It is more faster and easier to pass the Cisco 300-115 exam by using Approved Cisco Implementing Cisco IP Switched Networks questuins and answers. Immediate access to the Renovate 300-115 Exam and find the same core area 300-115 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Feb examcollection 300-115:

Q51. Refer to the exhibit.

A network engineer investigates a recent network failure and notices that one of the interfaces on the switch is still down. What is causing the line protocol on this interface to be shown as down?

A. There is a layer 1 physical issue.

B. There is a speed mismatch on the interface.

C. The interface is configured as the target of the SPAN session.

D. The interface is configured as the source of the SPAN session.

E. There is a duplex mismatch on the interface.

Answer: C


Q52. What is the default interval at which Cisco devices send Cisco Discovery Protocol advertisements?

A. 30 seconds

B. 60 seconds

C. 120 seconds

D. 300 seconds

Answer: B


Q53. Which AAA Authorization type includes PPP, SLIP, and ARAP connections?

A. network

B. IP mobile

C. EXEC

D. auth-proxy

Answer: A


Q54. Refer to the exhibit.

Which statement about switch S1 is true?

A. Physical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 2 port-channel interface using an open standard protocol.

B. Logical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 2 physical port- channel interface using a Cisco proprietary protocol.

C. Physical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 3 port-channel interface using a Cisco proprietary protocol.

D. Logical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 3 physical port- channel interface using an open standard protocol.

Answer: A


Q55. After UDLD is implemented, a Network Administrator noticed that one port stops receiving UDLD packets. This port continues to reestablish until after eight failed retries. The port then transitions into the errdisable state. Which option describes what causes the port to go into the errdisable state?

A. Normal UDLD operations that prevent traffic loops.

B. UDLD port is configured in aggressive mode.

C. UDLD is enabled globally.

D. UDLD timers are inconsistent.

Answer: B


Update download ccnp switch 300-115 pdf:

Q56. A network is running VTPv2. After verifying all VTP settings, the network engineer notices that the new switch is not receiving the list of VLANs from the server. Which action resolves this problem?

A. Reload the new switch.

B. Restart the VTP process on the new switch.

C. Reload the VTP server.

D. Verify connected trunk ports.

Answer: D


Q57. What is the default value for the errdisable recovery interval in a Cisco switch?

A. 30 seconds

B. 100 seconds

C. 300 seconds

D. 600 seconds

Answer: C


Q58. A network engineer has just deployed a non-Cisco device in the network and wants to get information about it from a connected device. Cisco Discovery Protocol is not supported, so the open standard protocol must be configured. Which protocol does the network engineer configure on both devices to accomplish this?

A. IRDP

B. LLDP

C. NDP

D. LLTD

Answer: B


Q59. After an EtherChannel is configured between two Cisco switches, interface port channel 1 is in the down/down state. Switch A is configured with channel-group 1 mode active, while Switch B is configured with channel-group 1 mode desirable. Why is the EtherChannel bundle not working?

A. The switches are using mismatched EtherChannel negotiation modes.

B. The switch ports are not configured in trunking mode.

C. LACP priority must be configured on both switches.

D. The channel group identifier must be different for Switch A and Switch B.

Answer: A


Q60. A DHCP configured router is connected directly to a switch that has been provisioned with DHCP snooping. IP Source Guard with the ip verify source port-security command is configured under the interfaces that connect to all DHCP clients on the switch. However, clients are not receiving an IP address via the DHCP server. Which option is the cause of this issue?

A. The DHCP server does not support information option 82.

B. The DHCP client interfaces have storm control configured.

C. Static DHCP bindings are not configured on the switch.

D. DHCP snooping must be enabled on all VLANs, even if they are not utilized for dynamic address allocation.

Answer: A