It is impossible to pass Oracle 1Z0-516 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-516 practice questions. You will get a surprising result by our Improved Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials practice guides.

2016 Jul 1Z0-516 actual exam

Q391. Select three benefits of centralizing Oracle E-Business Suite Release 12 Application software using the shared application tier file system model (originally shared APPL_TOP). (Choose three.) 

A. Eliminates files for unlicensed products 

B. Contains subdirectory for each product under APPL_TOP 

C. Increases performance by adding multiple APPL_TOP directories 

D. Enables Oracle Applications to scale well with an increasing load 

E. Eliminates the need to install and maintain application software on each desktop client PC 

Answer: BDE


Q392. Profile Option Security Hierarchy levels are Application, Site, Responsibility, and User. Which two are correct about the hierarchy levels? (Choose two.) 

A. User overrides Site. 

B. Site overrides User. 

C. Application overrides User. 

D. Responsibility overrides Site. 

E. Application overrides Responsibility. 

Answer: AD


Q393. Identify four tasks that you can perform from the Administrator home page of Oracle Workflow embedded in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose four.) 

A. Access Developer Studio. 

B. View signature evidence for notifications with Signature Policy. 

C. View Event Subscriptions that are significant to a particular System. 

D. View signature evidence for notifications with or without Signature Policy. 

E. Create Vacation Rules for other users only if you are the Workflow Administrator. 

F. Create Vacation Rules for other users even if you are not the Workflow Administrator. 

Answer: ABCE


Q394. In Oracle E-Business Suite Release 12, which server (or services) supports data-intensive programs that run in the background? 

A. Admin Server 

B. Web Services 

C. Reports Server 

D. Forms Services 

E. Concurrent Processing Server 

Answer: E


Q395. The clients GL accountant ABC.com comes to you with a problem. A journal cannot be posted because it has not been approved. The preparer cannot submit the journal for approval because the Approve Button is grayed out in the Enter Journals form, and the supervisor has not received a notification requesting the approval. What do you suggest as the possible cause for this problem? 

A. Budgetary control has been enabled for the set of books, and funds have not been reserved for the journal. 

B. Authorization limits have not been defined properly and the GL Period is closed. 

C. The Profile option Allow Preparer Approval needs to be reset. 

D. One of the GL account code combinations in the journal is invalid. 

Answer: A


2passeasy.com

Up to the immediate present 1Z0-516 test engine:

Q396. Your functional end users are perplexed by the contents of the AutoInvoice Execution report. 

They needed expert guidance and came to you. You look at the report and see that the Interface 

Lines section of the report shows the following: 

Selected: 9 Successfully Processed: 8 

Failed Validation: 0 

What is the likely reason for this? 

A. An adjustment update of an old invoice is included in this batch. 

B. The General Ledger (GL) code combination ID failed the cross validation rules. 

C. A debit memo for an invoice and the invoice itself are submitted in the same batch and the debit memo is selected first. 

D. A credit memo for an invoice and the invoice itself are submitted in the same batch and the credit memo is selected first. 

E. The GL code combination segment value for the cost center was valid in the prior calendar month but is end-dated a day earlier. 

Answer: D


Q397. You are implementing Oracle General Ledger at ABC.coms site. ABC.com is based in the US but has a global presence in many countries worldwide, and has transactions in multiple currencies. The implementation team decides that GL multi currency setup will be part of the implementation. The GL accountant approaches you to discuss multiple reporting currencies (MRC); he wants to implement MRC and link the primary set of books with the reporting set of books. Additionally, he says that the primary and reporting sets of books all have different calendars but share the same chart of accounts. What response do you provide? 

A. The primary and reporting set of books must share the same calendar and chart of accounts. 

B. There is no problem in satisfying this requirement. 

C. The primary and reporting set of books must share the same currency and chart of accounts. 

D. The primary and reporting set of books must share the same calendar, currency and chart of accounts. 

Answer: A


Q398. Select three statements that apply to iReceivables. (Choose three.) 

A. It is a Web-based self-service application. 

B. It can be used to verify the status of invoices and receipts. 

C. It is geared towards call centers, as well as credit and collections departments. 

D. It can be used to initiate the Oracle Approvals Management (AME) credit memo request workflow. 

Answer: ABD


Q399. What is true about the budgetary control summary account template's indication that funds are available? 

A. It indicates that funds are available when the result is less than one, regardless of the balance type. 

B. When the summary account template is a Debit balance type, the amount is positive; when the template is a Credit balance type, the amount is negative. 

C. When the summary account template is a Debit balance type, the amount is negative; when the template is a Credit balance type, the amount is positive. 

D. It indicates that funds are available when the result is greater than one, regardless of the balance type. 

Answer: B


Q400. The management segment qualifier must be attached to which key flexfield segment? 

A. future segment 

B. account segment 

C. company segment 

D. department segment 

E. intercompany segment 

Answer: D