5 has been compromised.

D. Web traffic sent from 10.67.10.5 has been identified as malicious by Internet sensors.

Answer: C


Q23. Which component of the NIST SP800-61 r2 incident handling strategy reviews data?

A. preparation

B. detection and analysis

C. containment, eradication, and recovery

D. post-incident analysis

Answer: B


Q24. Which element is included in an incident response plan?

A. organization mission

B. junior analyst approval

C. day-to-day firefighting

D. siloed approach to communications

Answer: A


Q25. In Microsoft Windows, as files are deleted the space they were allocated eventually is considered available for use by other files. This creates alternating used and unused areas of various sizes. What is this called?

A. network file storing

B. free space fragmentation

C. alternate data streaming

D. defragmentation

Answer: A


Replace 210-255 free draindumps:

Q26. Which feature is used to find possible vulnerable services running on a server?

A. CPU utilization

B. security policy

C. temporary internet files

D. listening ports

Answer: D


Q27. Which process is being utilized when IPS events are removed to improve data integrity?

A. data normalization

B. data availability

C. data protection

D. data signature

Answer: B


Q28. Which description of a retrospective maKvare detection is true?

A. You use Wireshark to identify the malware source.

B. You use historical information from one or more sources to identify the affected host or file.

C. You use information from a network analyzer to identify the malware source.

D. You use Wireshark to identify the affected host or file.

Answer: B


Q29. Which option is generated when a file is run through an algorithm and generates a string specific to the contents of that file?

A. URL

B. hash

C. IP address

D. destination port

Answer: C


Q30. What mechanism does the Linux operating system provide to control access to files?

A. privileges required

B. user interaction

C. file permissions

D. access complexity

Answer: C