Taking benefit of the Cisco practice exam by Testking Cisco Cisco, you can throw apart the prolonged Cisco 640-916 books. The Testking website provides Cisco Cisco 640-916 preparation supplies which promise full success. You will pass the real 640-916 exam with no any difficulty after you have participated the Testking Cisco 640-916 online education. Getting the Cisco Cisco certification by your self is very hard. However, the Testking Cisco 640-916 on-line practice tests have aided many candidates to be able to pass the Cisco Cisco 640-916 actual examination very easily. So, it can be a smart choice for you to look at the Testking Cisco Cisco 640-916 simulation education. All the crucial points involving Cisco questions and answers is going to be within the grasp by using the Cisco Cisco 640-916 practice questions.
2021 Nov cisco ccna data center 640-916 dcict download:
Q21. Which is the correct port mapping for a Fibre Channel HBA connected to a Cisco MDS Fibre Channel switch?
A. H_Port to N_Port
B. N_Port to S_Port
C. H_Port to S_Port
D. N_Port to F_Port
E. H_Port to F_Port
Answer: D
Q22. What is the purpose of the Destination VIF field in the VNTag header?
A. identify the physical satellite port on a Cisco Nexus 2000 Series fabric extender
B. identify the virtual satellite port on a Cisco Nexus 2000 Series fabric extender
C. identify the physical satellite port on a Cisco Nexus 7000 Series Switch
D. identify the fabric port on a Cisco Nexus 2000 Series fabric extender
Answer: A
Q23. Which type of interface is created on the Cisco Nexus 5548 Switch to represent ports connected to a FEX?
A. HIF (host interface)
B. LIF (logical interface)
C. connected Ethernet
D. SIF (satellite interface)
E. VIF (virtual interface)
Answer: E
Q24. Which two common issues in the data center are addressed by Cisco Wide Area Application Services? (Choose two.)
A. provide branch office employees LAN-like access to information
B. migration of data servers into core data center
C. minimize LAN bandwidth consumption
D. higher rates of packet loss over the WAN
E. reduced core data center server requirement
Answer: A,B
Q25. An engineer is configuring a new MDS switch. The switch is powered on, the customer connects to the console, and the initial setup script is started. Which two items can be configured during this setup process? (Choose two.)
A. default switchport interface state
B. default zone mode
C. default port-channel mode
D. default storage VDC
E. default port VSAN membership
Answer: A,B
Latest 640-916 test:
Q26. Where does the data plane operate on a Cisco Nexus 7000 Series Switch?
A. unified crossbar fabric
B. unified port controller
C. supervisor module
D. Policy Feature Card
E. Connectivity Management Processor
Answer: A
Q27. Which four components are part of the Cisco Data Center Nexus switching offering? (Choose four.)
A. Cisco 6000 Series Switch
B. Cisco ASR 9000
C. Cisco 1000v Switch
D. Cisco IOS Software
E. Cisco 4500E Switch
F. Cisco NX-OS Software
G. Cisco 6509-E Switch
H. Cisco Fabric Extender
Answer: A,C,F,H
Q28. In a large enterprise, which two SAN switches are ideal core switches for providing high availability? (Choose two.)
A. Cisco Nexus 5548
B. Cisco MDS 9710
C. Cisco MDS 9509
D. Cisco Nexus 7028
E. Cisco MDS 9222i
Answer: B,C
Q29. RAG DROP
Drag the WAAS component feature on the left to the corresponding function on the right.
Answer:
Q30. In a three-tiered data center network design, where does the Layer 2 / Layer 3 boundary typically reside?
A. core layer
B. aggregation layer
C. access layer
D. services layer
Answer: B