The actual The idea system is growing very fast. Its got manufactured place to get a great number of grounds, and perhaps they are moving on very fast at the same time. The actual VMware could be the among the many Grounds today which is moving on utilizing each and every day. The only one of your well-known qualifications today includes a importance from the market sectors. The actual VMware Firm did tough to manage this step standard, for that reason many people unveiled your qualifications program towards candidates who wishes to function as the qualified down the road by just VMware.

2021 Mar 2V0-651 test preparation

Q41. An administrator has asked the help desk to reset a virtual desktop in newly created Desktop Pool B. The help desk user logs in to the View Administrator, but only the previously existing Desktop Pool A is available.

What is causing this issue?

A. Help desk user accounts can only be assigned to a single pool at a time.

B. The help desk user's account does not have the appropriate permissions in vCenter Server.

C. The help desk user cannot see Desktop Pool B because provisioning is disabled on the pool.

D. The help desk user's account has only been granted privileges to see Desktop Pool A.

Answer: D


Q42. A View environment includes a View Connection Server and View Security Server.

The View Connection Server has the following configuration:

✑ DNSName: view.company.com

✑ IP Address: 192.168.1.1

The View Security Server has the following configuration:

✑   DNSName:security.company.com

✑ IP Address: 10.10.10.1

An administrator needs to set up View to allow external access for the users via PCoIP. Which option represents the format in which information must be entered into the External

URL field of the security server in View Administrator?

A. https://security.company.com:443

B. https://security.company.com:4172

C. 10.10.10.1:4172

D. https://view.company.com:443

Answer: A


Q43. Which two commands will allow export and import of the Minimal Restore Set? (Choose two.)

A. addMinimalSet C:minimalset.xml

B. exportMinimalSet C:minimalset.xml

C. getMinimalSet C:minimalset.xml

D. removeMinimalSet C:minimalset.xml

Answer: A,C


Q44. An administrator needs to backup the View LDAP Configuration and View Composer database.

What are three ways this can be accomplished? (Choose three.)

A. Schedule automatic backups by using the View Manager Configuration Backup feature.

B. Initiate a backup immediately by using the Backup Now feature in View Administrator.

C. Use a replicated instance of View Connection Server as the backup.

D. Take a snapshot of the View Connection server.

E. Manually export the View data by using the vdmexport utility.

Answer: A,B,E


Q45. Refer to the Exhibit.

An administrator recently updated a linked-clone desktop pool with optimizations to improve performance. After the desktop pool is recomposed, users are unable to connect to their client printers. The administrator examines the services on the desktop, as shown in the exhibit.

Based on the exhibit, which Windows service is causing the client printers to fail to connect to virtual desktops?

A. Desktop Window Manager Session Manager

B. VMware USB Arbitration Service

C. TP AutoConnect Service

D. Windows Firewall

Answer: C


Renovate 2V0-651 free exam questions:

Q46. An administrator is planning a new pool for a group of users.

The pool requirements are:

✑ User data must be portable between desktops.

✑ User-installed applications must persist between sessions.

✑ SE Sparse disk will be used to reclaim storage capacity.

✑ Linked-clones will be used to conserve storage capacity.

✑ Desktops will be refreshed on log off.

The administrator plans to use View Composer persistent disks to support the requirements for this pool.

Which requirement will prevent the use of View Composer persistent disks?

A. User data must be portable between desktops.

B. User-installed applications must persist between sessions.

C. SE Sparse disk will be used to reclaim storage capacity.

D. Linked-clones will be used to conserve storage capacity.

Answer: B


Q47. An administrator is configuring a group of desktops that will be accessed via the PCoIP display protocol across a WAN link.

Which two settings should the administrator apply to minimize bandwidth usage? (Choose two.)

A. Lower the Maximum Frame Rate

B. Raise the Maximum Frame Rate

C. Disable the Turn off Build-to-Lossless feature

D. Enable the Turn off Build-to-Lossless feature

Answer: A,D


Q48. An administrator is overcommitting storage in an attempt to more efficiently use the available capacity. The administrator needs to ensure that linked-clones are evenly distributed across available datastores.

Which feature of View should the administrator use?

A. Storage DRS

B. Storage vMotion

C. Rebalance

D. View Storage Accelerator

Answer: C


Q49. An administrator has a list of users who should not have access to Workspace Portal services. Some users need access to other services using their directory services account. Other users no longer need access to any services on the corporate network.

Which two steps should the administrator take to restrict access to Workspace Portal services? (Choose two.)

A.Disable or delete the account in Active Directory for those accounts that no longe cess to  Workspace Portal.

B. Disable the Virtual Users feature in the Class of Service (CoS).

C. Create filters with the Workspace Portal connector that filter out existing users who no longer need access to Workspace P

D.Disable or delete the account in Active Directory for those accounts that no longe cess to  any corporate network  services.

Answer: C,D


Q50. An administrator is preparing a Windows 7 virtual machine for View and is reviewing Windows services as part of the optimization process.

Which Windows service must the administrator ensure is started?

A. Windows Firewall

B. Disk Defragmenter

C. Windows Defender

D. Routing and Remote Access

Answer: A