High value of 200-355 free download materials and practice for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 200-355 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals exam Today!
2021 Nov cisco press ccna wireless:
Q191. Which option lists the key features of Cisco Compatible Extensions v5?
A. Roaming and real-time diagnostics, MFP, a diagnostic channel that allows troubleshooting of the client, client reporting, optional location service, and expedited bandwidth
B. AP assisted roam, Cisco Centralized Key Management, radio measurements, and transmit power control
C. CAC, UPSD, voice metrics, MBSSIDs, location, link tests, and NAC
D. WME, proxy ARP, EAP-FAST, and WPA2, and single sign-on
E. LEAP, WPA, 802.1x and VLANs per AP, TKIP, and WiFi
Answer: A
Q192. In the current RF environment, the noise floor is -95 dBm. A tablet needs an SNR of 25 dB to transmit at the required speed. What must the RSSI cell edge be to meet the required SNR?
A. -120 dBm
B. -90 dBm
C. -70 dBm
D. -60 dBm
E. -50 dBm
Answer: C
Q193. Which two statements about the results of the Cisco WCS version 7.0 client troubleshooting tool are true? (Choose two.)
A. Results of Layers 1 - 3 are provided.
B. Results of only Layers 2 and 3 are provided.
C. Results of Layers 4 - 7 are provided.
D. The tabulated results vary depending on the client type.
E. Results are provided in a fixed four-part tabulation.
F. Results are provided in a fixed six-part tabulation.
Answer: A,D
Q194. Following the deployment of a wireless network for data and voice services, an engineer is to validate the coverage. Which type of survey is required to ensure coverage?
A. passive
B. active
C. fingerprinting
D. calibrating
Answer: A
Q195. You have a small organization with multiple Cisco WCS servers. Management has become cumbersome and you are planning to deploy Cisco WCS Navigator.
When the Cisco WCS Navigator has been deployed, how are the existing Cisco WCS servers added to the Cisco WCS Navigator, which software versions are supported, and which protocol(s) do they use to communicate with Navigator?
A. Cisco WCS Navigator searches the enterprise intranet to locate the existing Cisco WCS servers and adds them automatically using SOAP as long as there is only a difference of one version or less between Cisco WCS and WCS Navigator.
B. Each existing Cisco WCS server must be added manually and use SOAP/HTTP to communicate with the Cisco WCS Navigator platform as long as the software versions of Cisco WCS and Cisco WCS Navigator are the same.
C. Cisco WCS must be on the same software version as Cisco WCS Navigator and each Cisco WCS server is added automatically using XML over HTTP.
D. When Cisco WCS Navigator is added, all the Cisco WCS servers must be added manually, each system must use the same software release as Navigator, and the Cisco WCS communicates with Cisco WCS Navigator by using SOAP/XML over HTTPS.
Answer: D
Renew mig mag 200-355:
Q196. The administrator needs to create a report that shows all controllers, APs, and Cisco 3300 Series MSEs in the WLAN, including hardware and software information. Which report includes this information?
A. Device > Inventory
B. Mesh > Nodes
C. Network Summary > Executive Summary
D. Network Summary > 802.11 Summary
Answer: A
Q197. Which RRM feature allows an access point to avoid non-IEEE 802.11 interference?
A. DCA
B. TPC
C. RF groups
D. coverage hole detection
Answer: A
Q198. You are about to use a hotel's guest wireless services using a wireless laptop.
Which three items do you need to establish a wireless connection? (Choose three.)
A. SSID name
B. RF channel
C. RF signal
D. 802.1X/EAP credentials
E. pre-shared key
F. web page
G. WPA/WPA2 settings
Answer: A,C,F
Q199. An engineer has been asked to upgrade the FUS on the Wireless LAN controller. How can they monitor the status of the upgrade?
A. WLC GUI
B. WLC CLI
C. WLC Console
D. WLC Management in Prime Infrastructure
Answer: C
Q200. During the deployment of a wireless network for data and location services, an engineer is to fine-tune the location services. What is this type of survey called?
A. passive fingerprinting
B. passive calibrating
C. active fingerprinting
D. active calibrating
Answer: A