Exam Code: 642-996 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFD)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 642-996 Exam.

2021 Feb pass4sure 642-996:

Q51. Which two Cisco MDS 9500 line cards support SME? (Choose two.)

A.Cisco MDS 9000 Family Storage Services Module

B.Cisco MDS 9000 Family Multiprotocol Services Module

C.Cisco MDS 9000 Family 8-Gbps Advanced Fibre Channel Switching Module

D.Cisco MDS 9000 Family IP Storage Services Module

E.Cisco MDS 9000 Family Storage Processor Node

F.Cisco MDS 9000 Family Multiservices Module

Answer: BF


Q52. A customer is interested in endpoint security at the access layer, which option is Cisco recommended?

A.ACLs

B.DAI

C.TrustSec

D.stateful inspection

E.UDLD

Answer: C


Q53. Which three options are benefits of Small Computer System Interface? (Choose three.)

A.SCSI transport protocol that operates over TCP

B.Suitable for data center applications

C.Requires stateful gateway

D.Applicable for smaller environments (small and medium-sized businesses [SMBs])

E.Requires stateless gateway

F.SCSI transport protocol that operates over UDP

Answer: ACD


Q54. Which four vendor operating systems are supported on Cisco Unified Computing System B-Series servers? (Choose four.)

A.Citrix

B.Oracle

C.SuSE

D.Ubuntu

E.Apple

F.Mandriva

G.Mageia

Answer: ABCD


Q55. Which protocol does the Data Center Bridging Capability Exchange protocol use to discover and initialize DCB-compliant devices?

A.LLDP

B.ETS

C.PFC

D.FIP

E.TCP

Answer: A


Renewal pass4sure 642-996:

Q56. Which two technologies can overcome the link blocking feature that STP implements to ensure a loop-free topology? (Choose two.)

A.vPC

B.ISSU

C.MEC

D.NX-OS HA

E.GLBP

Answer: AC


Q57. Refer to the exhibit.

Which technology achieves Layer 2 adjacencies across PoDs and features equal-cost forwarding on all links in topologies like the one shown?

A.vPC+

B.IS-IS level 2

C.multiple spanning-trees

D.FabricPath

Answer: D


Q58. Which physical data center design will reduce cabling and keep all of the cables within a rack?

A. ToR design

A.EoR design

B.ILR design

Answer: A


Q59. Your customer is designing a new data center and would like the aggregation layer to be able to route and have Layer 3 capability. What Cisco platform will meet this requirement?

A.Cisco Nexus 1000v

B.Cisco Nexus 5596 without Layer 3 daughter card

C.Cisco MDS 9506 chassis with supervisor engine

D.Cisco Nexus 7010 switch with Enterprise Services Package

Answer: D


Q60. Which statement about Cisco UCS power cap groups is true?

A.Servers within a single Cisco UCS chassis can be part of the multiple power cap groups.

B.Multiple Cisco UCS chassis cannot be part of a single power cap group.

C.Cisco UCS incorporates power cap information in the service profile associated with a server.

D.Cisco UCS power capping technology can provision power based on theoretical server maximums rather than on actual usage.

Answer: C