It is impossible to pass Cisco 400-051 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 400-051 practice questions. You will get a surprising result by our Most up-to-date CCIE Collaboration practice guides.
2021 Dec 051-kr015-400:
Q11. Which two data frame lengths are supported by iLBC? (Choose two.)
A. 10 milliseconds
B. 20 milliseconds
C. 30 milliseconds
D. 40 milliseconds
E. 50 milliseconds
F. 60 milliseconds
Answer: BC
Q12. In Channel Associated Signaling on a T1 circuit using Extended Super Frame, how many signaling bits does each T1 timeslot have?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 12
E. 24
Answer: C
Q13. Which device is the initiator of a StationD message in a Cisco Unified Communications Manager SDI trace?
A. SCCP IP phone
B. SIP IP phone
C. Cisco Unified Communications Manager
D. MGCP analog gateway
E. digital voice gateway
Answer: C
Q14. In Cisco IOS routers that use low latency queuing, which algorithm is used to presort traffic going into the default queue?
A. first-in, first-out
B. last-in, first-out
C. weighted round robin
D. fair queuing
E. random processing
Answer: D
Q15. Refer to the exhibit.
All displayed devices are registered to the same Cisco Unified Communications Manager server and the phones are engaged in an active call. Assume that the provided configurations exist at the phone line level and multicast MOH is disabled cluster wide.
Which description of what happens when the user of IP phone B presses the Transfer soft key is true?
A. IP phone A user hears audio source 3 from MOH server A.
B. IP phone A user hears audio source 4 from MOH server B.
C. IP phone A user hears audio source 3 from MOH server B.
D. IP phone A user hears tone on-hold beep tones.
E. IP phone A user hears no on-hold music or beep tones.
Answer: E
Avant-garde ccie 400-051:
Q16. Which statement describes a disadvantage of using the Cisco TFTP service to serve IP phone load files?
A. The Cisco TFTP services can run on only one Cisco Unified Communications Manager server in a cluster.
B. Because TFTP operates on top of UDP, there is a high risk of corrupted load file delivery at the completion of the TFTP process due to undetected data loss in the network.
C. If a response is not received in the timeout period, the TFTP server will not resend the data packet.
D. Packet loss can significantly increase the TFTP session completion time.
E. Because TFTP operates with an adaptive timeout period, the time to complete the file transfer is unpredictable.
Answer: D
Q17. To which QoS tool category does compressed RTP belong?
A. classification
B. marking
C. link efficiency
D. queuing
E. prioritization
Answer: C
Q18. Which SIP header is used by Cisco Unified Communication Manager to support the Redirected Number ID Service?
A. replaces
B. RPID
C. diversion
D. join
E. P-charging-vector
Answer: C
Q19. Which SIP request method enables reliability of SIP 1xx response types?
A. ACK
B. PRACK
C. OPTIONS
D. CANCEL
E. REGISTER
Answer: B
Q20. Which Call Admission Control mechanism is supported for the Cisco Extension Mobility Cross Cluster solution?
A. Location CAC
B. RSVP CAC
C. H.323 gatekeeper
D. intercluster Enhanced Location CAC
E. visiting cluster's LBM hub
Answer: B