The actual 1z0-050 computer software regarding Exambible can check the testee if they should grasp the actual Oracle Database 11g: New Features for Administrators information strongly and also actual answers. The actual Exambible 1z0-050 products are consist of numerous pick. Applicant can choose diverse bundle items for the 1z0-050 pdf or 1z0-050 vce computer software based on their very own understanding from the 1z0-050 situation.

2016 Jun 1z0-050 free practice exam

Q51. You want to analyze a SQL Tuning Set (STS) using SQL Performance Analyzer in a test database. 

Which two statements are true regarding the activities performed during the test execution of SQLs in a SQL Tuning Set? (Choose two.)

A. Every SQL statement in the STS is considered only once for execution.

B. The SQL statements in the STS are executed concurrently to produce the execution plan and execution statistics.

C. The execution plan and execution statistics are computed for each SQL statement in the STS.

D. The effects of DDL and DML are considered to produce the execution plan and execution statistics.

Answer: AC


Q52. Which tasks are run automatically as part of the Automated Maintenance Task by default? (Choose all that apply.)

A. Segment Advisor

B. SQL Access Advisor

C. Optimizer statistics gathering

D. Automatic SQL Tuning Advisor

E. Automatic Database Diagnostics Monitor

Answer: ACD


Q53. You are managing an Oracle Database 11g ASM instance having three disks in a disk group with ASM compatibility attribute set to 11.1.0 and redundancy set to high. One of the disks in the disk group becomes unavailable because of power failure. 

Which statements will be true in this scenario? (Choose all that apply.)

A. The disk automatically goes offline.

B. The disk is immediately dropped from the disk group.

C. The ASM tracks the extents that are modified during the outage.

D. The ASM migrates the extents from the unavailable disk to the remaining disks.

Answer: AC


Q54. Which tasks can be accomplished using the DBMS_LOB.SETOPTIONS procedure?

A. only encryption and compression settings for all SecureFile LOBs

B. only encryption and deduplication settings for only SecureFile CLOBs

C. deduplication, encryption, and compression settings for all SecureFile LOBs

D. deduplication, encryption, and compression settings only for SecureFile CLOBs

Answer: C


Q55. Which statements are true regarding SecureFile LOBs? (Choose all that apply.)

A. The amount of undo retained is user controlled.

B. SecureFile LOBs can be used only for nonpartitioned tables.

C. Fragmentation is minimized by using variable-sized chunks dynamically.

D. SecureFile encryption allows for random reads and writes of the encrypted data.

E. It automatically detects duplicate LOB data and conserves space by storing only one copy.

Answer: CD


2passeasy.com

Replace 1z0-050 answers:

Q56. Evaluate the following command:

SQL>ALTER SYSTEM SET db_securefile = 'IGNORE'

What is the impact of this setting on the usage of SecureFiles?

A. It forces BasicFiles to be created even if the SECUREFILE option is specified to create the LOB.

B. It forces SecureFiles to be created even if the BASICFILE option is specified to create the LOB.

C. It does not allow the creation of SecureFiles and generates an error if the SECUREFILE option is specified to create the LOB.

D. It ignores the SECUREFILE option only if a Manual Segment Space Management tablespace is used and creates a BasicFile.

Answer: A


Q57. To generate recommendations to improve the performance of a set of SQL queries in an application, you execute the following blocks of code:

BEGIN

dbms_advisor.create_task(dbms_advisor.sqlaccess_advisor,'TASK1'); END;

/

BEGIN

dbms_advisor.set_task_parameter('TASK1','ANALYSIS_SCOPE','ALL'); dbms_advisor.set_task_parameter('TASK1','MODE','COMPREHENSIVE'); END;

/

BEGIN

dbms_advisor.execute_task('TASK1');

dbms_output.put_line(dbms_advisor.get_task_script('TASK1')); END;

/

The blocks of code execute successfully; however, you do not get the required outcome.

What could be the reason?

A. A template needs to be associated with the task.

B. A workload needs to be associated with the task.

C. The partial or complete workload scope needs to be associated with the task.

D. The type of structures (indexes, materialized views, or partitions) to be recommended need to be specified for the task.

Answer: B


Q58. Which setting enables the baselines by default in Oracle Database 11g?

A. setting the STATISTICS_LEVEL parameter to TYPICAL

B. adding filters to the Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM)

C. enabling Automated Maintenance Task using Oracle Enterprise Manager

D. setting the OPTIMIZER_USE_PENDING_STATISTICS parameter to TRUE

Answer: A


Q59. View the Exhibit to examine the details for an incident.


Which statement is true regarding the status of the incident?

A. The DBA is working on the incident and prefers that the incident be kept in the ADR.

B. The incident is now in the Done state and the ADR can select the incident to be purged.

C. The incident has been newly created and is in the process of collecting diagnostic information.

D. The data collection for the incident is complete and the incident can be packaged and sent to Oracle Support.

Answer: D


Q60. In which situations will the ASM metadata backup help you recover the ASM disk in a disk group? (Choose all that apply.)

A. when one or more disks in an ASM disk group are lost

B. when the data file on an ASM disk group gets corrupted

C. when one of the disks in a disk group is accidentaly unplugged

D. when one or more file directory paths are accidentally deleted from an ASM disk group

Answer: AD