Exact of 1Z0-052 download materials and secret for Oracle certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-052 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration I exam Today!

2016 May 1Z0-052 Study Guide Questions:

Q31. You created a profile APP_USER and assigned it to the users. After a month, you decide to drop the profile. Some user sessions are currently connected to the database instance and are using the APP_USER profile.

This command is used to drop the profile:

SQL> DROP PROFILE app_user;

Which statement describes the result?

A. The command produces an error.

B. The profile is dropped and current user sessions use the DEFAULT profile immediately.

C. The profile is dropped and only the subsequent user sessions use the DEFAULT profile.

D. The profile is dropped, the sessions are terminated, and the subsequent user sessions use the DEFAULT profile.

Answer: A


Q32. SQL> CREATE BIGFILE TABLESPACE MRKT

2 DATAFILE '/u01/app/oracle/oradata/orcl/mrkt.dbf' size 10M LOGGING

3 EXTENT MANAGEMENT LOCAL SEGMENT SPACE MANAGEMENT AUTO;

Tablespace created.

SQL> ALTER DATABASE DEFAULT TABLESPACE MRKT;

Database altered.

Which two statements are true regarding the MRKT tablespace? (Choose two.)

A. No more data files can be added to the tablespace.

B. Segment space is managed by free lists in the tablespace.

C. A user created without being assigned a default tablespace uses this tablespace.

D. The tablespace can be dropped with the current setting with segments present in it.

Answer: AC


Q33. View the Exhibits and examine lock waits. Users HR and SH complain that their transactions on one of the application tables, EMP, are waiting for response.

Which action would you take to release the lock and enable users HR and SH to continue with their transactions?

07 (exhibit):


A. Kill the session of the user SCOTT with session ID118.

B. Issue manual checkpoint using the ALTER SYSTEM command.

C. Modify the profile used by user SCOTT to reduce the CONNECT_TIME limit.

D. Flush the Shared Pool to remove the SQL statement causing "wait" in memory.

Answer: A


2passeasy.com

Rebirth oracle 1z0-052 dumps free download:

Q34. You are installing Oracle Database 11g on a machine. When you run the installer, the Universal Installer (OUI) shows the message that says one of the product-specific prerequisite checks has failed:

Checking available swap space requirements ...

Expected result: 1512MB

Actual Result: 1018MB

Check complete. The overall result of this check is: Failed <<<< Problem: The system does not have the required swap space.

What happens to the installation in this situation?

A. It can be continued.

B. It resizes the swap space automatically when you proceed further.

C. It can be continued, but the instance cannot be started without increasing the swap space.

D. It shows a message saying one or more prerequisite checks have failed and the installation cannot proceed.

Answer: A


Q35. Which two statements are true regarding a tablespace? (Choose two.)

A. It can span multiple databases

B. It can consist of multiple data files

C. It can contain blocks of different files

D. It can contains segments of different sizes

E. It can contains a part of nonpartitioned segment

Answer: BD


Q36. You have recently collected statistics on certain objects of a schema in your database. But you observe suboptimal execution plans for the queries on these objects after two days of statistics collection. The optimizer statistics retention period is set to its default value.

Which action would help to use the previous set of statistics on the objects?

A. Restore statistics from statistics history.

B. Reduce the optimizer statistics retention period by 2 days.

C. Set the OPTIMIZER_PENDING_STATISTICS parameter to TRUE.

D. Reduce the Automatic Workload Repository (AWR) retention period by 2 days.

Answer: A


2passeasy.com

Vivid oracle database 11g administration i 1z0-052 dumps:

Q37. Which naming method uses the tnsnames.ora file to store the connect descriptor used by the client while connecting to the database instance from a remote machine?

A. Host naming method

B. Local naming method

C. External naming method

D. Directory naming method

Answer: B


Q38. You executed the following commands in an RMAN session for your database instance that has failures:

RMAN> LIST FAILURE;

After some time, you executed the following command in the same session:

RMAN> ADVISE FAILURE;

But there are new failures recorded in the Automatic Diagnostic Repository (ADR) after the execution of the last LIST FAILURE command. Which statement is true for the above ADVISE FAILURE command in this scenario?

A. It produces a warning for new failures before advising for CRITICAL and HIGH failures.

B. It ignores new failures and considers the failures listed in the last LIST FAILURE command only.

C. It produces advice only for new failures and the failures listed in the last LIST FAILURE command are ignored.

D. It produces an error with recommendation to run the LIST FAILURE command before the ADVISE FAILURE command.

Answer: A


Q39. See the Exhibit:


Which statements are true regarding the USERS tablespace? (Choose all that apply.)

A. A bitmap is used to record free extents

B. Free extents information is managed within the tablespace

C. Free extents information is managed in the SYSAUX tablespace

D. The data dictionary tables are updated when extents are allocated or deallocated

Answer: AB


Q40. Which two operations can be performed on an external table? (Choose two.)

A. Create a view on the table

B. Create an index on the table

C. Create a synonym on the table

D. Add a virtual column to the table

E. Update the table using the UPDATE statement

F. Delete rows in the table using the DELETE command

Answer: AC