Want to know Ucertify 300-115 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco IP Switched Networks certification experience? Study Best Quality Cisco 300-115 answers to Updated 300-115 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 300-115 (Implementing Cisco IP Switched Networks) test on your first attempt.

2021 Dec cbt 300-115:

Q81. When you configure a private VLAN, which type of port must you configure the gateway router port as?

A. promiscuous port

B. isolated port

C. community port

D. access port

Answer: A


Q82. which feature is automatically enabled when a voice VLAN is configured, but not automatically disabled when a voice VLAN is removed?

A. portfast

B. port-security

C. spanning tree

D. storm control

Answer: A


Q83. Refer to the exhibit.

Why would the switch be considered as a root bridge?

A. The bridge priority is 1 and all ports are forwarding.

B. The switch priority for VLAN 1 and the macro specifies "This Bridge is the root".

C. The bridge priority is 128.19 and all ports are forwarding.

D. The switch priority value is zero, it has the lowest priority value for VLAN 1.

Answer: D


Q84. Refer to the exhibit.

Which EtherChannel negotiation protocol is configured on the interface f0/13 – f0/15?

A. Link Combination Control Protocol

B. Port Aggregation Protocol

C. Port Combination Protocol

D. Link Aggregation Control Protocol

Answer: B


Avant-garde switch 300-115 dumps:

Q85. What is the default amount by which the hot standby priority for the router is decremented or incremented when the interface goes down or comes back up?

A. 1

B. 5

C. 10

D. 15

Answer: C


Q86. To follow the Layer 2 switching guidelines, a network engineer decides to create a separate spanning tree for every group of 10 VLANs. Which version of spanning tree is appropriate to meet the company policy?

A. MST

B. PVST+

C. RSTP

D. RPVST+

E. STP

Answer: A


Q87. A server with a statically assigned IP address is attached to a switch that is provisioned for DHCP snooping. For more protection against malicious attacks, the network team is considering enabling dynamic ARP inspection alongside DHCP snooping. Which solution ensures that the server maintains network reachability in the future?

A. Disable DHCP snooping information option.

B. Configure a static DHCP snooping binding entry on the switch.

C. Trust the interface that is connected to the server with the ip dhcp snooping trust command.

D. Verify the source MAC address of all untrusted interfaces with ip dhcp snooping verify mac-address command.

Answer: B


Q88. Which command configures an HSRP group to become a slave of another HSRP group?

A. standby slave

B. standby group track

C. standby follow

D. standby group backup

Answer: C