It is more faster and easier to pass the Cisco 200-355 exam by using Downloadable Cisco Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals questuins and answers. Immediate access to the Replace 200-355 Exam and find the same core area 200-355 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.
2021 Mar 200-355 exam question
Q81. Which Cisco AnyConnect module provides wireless connectivity?
A. telemetry
B. web security
C. VPN
D. NAM
E. DART
F. posture
G. CSSC
Answer: D
Q82. A network engineer is upgrading the WLC image through the GUI for maintenance. What three transfer methods are available? (Choose three.)
A. FTP
B. SNMP
C. TFTP
D. SFTP
E. HTTP
F. SMB
G. HTTPS
H. SCP
Answer: A,C,D
Q83. RAG DROP
Answer:
Q84. Which Cisco WLC command family can help to troubleshoot communication between an AP and the WLC?
A. (Cisco Controller) >debug capwap
B. (Cisco Controller) >debug ap
C. (Cisco Controller) >debug cac
D. (Cisco Controller) >debug dot11
Answer: A
Q85. What are three characteristics of WCS? (Choose three.)
A. based on a single server licensing system
B. used for wireless planning
C. used for real-time tracking of multiple clients
D. used for wireless management
E. used for RF fingerprinting
F. based on a per server licensing system
Answer: A,B,D
Regenerate 200-355 book:
Q86. RAG DROP
Answer:
Q87. Refer to the exhibit.
If Cisco WCS version 7.0 needs to have APs added, relocated, or removed on a respective map, which menu leads to the correct location to make that adjustment?
A. Security
B. Monitor
C. Configure
D. Services
E. Administration
F. Tools
Answer: B
Q88. Which Cisco AnyConnect module allows you to set the parameters that are needed to connect to the wireless network?
A. NAM
B. DART
C. posture
D. telemetry
Answer: A
Q89. The wireless network is using controller-based APs and version 7.0 MR1. The APs appear to be connected properly to the controllers. A wireless user near one of the APs reports that they are unable to connect to the network with their pre-shared key.
Which option shows the GUI path where you can check the connection status of that client?
A. WLANs > WLAN_ID > Advanced
B. Security > Clients
C. Security > Advanced > Clients
D. Monitor > Clients
E. Wireless > 802.11b/g/n > clients
Answer: D
Q90. Which statement about an infrastructure basic service set is true according to IEEE 802.11 specifications?
A. The set also is called an ad hoc network.
B. The BSSID is generated from the first wireless client that starts up in the IBSS.
C. The set enables the use of ESS.
D. No signals are relayed from one client to another client.
Answer: C