We have been the best within presenting the most helpful 1Z0-516 equipment for your consumers that will certainly help to make they reach your goals in the true Oracle 1Z0-516 examination. A great Oracle guidebook has a marvelous as well as basic materials which usually prepares you totally and provides the actual guarantee with the good results that isnt just a little point. Merely download the particular Exambible 1Z0-516 Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials totally free demo functions to find out the characteristics and degree of Exambible items. Youll be motivated from the 1Z0-516 study guidebook pdf defiantly. If you title the 100% sucess, utilizing Exambible 1Z0-516 to your Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials certified planning is the better option.

2016 Jun 1Z0-516 exam cram

Q171. Which two statements correctly describe the translation process? (Choose two.) 

A. The translation process allows you to translate only year-to-date amounts. 

B. If you rerun the translation process, the process adds the additional data to the previous translated amounts. 

C. You can rerun the translation process more than once per period. 

D. Translation for a subsidiary can be initiated from the parent using the State Controller Translate button. 

Answer: CD


Q172. Identify two true statements about using column sets in an FSG report. (Choose two.) 

A. Formats can be set for each column. 

B. Accounts cannot be assigned to a column set. 

C. Calculations can be performed by using columns. 

D. The seeded column sets provided must be used. 

Answer: AC


Q173. Which four transactions are imported by AutoInvoice? (Choose four.) 

A. Invoices 

B. Deposits 

C. Guarantees 

D. Debit memos 

E. Credit memos 

F. On-account credits 

Answer: ADEF


Q174. Identify the Flexfield that can be used as an individual parameter and as a parameter range in the Oracle Web Applications Desktop Integrator. 

A. Key Flexfield 

B. Range Flexfield 

C. GL Ledger Flexfield 

D. Descriptive Flexfield 

E. Account Aliases Flexfield 

Answer: A


Q175. Identify three statements that properly describe the use of distribution sets. (Choose three.) 

A. Assign a distribution set to an invoice when you enter it. 

B. Use full distribution sets to create distributions with no set percentage amounts. 

C. Use skeleton distribution sets to create distributions with set distribution amounts. 

D. Assign a default distribution set to a supplier site, so Payables will use it for every invoice you enter for that supplier site. 

E. Use a distribution set to enter distributions for an invoice automatically when you are not matching it to a purchase order. 

Answer: ADE


1Z0-516  answers

Latest 1Z0-516 rapidshare:

Q176. Identify three correct statements for defining a Value Set. (Choose three.) 

A. Specify format validations. 

B. Specify Value Set attributes for a new Value Set. 

C. Always specify a minimum value in format validation. 

D. Use predefined Value Sets if they serve your purpose. 

E. The format validation need not be specified for a Dependent Value Set. 

Answer: ABD


Q177. John has set up a Context to capture additional information on the Invoice Lines DFF in Oracle Payables. He used Attributes 5, 6, 7, and 9 for this Context. Now he wants to capture additional information using global segments in the same DFF. Select two Attributes that John can use to set up "Global Data Element" segments. (Choose two.) 

A. 5 

B. 6 

C. 7 

D. 8 

E. 9 

F. 10 

Answer: DF


Q178. Company A has implemented Oracle Payables and Oracle General Ledger. It has a third-party (non-Oracle) application that it uses to enter employee expense reports. The company wants to interface the expense reports created in the third-party application to Oracle Payables as invoices, and pay these invoices out of Oracle Payables. Identify the Oracle Payables interface that accomplishes this. 

A. Projects Import Interface 

B. Payables Open Interface 

C. Credit Card Import Interface 

D. Expense Report Import Interface 

Answer: B


Q179. Select the four access control layers associated with Oracle User Management (OUM). (Choose four.) 

A. Data Security 

B. Functional Security 

C. Registration Processes 

D. Delegated Administration 

E. Self Service and Approvals 

F. Role-Based Access Control 

Answer: CDEF


Q180. You have a new employee in the buying department. She set up a number of item numbers and chose not to flag them for invoicing. Several transactions have been completed in Order Management by using these new item numbers. What effect would this event have on the Receivables closing process? 

A. The transactions would be flagged as exceptions. 

B. The transactions would be deleted from the system. 

C. The transactions would prevent Receivables from being closed. 

D. The transactions would prevent Order Management from being closed. 

Answer: A