Cause all that matters here is passing the Cisco 640-878 exam. Cause all that you need is a high score of 640-878 Building Cisco Service Provider Next-Generation Networks, Part 2 exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 640-878 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.
2021 Nov cisco ccna 640-878 song 2:
Q21. Which statement is true about enabling IS-IS routing and using the net command to configure the NSAP address?
A. NSAP addresses have a fixed size of 20 bytes.
B. The NSEL must always be 00 to identify the router.
C. The area address follows the system ID field before the NSEL field.
D. An AFI of 39 indicates that the AFI is a locally administered private address.
Answer: B
Q22. Which Cisco router platform supports running either the Cisco IOS or IOS XR operating system?
A. Cisco CRS
B. Cisco ASR9k
C. Cisco ASR1K
D. Cisco ISR-G2
E. Cisco 12000 GSR
Answer: E
Q23. Which segment protocol provides fast and predictable convergence (typically within 50 ms) in Layer 2 Ethernet ring topologies?
A. Spanning Tree Protocol
B. Flex Links
C. Resilient Ethernet Protocol
D. Spatial Reuse Protocol
E. Resilient Packet Ring
Answer: C
Q24. Which two protocols are most often deployed in Cisco IP NGN multiservices core networks to support services like VPNs? (Choose two.)
A. MPLS
B. GRE
C. mGRE
D. SSL
E. VTI
F. multiprotocol BGP
Answer: A,F
Q25. Which IP addresses are matched by the permit 192.168.80.64 0.0.0.15 access-list entry?
A. 192.168.80.64 to 192.168.80.255
B. 192.168.80.64 to 192.168.80.96
C. 192.168.80.64 to 192.168.80.95
D. 192.168.80.64 to 192.168.80.80
E. 192.168.80.64 to 192.168.80.79
Answer: E
Up to the minute ccna 640-878:
Q26. Which first-hop router redundancy protocol uses the active virtual gateway to assign a virtual MAC address to the active virtual forwarders?
A. HSRP
B. VRRP
C. GLBP
D. FHRP
Answer: C
Q27. ISPs use which protocol to establish peering sessions in an Internet exchange point environment?
A. LDP
B. IS-IS
C. BGP
D. OSPF
Answer: C
Q28. Which three Cisco platforms are classified as core routers? (Choose three.)
A. Cisco XR 12000
B. Cisco ME 3400
C. Cisco ASR 1006
D. Cisco CRS-3
E. Cisco ASR 9010
F. Cisco 3900
Answer: A,D,E
Q29. Refer to the exhibit.
***Exhibit is Missing***
The access list has been configured on the Gi0/0/0/0 interface in the inbound direction. Which two packets that are sourced from 172.16.1.1 TCP port 1050, if they are routed to the Gi0/0/0/0 interface, will be permitted? (Choose two)
A. destination IP address: 10.10.192.201, destination TCP port: 80
B. destination IP address: 10.10.193.255, destination TCP port: 80
C. destination IP address: 10.10.196.1, destination TCP port: 80
D. destination IP address: 10.10.195.254, destination TCP port: 23
E. destination IP address: 10.10.193.145, destination TCP port: 23
F. destination IP address:10.10.197.32, destination TCP port: 23
Answer: A,B
Q30. Refer to the two show output examples below. The switch with the e8ba.70b5.7180 MAC address is the root bridge for which VLAN or VLANs?
S78#show spanning-tree
MST0
Spanning tree enabled protocol mstp
Root ID Priority 32768
Address e8ba.70b5.6c00
Cost 0
Port 23 (FastEthernet0/21)
Hello Time 2 sec Max Age 20 sec Forward Delay 15 sec
Bridge ID Priority 32768 (priority 32768 sys-id-ext 0) Address e8ba.70e1.d980
Hello Time 2 sec Max Age 20 sec Forward Delay 15 sec Interface Role Sts Cost Prio.Nbr Type
Fa0/1 Desg FWD 200000 128.3 P2p Fa0/2 Desg FWD 200000 128.4 P2p Fa0/21 Root FWD 200000 128.23 P2p Fa0/23 Altn BLK 200000 128.25 P2p MST1
Spanning tree enabled protocol mstp
Root ID Priority 24577
Address e8ba.70b5.6c00
Cost 200000
Port 23 (FastEthernet0/21)
Hello Time 2 sec Max Age 20 sec Forward Delay 15 sec
Bridge ID Priority 32769 (priority 32768 sys-id-ext 1)
Address e8ba.70e1.d980
Hello Time 2 sec Max Age 20 sec Forward Delay 15 sec Interface Role Sts Cost Prio.Nbr Type
Fa0/1 Desg FWD 200000 128.3 P2p Fa0/21 Root FWD 200000 128.23 P2p Fa0/23 Altn BLK 200000 128.25 P2p MST2
Spanning tree enabled protocol mstp
Root ID Priority 24578
Address e8ba.70b5.7180
Cost 200000 Port 25 (FastEthernet0/23) Hello Time 2 sec Max Age 20 sec Forward Delay 15 sec Bridge ID Priority 32770 (priority 32768 sys-id-ext 2) Address e8ba.70e1.d980 Hello Time 2 sec Max Age 20 sec Forward Delay 15 sec
Interface Role Sts Cost Prio.Nbr Type
Fa0/2 Desg FWD 200000 128.4 P2p Fa0/21 Altn BLK 200000 128.23 P2p Fa0/23 Root FWD 200000 128.25 P2p S78# show spanning-tree mst ##### MST0 vlans mapped: 1-69,71-79,81-4094 Bridge address e8ba.70e1.d980 priority 32768 (32768 sysid 0) Root address e8ba.70b5.6c00 priority 32768 (32768 sysid 0) port Fa0/21 path cost 0 Regional Root address e8ba.70b5.6c00 priority 32768 (32768 sysid 0)
internal cost 200000 rem hops 19 Operational hello time 2, forward delay 15, max age 20, txholdcount 6 Configured hello time 2, forward delay 15, max age 20, max hops 20 Interface Role Sts Cost Prio.Nbr Type
Fa0/1 Desg FWD 200000 128.3 P2p Fa0/2 Desg FWD 200000 128.4 P2p Fa0/21 Root FWD 200000 128.23 P2p Fa0/23 Altn BLK 200000 128.25 P2p ##### MST1 vlans mapped: 70
Bridge address e8ba.70e1.d980 priority 32769 (32768 sysid 1)
Root address e8ba.70b5.6c00 priority 24577 (24576 sysid 1)
port Fa0/21 cost 200000 rem hops 19
Interface Role Sts Cost Prio.Nbr Type
Fa0/1 Desg FWD 200000 128.3 P2p Fa0/21 Root FWD 200000 128.23 P2p Fa0/23 Altn BLK 200000 128.25 P2p ##### MST2 vlans mapped: 80 Bridge address e8ba.70e1.d980 priority 32770 (32768 sysid 2) Root address e8ba.70b5.7180 priority 24578 (24576 sysid 2) port Fa0/23 cost 200000 rem hops 19 Interface Role Sts Cost Prio.Nbr Type
Fa0/2 Desg FWD 200000 128.4 P2p Fa0/21 Altn BLK 200000 128.23 P2p Fa0/23 Root FWD 200000 128.25 P2p
A. VLAN 1
B. VLAN 70
C. VLAN 80
D. VLANs 1, 70, and 80
E. VLANs 1 and 70
F. VLANs 1 and 80
G. VLANs 70 and 80
Answer: C