The dream that have a Cisco 200-355 certification of the committed IT aspirants may come accurate soon. If you need to successfully attain the 200-355 certificate, test our Cisco on-line training study course. We have thousands involving candidates who have obtain certified in the Cisco 200-355 exam across the globe. Short of Cisco Cisco preparation supplies, youd better take park in our Cisco 200-355 instruction course. It can be must be the very best decision you might have made. Your candidates for Cisco Cisco 200-355 exam are required to get comprehensive and thorough understanding of the Cisco 200-355 exam contents. Our own 200-355 bootcamp can demonstrate to be a great help to suit your needs to get ready for the actual test.
2021 Jan ipexpert ccna wireless 200-355:
Q171. A network engineer in the GUI of WCS version 7 wants to add an autonomous access point. Where can this command be found in the drop-down menu?
A. Configure > Access Point > Add Autonomous APs
B. Manage > Access Points > Add Autonomous APs
C. Administration > Access Point > Add Autonomous APs
D. Location > Access Point > Add Autonomous APs
Answer: A
Q172. What path displays the current maps within the WCS version 7 GUI?
A. Monitor > Maps
B. Reports > Maps
C. Services > Maps
D. Administration > Maps
E. Configure > Maps
F. Tools > Maps
Answer: A
Q173. RAG DROP
Answer:
Q174. What two capabilities would be present on a wireless client device that supports CCXv3? (Choose two.)
A. WPA2
B. 802.1x
C. PEAP-MSCHAP
D. NAC
E. MFP
F. EAP-TLS
Answer: A,B
Q175. A customer is using the access point GUI to upgrade the software on an autonomous access point to convert it to a lightweight access point. Which two transfer protocols are valid for conducting this transfer from the WLC? (Choose two.)
A. FTP
B. RCP
C. SFTP
D. HTTP
E. SCP
F. TFTP
Answer: D,F
Most up-to-date fiat hitachi fh 200-355:
Q176. A network engineer notices that two mesh APs are having problems communicating. After reviewing the current radio configurations, it is noted that one AP is transmitting at 3 mW while the other is transmitting at 60 mW. How many decibels would the 3-mW AP need its power increased to match the 60-mW AP?
A. 8
B. 12
C. 13
D. 20
E. 57
Answer: C
Q177. In a network with a deployed Cisco WLC, which two entities must be configured with the shared secret key for 802.1X authentication? (Choose two.)
A. WLC
B. RADIUS server
C. AP
D. supplicant
E. wireless client
Answer: A,B
Q178. An engineer would like to setup secure authentication for a wireless network that will utilize single sign-on. Which two authentication methods can be used to accomplish this? (Choose two.)
A. LDAP
B. RADIUS
C. Local authentication
D. WEP
E. PSK
Answer: A,B
Q179. During an upgrade, the wireless infrastructure has seen a few access points join and then drop off the network. After further investigation, it appears the access points may have an IOS code version that is causing issues. Where in the controller is this information found?
A. GUI > Wireless > Access Point > General
B. CLI > show ap image all
C. GUI > Monitor > Software Version
D. CLI > show sysinfo
Answer: A
Q180. Which operating mode is valid for controllers in a converged access architecture?
A. switch peer groups
B. mobility controller
C. auto-anchor
D. foreign anchor
Answer: B