Exam Code: 300-465 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing the Cisco Cloud
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-465 Exam.
2021 Jan 300-465 rapidshare
Q1. A cloud administratorhas migrated a VM to the Intercloud Fabric Cloud. Which option lists the steps to view the status of this task?
A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
Answer: B
Q2. ABC Company wants to increase developer productivity and decrease the application tame to market. Which service will accomplish this task?
A. infrastructure-as-a-service
B. Platform-as-a-service
C. software-as-service
D. Database-as-a-service
Answer: B
Q3. A cloud administrator is designing security policies (or the control plane of a private Cloud. Which two statements about control plane Cloud security true? (Choose two.)
A. The dynamic control plane is not required to have visibility to all traffic between the user and the applications.
B. The dynamic control plane does not require visibly into the data plane and all components that operate within the data plane.
C. A dynamic control plane must be able to intercept traffic as it traverses the cloud, interpret the data, and instruct the cloud architecture on how to efficiently connect the user to the appropriate application instance.
D. Dynamic control plane elements ate a requirement at every layer of the cloud architecture (or cloud environments to be operationally efficient and on demand.
Answer: A,D
Q4. Which two product configurations are provided by Cisco Intercloud Fabric architecture? (Choose two.)
A. Cisco Intercloud fabric for Business
B. Cisco Intercloud fabric for Providers
C. Cisco Intercloud fabric for Public clouds
D. Cisco Intercloud fabric for Hybrid clouds
E. Cisco Intercloud fabric for Private clouds
Answer: A,B
Q5. ABC Company offers services that are tailored for different vertical markets. They want to use Software-as-a-Service but they are concerned about security. Which cloud type is best for them?
A. private cloud
B. hybrid cloud
C. public cloud
D. community cloud
Answer: B
Renew 300-465 exam answers:
Q6. A cloud administrator is considering methods for securing the cloud infrastructure. Which three statements about data plane protection are true? (Choose three.)
A. You must preplan security policies and test them thoroughly before you implement them in an automated fashion.
B. Define security policies alter the creation of virtual machine environments.
C. Storing sensitive information on the cloud is permissible as long as the data center architecture is resilient.
D. Out-of-date corporate security policies contribute to data exposure.
E. Encrypting data at rest on the disk is extremely helpful in assuring data protection within a cloud-based data center.
F. Data encryption is enforced only when an application requires it.
Answer: A,B,E
Q7. Which large-scale Layer 2 connectivity protocol is best (or VLAN address space that is limited in large networks?
A. VXLAN
B. OTV
C. USP
D. VPN
E. NvGRE
Answer: A
Q8. A system administrator must use Cisco UCS Director to migrate several virtual machines from one host to another without disrupting the workload In whichtwo ways can the administrator accomplish this task? (Choose two.)
A. migrate VM policy
B. migrate VM wizard
C. hot VW migration wizard
D. hot VM workflow task
E. migrate VM workflow task
Answer: B,E
Q9. A Cisco UCS Directoradministrator is setting up policies to provision VMs.Which wizard writ help accomplish this task?
A. Initial System Configuration
B. FlexPod Configuration
C. vDC Creation
D. Device Discovery
Answer: B
Q10. Which three options are benefits of Cisco Intercloud Fabric? (Choose three.)
A. integration of third-party solutions into the Cisco UCS Director management platform with a publicly available software development kit
B. provides a choice of cloud prowlers such as Amazon Web Service, Microsoft Azure, and Cisco Intercloud services
C. provides a single point of management and control (or virtual workloads across multiple prowler clouds
D. enables workload mobility to and from service provider clouds for virtual workloade
E. extensive enhancements for VMware. VCE, and EMC solution components
F. support for Hewlett Packard Onboard Administrator to install bare-metal blades and manage them using Cisco UCS Director's task library
Answer: B,C,D