Act now and download your Cisco 300-115 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-115 tutorials. Download Far out Cisco Implementing Cisco IP Switched Networks exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-115 with a classic professional.

2021 Feb testking 300-115:

Q61. Which private VLAN can have only one VLAN and be a secondary VLAN that carries unidirectional traffic upstream from the hosts toward the promiscuous ports and the gateway?

A. isolated VLAN

B. primary VLAN

C. community VLAN

D. promiscuous VLAN

Answer: A


Q62. Refer to the exhibit.

When troubleshooting a network problem, a network analyzer is connected to Port f0/1 of a LAN switch. Which command can prevent BPDU transmission on this port?

A. spanning-tree portfast bpduguard enable

B. spanning-tree bpduguard default

C. spanning-tree portfast bpdufilter default

D. no spanning-tree link-type shared

Answer: C


Q63. A network engineer configured an Ethernet switch using these commands. Switchone(config) # Spanning-tree portfast bpdufilter default

Which statement about the spanning-tree portfast feature on the switch is true?

A. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes through the spanning-tree listening, learning, and forwarding states.

B. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port does not go through the spanning-tree listening, learning, and forwarding states.

C. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port is shut down immediately.

D. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes into the spanning- tree inconsistent state.

Answer: A


Q64. What is the maximum number of virtual MAC addresses that GLBP allows per group?

A. 2

B. 4

C. 6

D. 8

Answer: B


Q65. In which portion of the frame is the 802.1q header found?

A. within the Ethernet header

B. within the Ethernet payload

C. within the Ethernet FCS

D. within the Ethernet source MAC address

Answer: A


Replace ccnp routing and switching switch 300-115 official cert guide:

Q66. Which statement about using native VLANs to carry untagged frames is true?

A. Cisco Discovery Protocol version 2 carries native VLAN information, but version 1 does not.

B. Cisco Discovery Protocol version 1 carries native VLAN information, but version 2 does not.

C. Cisco Discovery Protocol version 1 and version 2 carry native VLAN information.

D. Cisco Discovery Protocol version 3 carries native VLAN information, but versions 1 and 2 do not.

Answer: A


Q67. Refer to the exhibit.

Which set of configurations will result in all ports on both switches successfully bundling into an EtherChannel?

A. switch1

channel-group 1 mode active switch2

channel-group 1 mode auto

B. switch1

channel-group 1 mode desirable switch2

channel-group 1 mode passive

C. switch1

channel-group 1 mode on switch2

channel-group 1 mode auto

D. switch1

channel-group 1 mode desirable switch2

channel-group 1 mode auto

Answer: D


Q68. Which four LACP components are used to determine which hot-standby links become active after an interface failure within an EtherChannel bundle? (Choose four.)

A. LACP system priority

B. LACP port priority

C. interface MAC address

D. system ID

E. port number

F. hot-standby link identification number

G. interface bandwidth

Answer: ABDE


Q69. Refer to the exhibit.

How can the traffic that is mirrored out the GigabitEthernet0/48 port be limited to only traffic that is received or transmitted in VLAN 10 on the GigabitEthernet0/1 port?

A. Change the configuration for GigabitEthernet0/48 so that it is a member of VLAN 10.

B. Add an access list to GigabitEthernet0/48 to filter out traffic that is not in VLAN 10.

C. Apply the monitor session filter globally to allow only traffic from VLAN 10.

D. Change the monitor session source to VLAN 10 instead of the physical interface.

Answer: C


Q70. Which VTP mode is needed to configure an extended VLAN, when a switch is configured to use VTP versions 1 or 2?

A. transparent

B. client

C. server

D. Extended VLANs are only supported in version 3 and not in versions 1 or 2.

Answer: D