It is more faster and easier to pass the VMware 2V0-651 exam by using Actual VMware VMware Certified Professional 6 - Desktop and Mobility Beta questuins and answers. Immediate access to the Renew 2V0-651 Exam and find the same core area 2V0-651 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Mar 2V0-651 pdf exam

Q11. In addition to the default user attributes, which specific Active Directory attribute is required for integrating View with Workspace Portal?

A. User Distinguished Name

B. SAMAccountName

C. SAMAccountType

D. User Principal Name

Answer: D


Q12. An administrator receives reports from users connected to View PCoIP sessions of slow desktop responsiveness and blurry images. Additionally, some users report being randomly disconnected from their sessions.

The administrator determines the following:

✑ Network Latency is 100ms.

✑ PCoIP Packet Loss is more than 5%.

Which two solutions should the administrator implement to resolve the issues? (Choose two.)

A. Increase priority of PCoIP traffic.

B. Enable the Turn Off Build-to-Lossless GPO Setting.

C. Disable Spanning Tree on the switches.

D. Add additional vNICs to the virtual desktops.

Answer: A,B


Q13. Refer to the Exhibit.

An organization has deployed a View environment containing 200 virtual desktops. Users report that the virtual desktops are not performing well during certain times of the day.

An administrator analyzes a performance chart for the View infrastructure, as shown. The administrator needs to resolve the problem without affecting the users' productivity.

What step can the administrator take to improve performance with the least amount of impact on the users?

A. In the View Administrator console, create additional pools and move some desktops to the new pool.

B. In the View Administrator console, enable the Storage Optimization option Select separate datastores for replica and OS disk.

C. In the View Administrator console, add additional Datastores to the View cluster.

D. In the View Administrator console, enable View Storage Accelerator.

Answer: D


Q14. An administrator has provisioned a web application to a group of users. Users have reported that the application is not visible in the Applications tab when the user launches Workspace Portal.

Which steps must the administrator take to ensure the application is entitled properly?

A. Verify that the application is SAML-enabled.

Verify that the application is entitled to a directory service-based Workspace Portal group or user.

B. Verify that the application is set to Automatic.

Verify that the application is entitled to a directory service-based Workspace Portal group or user.

C. Verify that the application is set to User-Activated.

A. Verify that the application is entitled to a local Workspace Portal group or user.

D. Verify that the Workspace Portal client is installed on the endpoint.

Verify that the application is entitled to a local Workspace Portal group or user.

Answer: B


Q15. What two prerequisites must be met before View Composer can be installed? (Choose two.)

A. No other application on the View Composer server should use Windows SSLv2 libraries.

B. A domain user account with Administrator privileges on the system must be used.

C. No other application on the View Composer server should use OpenSSLv2 libraries.

D. A local user account with Administrator privileges on the system must be used.

Answer: A,B


Up to the immediate present 2V0-651 exam question:

Q16. An administrator is deleting a manual pool that contains unmanaged desktop sources and selects the Leave active option.

How will the administrator's action affect connections to the pool?

A. Connections will remain active until the user logs off.

B. Connections will be accepted until the desktop source is unregistered.

C. Connections will remain active for the period of time specified by the administrator.

D. Connections will remain available until the next session state monitoring interval.

Answer: A


Q17. An administrator is planning a Floating Linked-Clone desktop pool using local solid state drives. A stateless configuration is suitable for this group of users.

Local solid state drive capacity is limited. The administrator plans to use the storagetiringcapabilities of View Composer to place the Linked-Clones on shared storage and place only the Replica on local disk.

Why will the administrator be prevented from using this configuration?

A. Storagetiringis supported only when using Full Clone desktops.

B. Replica and Linked-Clone disks must reside on the same datastore when using local disks.

C. Replica disks must always reside on shared storage for Linked-Clone pools.

D. Storagetiringis supported only for Dedicated Assignment Linked-Clone desktops.

Answer: B


Q18. An administrator creates a Windows 7 parent virtual machine for a linked-clone pool but finds that some of the virtual machines fail to customize. The administrator has confirmed that the View Agent is installed with the correct components. The virtual machines are configured with the following hardware specifications:

✑ 1 vCPU

✑ 4GB RAM

✑ VMXNET3 NIC

✑ 64MB Video RAM

What is causing the problem?

A. The Receive Side Scaling (RSS) setting for the VMXNET3 driver is set to 2.

B. Parent virtual machines for a linked-clone pool require a minimum of 2 vCPUs.

C. The parent virtual machine does not have enough video RAM configured.

D. The Microsoft Windows 7 patch for the VMXNET3 driver has not been installed.

Answer: D


Q19. If an application depends on explorer.exe, which option ensures the application will open inside of a RDS application pool?

A. Set runonce.exe to execute at login with a GPO.

B. Configure the application to run as Local System.

C. Package the application with VMware ThinApp.

D. Disable User Access Control on the server.

Answer: A


Q20. An administrator is creating a pool of desktops for a group of developers. The administrator needs to provide control to a user from the group to manage the recompose and refresh operations. The user's controls must apply only to the developer pool.

What should the administrator do?

A. Create a developer folder, add the developer pool, and assign a user with the Inventory Administrators role to the folder.

B. Create the developer pool and assign the Manage Desktops global privilege to the virtual desktops.

C. Create the developer pool and assign the Inventory Control global privilege to the virtual desktops.

D. Create a developer folder, add the desktops, and assign a user with the Manage Desktops role to the folder.

Answer: A