Simulation of 1z0-054 exam topics materials and tutorials for Oracle certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 1z0-054 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Performance Tuning exam Today!

2016 Jun 1z0-054 download

Q41. View the Exhibit and examine the content of the V$MEMORY_RESIZE_OPS view.Which two conclusions can you draw? (Choose two.)

Exhibit:


A. Automatic Memory Management (AMM) is enabled.

B. Automatic Shared Memory Management (ASMM) is enabled but not AMM.

C. The Shared Pool grew in IMMEDIATE mode to avoid an out-of-memory error.

D. The Default Buffer Cache grew in DEFERRED mode to avoid an out-of-memory error.

E. The memory is transferred in IMMEDIATE mode only if there are entirely empty granules available in other components.

Answer: AC


Q42. The OPTIMIZER_CAPTURE_SQL_PLAN_BASELINES parameter is set to TRUE for a 24x7 database instance. The space consumption has significantly increased by the automatically captured plan baselines. You are suggested to run the following block:

BEGIN

    dbms_spm.configure('SPACE_BUDGET_PERCENT', 30);

END;

After a few weeks of work, you observe warnings on exceeding space usage by SQL Management Base (SMB) in alert log file. Which two actions can be solutions for this? (Choose two.)

A. increasing the AWR retention period

B. purging the older SQL management objects

C. increasing the size of the SYSTEM tablespace

D. increasing the size of the SYSAUX tablespace

Answer: BD


Q43. You work as a DBA for a company and as a performance improvement measure, you implemented the result cache in your database.

View the Exhibit named SETTING and note the result cache settings.

Many users in the company state that performance has improved on the queries they use but some users complain that they have not got any performance benefit on the queries they use.

You checked all the queries they use and the following is one of them:

SQL> SELECT slnoq.currval as "SLNO", prod_id, pdname,

2 cust_name FROM sales WHERE sl_date < sysdate;

View the Exhibit named TEST and examine the testing performed to check this.

Why is the result cache not used? (Choose all that apply.)


A. because the query uses SYSDATE

B. because the query uses an alias for a column

C. because the query uses the SLNOQ.CURRVAL sequence

D. because the CLIENT_RESULT_CACHE_SIZE parameter is set to 0

Answer: AC


Q44. You want information in the form of charts for throughput and services that shows baseline values and thresholds for the baseline. How would you achieve this?

A. By quickly configuring the metric threshold

B. By computing statistics for the desired baseline

C. By adding a baseline to the performance page in Oracle Enterprise Manager

D. By adding a baseline template to the performance page in Oracle Enterprise Manager

Answer: C


Q45. Which two symptoms related to the database buffer cache together indicate that there are many full table scans happening? (Choose two.)

A. too many buffer busy waits

B. very low buffer cache-hit ratio

C. very high buffer cache-hit ratio

D. many waits on the db file scattered read event

Answer: BD


2passeasy.com

Up to date 1z0-054 pdf exam:

Q46. View the Exhibit and examine the Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) performance analysis.

Identify the correct description of the Impact(%) column in the Exhibit.

Exhibit:


A. It is the time consumed by the corresponding issue compared with the database time for the analysis period.

B. It is the time consumed by the corresponding issue compared with the response time for the analysis period.

C. It is the workload volume by the corresponding issue compared with the SYSTEM_MOVING_WINDOW baseline for the analysis period.

D. It is the resource consumed by the corresponding issue compared with the SYSTEM_MOVING_WINDOW baseline for the analysis period.

Answer: A


Q47. View the Exhibit.Which statement is true about applying the threshold setting in the Exhibit.

Exhibit:


A. The threshold does not depend on any baseline.

B. The threshold is decided by comparing the warning and threshold values with the LAST_NIGHT baseline.

C. The threshold is decided by comparing the warning and threshold values with the SYSTEM_MOVING_WINDOW baseline.

D. The threshold is decided by comparing the warning and critical values with the baseline set on the performance page.

Answer: A


Q48. View the Exhibit and note the workload type selected to quickly configure the metric threshold.

Which statement describes the result after finishing this quick configuration process?

Exhibit:


A. It sets thresholds for all basic metrics.

B. All thresholds set are of the Significance Level type.

C. It uses only the SYSTEM_MOVING_WINDOW baseline for thresholds.

D. The thresholds set by the quick configuration process are of the Fixed Value type.

Answer: C


Q49. Examine the output of the following query:

SQL> SELECT c.name,a.addr,a.gets,a.misses,a.sleeps,

2 a.immediate_gets,a.immediate_misses,b.pid

3 FROM v$latch a, v$latchholder b, v$latchname c

4 WHERE a.addr = b.laddr(+) and a.latch# = c.latch#

5 AND c.name LIKE '%latch_name%' ORDER BY a.latch#;

LATCH NAME       ADDR      GETS MISSES SLEEPS IMMEDIATE_GETS IMMEDIATE_MISSES

         ------------       --------       --------      -------        ------                --------------                 ----------------

shared pool      20016544  8520540     14112       3137                            0                               0

You calculated the Gets-to-Misses ratio, which is .99834, and this ratio is dropping over a period of time.

Which two actions can improve this? (Choose two.)

A. reducing hard parses

B. increasing the size of the shared pool

C. using only dedicated server connections

D. setting the CURSOR_SHARING parameter to EXACT

E. encouraging the use of more literal SQL statements

Answer: AB


Q50. Which is the correct description of SQL profiling while using SQL Tuning Advisor?

A. It is a set of recommendations by the optimizer to create new indexes.

B. It is auxiliary information collected by the optimizer for a SQL statement to eliminate estimation error.

C. It is a set of recommendations by the optimizer to refresh stale statistics to avoid bad execution plan.

D. It is a set of recommendations by the optimizer to restructure a SQL statement to avoid bad execution plan.

Answer: B